Life is Strange | PC

داستان Life is Strange در رابطه با Max Caulfield به عنوان یک دانش آموز در سرزمینی خیالی به نام Arcadia Bay و شهر Oregon می باشد که پس از ۵ سال غیبت بازگشته است. او با دوست قدیمی خود یعنی Chloe تیمی را تشکیل می دهند تا اینکه به دنبال همکلاسی گمشده یعنی Rachel Amber و دلیل این اتفاق بگردند. با طراحی هنری منحصر به فردی که به کار گرفته شده است، بازی Life is Strange یک عنوان داستان محور می باشد که در آن تک تک انتخاب های شما نقش های کلیدی را در مسیر کلی ایفا خواهد کرد. اما یک پیچش داستانی وجود دارد … اوایل کار Max متوجه می شود که یک قدرت غیرعادی دارد و آن برگرداندن زمان می باشد. بازیکن با این قابلیت در حین گیم پلی Life is Strange می تواند به کلی تغییراتی را ایجاد کند و سرنوشت تازه ای را ایجاد کند.اولین قسمت از بازی Life is Strange در تاریخ ۲۰ ژانویه (مصادف با ۱۰ بهمن) برای پلتفرم های PlayStation 4 ،Xbox One ،PS3 ،Xbox 360 و PC با قیمت ۴٫۹۹ دلار منتشر خواهد شد.

حداقل سیستم مورد نیاز:
Processor: Dual Core 2.0GHz or equivalent
Memory: 2 GB RAM
Graphics: ATI or NVidia card w/ 512 MB RAM not recommended for Intel HD Graphics cards
DirectX: Version 9.0
Hard Drive: 3 GB available space

سیستم پیشنهادی:
Processor: Dual Core 3.0GHz or equivalent
Memory: 2 GB RAM
Graphics: ATI or NVidia card w 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX 260 or ATI HD 4890
DirectX: Version 9.0
Hard Drive: 3 GB available space

تصاویر بازی :
22316145534562854861.jpg

59565963211458759598.jpg

life-is-strange.jpg

12772353577526586934.jpg
http://forum.bazicenter.com/thread94668/

- - -ویرایش - - -

خب دیدم کسی تاپیک pc ایش رو نزده بود خودم زدم بازی قسمت اولش فردا عرضه میشه که میشه 1روز و10 ساعت دیگه رو استیم انلاک میشه بی صبرانه منتظریم :bighug::x

• Like
Reactions: residen and kamyy
به سلامتی اپیزود 3 هم تموم شد. باید بگم فرقی نداره Fallout 4 بیاد یا Halo 5 یا Half life 3, باید هرچی جایزه وجود داره بدن به LIS و سازنده هاش, این بازی اینقدر بی نظیره که توی اپیزود 3 حتی از کارای دیوید کیج هم جلوتر میره...
بد به حال کسایی که بازیایی مثل اینو از دست میدن, کل هیلوها و آنچارتدا رو هم بذارن نمیتونه اون حس صحنه ی آخر اپیزود 3 رو داشته باشه...

آخ که چقدر این بازی خوبه! اصلا دوست ندارم تموم بشه! عاشق تک تک کارکتر های بازی شدم! همشون کاملا باورپذیر ساخته شدن!
بازی شبیه سریالی که کنترل بازیگر اصلیش دست خودته. برعکس بقیه بازی های این سبک کاملا تنجیه کارهاتو میبینی و انتخاب هات بی معنی نیست!
آخر اپیزود سوم هم که نگو!!! دو روزه اینجوری ام :|

بازی رو من یه هفته پیش تموم کردم اخر اپیزود سه خیلی صحنه تکان دهنده ایی بود ...
اونجا میفهمه که نباید تو یه سری چیزها دخالت کنه ...
همونطوری که دوستمون گفت دقیقا انگاری داری سریالی رو میبینی که کنترلش دست خودته ...
انتخاب هایی که داریم خیلی تو روابط بین افراد تاثیر گذار هست ...
منم اولین بار بود بازی به این سبک کردم و باید حتما به تمام جزئیات بازی توجه بشه ....
همش پیش خودم میگم کاش این بازی به جای 5 اپیزود خیلی بیشتر بود مثلا 30 اپیزود :d و با همین داستان و شخصیت پردای قوی به راحتی ادم و میتونست تا قسمت اخر درگیر کنه ...

این بازی یه جورایی خواسته ما ادمهاست
که بتونیم برگردیم به عقب و چیزهای مختلفو تغییر بدیم
اما وقتی با chloe دیدیم که ممکنه کارمون ممکنه چه نتایجی در پی داشته باشه فکر کنم باور کردیم که تو کاراش حکمتی نهفته هست
شما خیلی از صحنه های بازیها رو یادتون نمیمونه اما برخی صحنه ها همیشه به یادتون میمونه این هم از اونهاست
دم سحری رفتیم تو فاز عرفانی

سلام
من اپیزود سه رو جدا گرفتم. اول که مشکل تکسچر داشت پچ رو ریختم درست شد. ولی مشکل زیرنویس با فایل فیکس حل نمیشه. چیکار کنم؟
من همین مشکل شما رو داشتم. نسخه کامل اپیزود 3 رو دانلود کردم که حدود 6 گیگ بود. بدون هیچ مشکلی اجرا شد.
----------------------------------------
اپیزود 4 کی میاد راستی؟ اپیزود 3 بدجور تموم شد!

آقا من فقط اپیزود 1 بازی کردم که ببینم بازی در چه حده.خوشم اومد.یکی بهم یاد بده چطوری سیو هامو تو اپیزود 2 بعدش 3 و ... داشته باشم.walking dead رو مجبور شدم صبر کنم تا همه اپیزوداش بیاد بعد بازی کردم!

