Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
روی اون سه تای آخر اصلا کار نکرده بودم. طبق حرفت رفتم ارتقا دادم و حالا دمیجم خیلی بهتر شده. ممنون از راهنمایی دقیقت.

انصافا توضیحاتت نجاتم داد اون نکته‌هات درباری Capacity و Vigor و مخصوصا الگوی ۵ ضربه‌ای واقعا معجزه کرد. Green Monster رو زدم و کلی کیف کردم. مرسی که وقت گذاشتی 🙏❤️
از بمب های پرتابی استفاده کن خیلی راحت يه فاز باس رد میشه

فکر میکنم حدود 7 یا 8 ساله که ژانر سولزبورن رو بازی میکنم ولی برای اولین بار از بازی خودم لذت بردم :D
نمیدونم شاید چون بلافاصه از shadow ot erdtree الدن رینگ اومدم سر وقت lies of p از آمادگی بالایی برخوردار بودم :D
2 بار قبلی که بازی رو تموم کرده بودم واقعا سر Green Monster، Laxasia ، Nameless Puppet عذاب کشیدم ولی این سری
Green Monster همون بار اول
Laxasia بار چهارم و Nameless Puppet رو هم بار دوم شکستش دادم
حالا برای اولین بار برم سر وقت dlc ببینم اونجا چه خبره

• Like
Reactions: soheil_66
منم دیروز زدمش :D
باس آخر رو زدی ؟ لعنتی عجب جونوریه یه نیم ساعت باهاش کلنجار رفتم بیخیالش شدم تا بعد
اره الان زدمش ، خیلی اذیت می کرد البته منم درجه سختی رو اوردم پایین و ریلکس دفعه سوم زدمش و انتقامم رو گرفتم:D.
ولی اخر بازی خیلی غم انگیزه ، اشکم رو دراورد.

هر کاری می‌کنم این تروفی The Story of a Stranger Girl برام باز نمیشه
طبق همه راهنماها پیش رفتم ولی بازم هیچ خبری نشد
کسی تونسته این تروفی رو بگیره؟ از تروفی هاش فقط این مونده ولی باز نمیشه)
احتمال داره مرحله یا ترتیب خاصی داشته باشه که من اشتباه انجام میدم یا باگ باشه؟
من گرفتمش .
بعد از این که دفعه دوم باس black rabbit brotherhood رو زدی . وقتی میری جلوتر alidoro فیک رو می بینی ، اونجا انتخاب کن بکشیش و بعد یک جعبه رمزگذاری شده میده همون رو قبل از اینکه به یوجینی ( اهنگر بازی ) بدی بده به ونینی تا رمز گشایی کنه و بعد از رمز گشایی برو پیش یوجینی و بین دو گزینه اون یکی که میگه یوجینی خواهر alidoro هست رو انتخاب کن و تمام .
البته قبلا باید کوئست های دختره و alidoro رو‌رفته باشی تو‌طول بازی.

DLCبازی رایگانه؟ چطور وارد مراحل dlcبازی شیم؟
یه سرچ تو تاپیک کنی بیشتر جوابهات رو پیدا میکنی:

ماکان جان اوندفعه دیدم گفتی 17 ساعت یا 20 ساعت تایم DLC یه.برای من کمتر از 8 ساعت تموم شد.قضیه چیه آقا؟

ماکان جان اوندفعه دیدم گفتی 17 ساعت یا 20 ساعت تایم DLC یه.برای من کمتر از 8 ساعت تموم شد.قضیه چیه آقا؟
میشه حول و حوش 10 ساعت هم تمومش کرد ولی پلی تایم کامل نزدیک به 20-18 ساعت برای دیدن همه بخشهای DLC و انجام کارهای جانبی بود.

