Life Is Strange : Before the Storm

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
z99o_dims.jpg

سازنده: Deck 9 Games
ناشر: Square Enix
Platforms : PS4 , X1 , PC
تاریخ عرضه:
اپیزود اول : 31August 2017
ایپزود دوم : 19October 2017

بعد از موفقیت بازی Life Is Strange در سال 2015 و استقبال گیمرها از بازی ، درخواست های زیادی برای ادامه و یا روایت قضایای پیش از آمدن مکس (شخصیت اصلی نسخه ی اول) به Arcadia Bay مطرح شد.
هرچند LIS2 همان زمان تایید لفظی شد ، اما چندی پیش لیک هایی در رابطه با داستان گذشته به روی اینترنت رفت.

Before the Storm داستان کلوئی و ریچل را قبل سه سال از بازگشت مکس به شهر روایت میکند. هرچند پایان داستان برای آن هایی که LIS را بازی کرده اند مشخص است، اما روابط کاراکترها و احساساتی که در بازی وجود دارد ، تجربه ای جدید را رقم خواهد زد.
در BtS ما در نقش کلوئی بازی میکنیم، و خبری از کنترل زمان نیست! پس هیچ کدام از انتخاب های ما قابل برگشت نیست!

این عنوان در 3 ایپزود منتشر خواهد شد و توسط استودیو Deck 9 Games ساخته میشود.

آخرین ویرایش:
خود سازنده این را منتشر کرده ؟
نمیشه دقیق گفت این که کدوم هست ولی احتمال قرار دادن تجربه جدید هست و من میگم مرد شخصیت اصلی میشه و عاشق دختره میشه و بی محلی ها و شکست عشقی ها و از این جور داستانها :D
نه فن میده :دی ایده داستانی که خیلی دستشون بازه ولی به نظرم اون قدرت داشتن یا نداشتن مهمه قشنگ مسیر دهی میکنه واسه کلیت و ماهیت داستان/ارتباط داشتن یا نداشتن با فصل اول .....

دوستان نسخه فیزیکی اومده؟؟؟
اگه اومده من چرا پیدا نمیکنم پس:-??
اگه اومده کجا گیر بیارم اینترنتی؟؟؟
خیر ولی همین الان معرفی شد! البته نسخه های ویژه ی فیزیکی:دی
Life is Strange: Before the Storm physical editions launch March 6 in North America, March 9 in Europe alongside 'Farewell' bonus episode - Gematsu

با این حساب Farewell هم 6مارچ تاریخ خورده پس!(توی این پک خواهد بود) خیلی دیره!:(

به به چه خبرای خوشی :ar! نسخه فیزیکی بازی معرفی شد تو سه ورژن مختلف + تاریخ انتشار بونس اپیزود بازی "Farewell" :

qbpb_tumblr_inline_p2r8rnh2ft1tugqca_1280.png

The Vinyl Edition شامل دیسک بازی اصلی + کتاب Artbook بازی و موسیقی های لایسنس شده بازی رو دیسک های Vinyl
The Limited Edition شامل دیسک بازی اصلی + کتاب Artbook بازی و موسیقی های لایسنس شده بازی بر روی دیسک CD
Standard Edition فقط شامل دیسک بازی اصلی

هر سه تا ادیشن هم شامل محتوای دیجیتالی زیر

-Bonus Episode: ‘Farewell’ - play one last time as a young Max Caulfield in a special bonus episode
-Mixtape Mode – Design your own playlist from the Life is Strange licensed soundtrack and listen to it alongside a cinematic scene from the game
-Outfit pack – Change up Chloe’s look with three new complete outfits. Includes the Punk Doe, Hawt Dawg Man & Illuminati outfits
Episode 1 from the first Life is Strange season

لیست ترک های رسمی بازی :

qy6n_dt1j2vlxcaao5wk.jpg

تاریخ انتشار بونس اپیزود بازی 6 مارچ همراه با همین نسخه ی فیزیکی بازی هستش :x فقط تریلر ندادن نامردا :-SS

بازی فن های زیادی داره بخاطر همین خیلی فن ارت زیاد داره من فن ارتهایی دیدم از بازی که اگر بزارم اینجا مدتها بن میشم :Dبه شدت هم با جزییات ساختن
ضمنا خداروشکر میکنم تحمل کردم و نخریدم نسخه دیجیتالی بازی رو تا مثل سیزن اول نسخه ویژه رو بگیرم
این دوتا کازپلی هم نمیدونم قبلا دیدین یا نه ولی خوبن

Attachments

• IMG_20180120_144315.jpg
    IMG_20180120_144315.jpg
    81.5 KB · مشاهده: 25
  • IMG_20180120_144449.jpg
    IMG_20180120_144449.jpg
    81.7 KB · مشاهده: 23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or