اقا قسمت بعدی یه کم دیر نکرد؟
باید میومد تا الان
کسی میدونه فیکس کی میاد؟

یه جا خوندم یه تاریخ واسه هفته دیگه داده بود .

من دیروز اپیزود دو رو تموم کردم ! فقط میگم WOw ! :x

یعنی عمرا فکر نمیکردم بازی انقدر قشنگ باشه !!! تموم تصمیماتی که میگیری توی روند بازی تاثیر داره و باید بیشتر رو تصمیمات فکر کنم !!!! عین زندگی واقعی ! واقعا پتانسیل بالایی داره .

دوستان یه سوال در مورد اپیزود 2 ! : (حاوی اسپویل داستان ! )

کسی بود که kate رو نجات بده ؟!! دلم سوخت ! مخصوصا که تو دفتر مدیر هم به خاطر کارهایی که کرده بودم هیشکی طرفدارم نبود !!

یه جا خوندم یه تاریخ واسه هفته دیگه داده بود .

من دیروز اپیزود دو رو تموم کردم ! فقط میگم WOw ! :x

یعنی عمرا فکر نمیکردم بازی انقدر قشنگ باشه !!! تموم تصمیماتی که میگیری توی روند بازی تاثیر داره و باید بیشتر رو تصمیمات فکر کنم !!!! عین زندگی واقعی ! واقعا پتانسیل بالایی داره .

دوستان یه سوال در مورد اپیزود 2 ! : (حاوی اسپویل داستان ! )

کسی بود که kate رو نجات بده ؟!! دلم سوخت ! مخصوصا که تو دفتر مدیر هم به خاطر کارهایی که کرده بودم هیشکی طرفدارم نبود !!

من دو تا سیو دارم یکی همه کارای خوبو داخلش انجام میدم
یکی همه کارای بد رو و واقعا هم روند بازی عوض میشه نسبت به واکینگ دد
اره کیتو میشه راحت نجات داد ولی قبلش که بهت زنگ میزنه باید جوابشو بدیو چندتا موضوع دیگه اخرم که مبخواد بپره باید با سوالای امیدوار کننده جوابشو بدی دقیق یاادم نیست چون چند ماه پیش تمومش کردم

تازه وقت کردم اپیزود 2 و 3 رو تموم کنم. عجب چیزی بود انصافا! :d

من فکر می کنم تو اپیزود 4 دو جهان موازی همزمان با هم پیش برند... یه خورده تو اون باشی و یه خورده تو این یکی... وای خدا چه باحال میشه انصافا. شخصیت ها رو میبینی که تو هر جهان یه جور باهات برخورد میکنن و بهت جواب میدن. :d دلیلم اینه که مسیر قبلی رو نمیتونن حذف کنن چون یه سری تصمیمات گرفتی مثلا اینکه پولو کلویی بدزده یا نه و 3 4 مورد دیگه و اینا باید تو اپیزودهای بعدی به نوعی سرنوشت ساز باشن. اگه جهان قبلی رو حذف کنن اون موقع همه ی این تصمیما بیهودست. جهان جدید هم تو ایسنیک پیک دیدیم رفته تو ورتکس کلاب و راش دادن و ادامه... خیلی توپ میشه اینطوری... ویکتوریا هم دیگه چرت و پرت بارمون نمیکنه و ... تو اون دنیا برعکس! :d

ایپزود 2 و 3 سرجمع فوق العاده بود. و گرافیک هنری بازی هم هر اپیزود داره بهتر میشه.

تازه وقت کردم اپیزود 2 و 3 رو تموم کنم. عجب چیزی بود انصافا! :d

من فکر می کنم تو اپیزود 4 دو جهان موازی همزمان با هم پیش برند... یه خورده تو اون باشی و یه خورده تو این یکی... وای خدا چه باحال میشه انصافا. شخصیت ها رو میبینی که تو هر جهان یه جور باهات برخورد میکنن و بهت جواب میدن. :d دلیلم اینه که مسیر قبلی رو نمیتونن حذف کنن چون یه سری تصمیمات گرفتی مثلا اینکه پولو کلویی بدزده یا نه و 3 4 مورد دیگه و اینا باید تو اپیزودهای بعدی به نوعی سرنوشت ساز باشن. اگه جهان قبلی رو حذف کنن اون موقع همه ی این تصمیما بیهودست. جهان جدید هم تو ایسنیک پیک دیدیم رفته تو ورتکس کلاب و راش دادن و ادامه... خیلی توپ میشه اینطوری... ویکتوریا هم دیگه چرت و پرت بارمون نمیکنه و ... تو اون دنیا برعکس! :d

ایپزود 2 و 3 سرجمع فوق العاده بود. و گرافیک هنری بازی هم هر اپیزود داره بهتر میشه.

من بعید میدونم همچین اتفاقی بیوفته به نظر من سریع اوضا رو به حالت عادی برمیگردونه چون اولا بازی خیلی کوتاهه که بخواد دو جهان رو پیش ببره
دوما دو اپیزود دیگه از بازی مونده اگه بخواد اینجوری شه باید خیلی طولانی تر از این حرفا بشه بازی
در کل شاهکاره فقط خیلی تاخیر داره انتشار بازی

سلام
من تو کپی کردن فایلای اپیزود سه خراب کاری کردم مجبور شدم انیستال کنم حالا میخوام از اول بریزمشون ولی چون خیلی وقت پیش قبلیاشو ریخته بودمو کلی اپدیتو پچ داشت یادم نمیاد باید چی کار کنم:d
یکی میشه به ترتیب بگه باید چیو بریزم و نصب کنم و ...
خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or