منم الان تموم کردم بازیو.
هنوز از نظر داستان و تویستاش به نسخه اول نمیرسید اما تقریبا از همه نظرات دیگه بنظرم بهتر از بازیای Dontnod بود.
موسیقی که از نسخه اول بهتر نباشه بدتر نیست، شخصیتاش رو خیلی خیلی دوس داشتم، کلی تایم گذاشتم پای گوشیش و تمام SMS ـا و پیامایی که تو صفحه های اجتمائی رد و بدل میکردن از اول تا آخر خوندم که همین باعث میشد خیلی شخصیتا قابل باورتر بشن و تو این پیاما هم حرفایی زده میشد که توی دنیای واقعی هم میشه دقیقا تصورش کرد، این بزرگترین تاثیرو روی ارتباط برقرار کردن با شخصیتا داشت بنظرم.
از طرف دیگه Haven springs بهترین Small Town ـه سری بود بنظرم، فضای بسیار زیباش همزمان با گرافیک عالیه بازی + اینکه میشد تو یک بخشیش آزادانه راه بری و خطی نبود باز لذت بخش ترش میکرد، شاید اگه محیط های بیشتری واسه گشت و گذار میداشت باز بهتر میشد.
صداگذاری و انیمیشنا هم اونقدی خوب بود احساسات شخصیتا رو به خوبی نشون بده.
داستان با اینکه ساده بود بنظرم جذاب بود اما خب جوری که من فهمیدم بازی تمرکزش بیشتر روی ارتباط برقرار کردن با محیط و شخصیتاش بود تا ارائه یک داستان Mind Blowing با تویستای خفن پس اگه کسی مثل من life is strange و Tell me why و ... ـو واسه این مواردی که بالا گفتم دوس داره فک نکنم ناراضی باشه.
بزرگترین مشکلش قیمت شخمی تخیلیش هست که نسبت به تایم کمش بنظرم نمیرزه، بازی الان روی استیم نقداش بسیار مثبت هست (90% Positive) که هرچی منفی من دیدم به قیمت بالاش شکایت داشتن تا بقیه چیزا.
از طرف دیگه هم جوری که شنیدم نسخه PS5 ـشم بهینه سازی خوبی نداشته رو پی سی هم فریم ریت خوب بود اما بعضی جاها استاتر داشت، بدون در نظر گیری این موردای فنی نمرم 8.7 هست.
همین الان دلم تنگ شده برای فضاها و شخصیتاش

دم Deck Nine گرم سری رو برگردوند به اون حس و حال قدیمش امیدوارم اگه نسخه بعدی درکار باشه همینا روش کار کنن.