ممنون ولی نیست تو اون بخش
دو بار هم بازی رو تموم کرده ام اصلا چیزی ظاهر نشده

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
ممنون ولی نیست تو اون بخش
دو بار هم بازی رو تموم کرده ام اصلا چیزی ظاهر نشده
مطمئنی DLC رو خریدی؟
اگه خریدی تفاوت ریجن با بازی اصلیت نداره؟
تو منوی بازی نوشته که DLC فعاله؟

چک کن آیتم Star's Chrysalis رو داری؟

خب منم DLC رو تموم کردم و به شکل غیر قابل وصفی لذت بردم. همین اولش بگم که برای من رفت کنار اولد هانترز بلادبورن. واقعا زیبا و به یاد موندنی بود. از لوکیشنای جدید بگیر تا داستان و روایت و شخصیتای جدید و همچنین دوتا دست جدید به همراه ۱۰ سلاح جدید که همشون طراحی خفنی داشتن. شخصیت Lea Florence Monad یکی از جذاب‌ترین و باپرستیژ‌ترین شخصیتایی بود که دیدم. شدیدا دوس داشتنی با ابهت بود. بیخود نبود بهش میگفتن لجندری استاکر. شخصیت آرلکینو هم برای من یکی از بهترین و جذاب‌ترین ویلن‌ها بود. کرکتری به شدت مریض که از خون‌ریزی سیر نمیشد. هر چی جلوتر میرفتی بیشتر پی میبردی که چه موجود عجیب و ترسناکیه. در کل دنیای تاریک و غم‌انگیزی ساختن که پلیر رو کاملا در خودش غرق میکنه. لوکیشنای بازی خیلی خوب بودن. تنوع خوبی هم داشت. طراحی ظاهری و هنری فوق‌العاده بود. از تمامشون لذت بردم. بدون اینکه عجله کنم حسابی تو تمام نقاط بازی وقت گذروندم و لذتشو بردم. این صدای ضبط شده‌‌ای که میتونستی گوش بدی خیلی ویژگی خفنی بود که اضافه کردن. وقتی به حرفای آرلکینو گوش میکردی هم لذت میبردی از صداش هم وحشت میکردی از حرفاش و صداهای پس زمینه. لیا هم به لطف صداپیشگی عالیش، جذابیتش خیلی بیشترم شده بود. در مورد سلاح‌ها، بیشتر بازی رو با Death's Talons رفتم ولی باقی سلاح‌هارو هم به تستی زدم. حالا یه دور دیگه بازی رو برم سعی میکنم از بیشترشون استفاده کنم چون ارزشش رو دارن. Legion Arm هم ایکاروس رو خیلی دوس داشتم. این dlc به طور واضح از بازی اصلی سخت‌تر بود. من توی ++ واردش شدم و خیلی ناجوانمردانه دمیج میدادن. معمولی‌ترین انمی‌ هم میتونست به راحتی ترتیبتو بده. باس‌های بازی خیلی خوب بودن. شاید براتون عجیب باشه ولی ورونیک باسی بود که بیشتر از بقیه اذیتم کرد. ازونا بود که با خودم میگفتم نکنه خیلی گیر کنم سرش! مارکیونا رو خیلی دوس داشتم. به عنوان اولین باس اصلی واقعا عالی بود. انگوئیشد گاردین هم خیلی مبارزه باهاش جذاب بود فقط دوربین یکم اذیت میکرد. بلاد آرتیست هم که نیازی نیست چیزی بگم. از بیلدآپی که انجام میشه تا قبل دیدنش و وقتی میرسی بهش و اون لوکیشن باس و خود باس. بهتر ازین نمیشد.

واقعا دمشون گرم. از بعد تجربه‌ی دمو میدونستم قراره شاهکار تحویل بدن. یه عده میگفتن صرفا یه کلون ساده از بلادبورنه و به جایی نمیرسه که دیدیم کاملا اشتباه بود. بازیایی مثل لایز آو پی قطعا الهام میگیرن از بازیایی مثل بلادبورن. یه جور ادای احترام به اون بازیا هستش اما ستینگ و ویژگی‌های منحصر به فرد خودشون رو هم دارن. چه از نظر دنیایی که میسازن، چه داستان و شخصیت و گیم‌پلی. بی صبرانه منتظر بازی بعدیشون هستم که به بهترین شکل ممکن در پایان بازی اصلی، تیز کردنش!

موفق باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or