Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
سیو نسخه گیم پس رو به استیم شناسوندم.
اچیومنتهام رو سریع خودش آنلاک کرد.
من که راضیم چون دوباره میخوام از اول بازی کنم ولی انتظارش رو نداشتم :D
قبلا خیلی پیش اومده بود که سیو بشناسونم ولی اصلا اچیومنت برام مهم نبود و خب به چشمم نمیومد.

ولی بعد EXP33 خیلی به اچیومنت گرفتن و... حساس شدم.
فکر کنم بعد سالها که ملت رو بابت اینکه اسیر و معتاد اچیومنت/پلت کردن و... بودن بهشون گیر میدادم یا حتی تو مواردی هم دست مینداختم...
الان خودم هم دچارش شدم:))

بازی داستان و گیم پلیش چطوره؟ ارزش داره الان سراغش برم؟ :D
داستان خوبه بنظرم اگر بازی های این سبکی بازی کرده باشید روایت ساده تری داره نسبت به بازی هایی مثل دارک سولز یا الدن رینگ .
گیم پلی هم سولز لایک به این صورت که تقریبا هر المانی تو بازی های این سبکی دیدید اینجا هم مبینید ولی من خیلی دوست داشتم گیم پلی رو برای من بهترین بود البته من دو بار ول کردم بازی رو ولی سری سوم به دلم نشست دو بار تموم کردم پشت هم .

در NG+3 نیملس پاپت رو زده بودم و با لول ۲۶۰ منتظر Dlc. تازه دیروز میخواستم بیام بنویسم کسی خبر داره کی میاد که دیشب شدودراپ شد. حدود ۲۰ ساعت مسیر اصلی dlc طول میکشه و بین ۵ الی ۱۰ ساعتم فرعیات داره. من همون روز اول که بازی اومده بود تجربه کرده بودمش و راستش رو بخواید از حجم زیاد کپی پیست بازی ایراد گرفته بودم ولی بعد از این یکی دو سال آپدیت واقعا تبدیل به اثر قابل احترامی شده واسم و هویت خودش رو پیدا کرده. اگرچه وام دار بلادبورن هست ولی میشه گفت حداقل اونقدر جربزه به خرج دادن سازندگانش که از زیر سایه ی این اسم غول آسای جهان سولزلایک بیرون بیان و قدمی اندازه ی گلیم شون بردارن. فقط یک نفر بهم بگه این تنها dlc بازی هست یا بازم باید منتظر باشیم؟ چون میخوام پرونده این نسخه رو با این dlc و ng+4 ببندم و اگر عمری بود منتظر نسخه بعدی باشم

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
برای دوستانی که بخاطر سختیش سمتش نمیومدن امروز اپدیت اومد و تغییر درجه سختی اضافه شد. حالا یه حالت آسون هم داره.
البته که حالش به همون سختیشه و نمیدونم چقدر بازی رو آسون میکنه این درجه سختی جدید. ولی به هر حال دلیلیه که همه بتونن این شاهکارو تجربه کنن. DLCش هم اومده که دیگه واویلا!
خود بازیم روی PSN شده ۳۰ دلار. بهترین موقعیت برای تجربه این بازیه.

برای دوستانی که بخاطر سختیش سمتش نمیومدن امروز اپدیت اومد و تغییر درجه سختی اضافه شد. حالا یه حالت آسون هم داره.
البته که حالش به همون سختیشه و نمیدونم چقدر بازی رو آسون میکنه این درجه سختی جدید. ولی به هر حال دلیلیه که همه بتونن این شاهکارو تجربه کنن. DLCش هم اومده که دیگه واویلا!
خود بازیم روی PSN شده ۳۰ دلار. بهترین موقعیت برای تجربه این بازیه.
ببین برای بازی معمولی هم این اپدیت اسون شدنه باز میشه یا فقط دی ال سی

واقعا ارزش کارشون ستودنیه.
خیلی از استودیوهای دیگه حتی در صورت موفقیت بازیشون خیلی سریع سوییچ میکنن به توسعه نسخه بعدی.
این کار رو Atomic Heart کرد ، Lords of the fallen همینطور و... که سریع رفتن سراغ معرفی و ساخت نسخه دوم.

کاملا مشخص بود که هیچ برنامه ای برای DLC نداشتن و بعد از موفقیت بازی گفتن ببینیم میتونیم چی کار کنیم که از خجالت طرفدارها در بیایم.
در صورتی که همین تایم رو میتونستن بزارن و نهایتا یک سال دیگه یه بازی با قیمت کامل منتشر کنن.

واقعا ارزش کارشون ستودنیه.
خیلی از استودیوهای دیگه حتی در صورت موفقیت بازیشون خیلی سریع سوییچ میکنن به توسعه نسخه بعدی.
این کار رو Atomic Heart کرد ، Lords of the fallen همینطور و... که سریع رفتن سراغ معرفی و ساخت نسخه دوم.

کاملا مشخص بود که هیچ برنامه ای برای DLC نداشتن و بعد از موفقیت بازی گفتن ببینیم میتونیم چی کار کنیم که از خجالت طرفدارها در بیایم.
در صورتی که همین تایم رو میتونستن بزارن و نهایتا یک سال دیگه یه بازی با قیمت کامل منتشر کنن.
استودیو Lords of the fallen حرف از نسخه دوم زد ولی کجا سریع سویچ کرد؟ این همه بازیو ساپورت کردن و براش محتوای رایگان منتشر کردن! کلی از مشکلات بازیم رفع کردن جوری که زمین تا آسمون تجربش با نسخه روز اول متفاوته! همون حالت روگ لایک مانندی که اضافه کردنو میتونستن بهش شاخ و برگ بدن و کم کم به عنوان یه دی ال سی ۱۰ دلاری بفروشن ولی رایگان در اختیار همه قرارش دادن.
خود استودیو سازنده Lies of P هم مستقیم به ساخت دنباله اشاره کرده که فرقی با استودیوهای دیگه نداره! صرفا این وسط یه dlc سی دلاری دادن همین :D

آخرین ویرایش:
من نمیدونم دلیل اینکه dlc بازی ها ۲ سال ۳ سال یا حالا هرچی بعد از ریلیز نسخه اصلی میاد چرا واقعا چرا stand alone نیست من دیسک بازی را همون لانچ گرفتم تموم و پلاتش کردم فروختم رفت حالا اصلا حال و حوصله و وقت اینکه بشینم دوباره از اول برم را واقعا ندارم:-w

استودیو Lords of the fallen حرف از نسخه دوم زد ولی کجا سریع سویچ کرد؟ این همه بازیو ساپورت کردن و براش محتوای رایگان منتشر کردن! کلی از مشکلات بازیم رفع کردن جوری که زمین تا آسمون تجربش با نسخه روز اول متفاوته! همون حالت روگ لایک مانندی که اضافه کردنو میتونستن بهش شاخ و برگ بدن و کم کم به عنوان یه دی ال سی ۱۰ دلاری بفروشن ولی رایگان در اختیار همه قرارش دادن.
خود استودیو سازنده Lies of P هم مستقیم به ساخت دنباله اشاره کرده که فرقی با استودیوهای دیگه نداره! صرفا این وسط یه dlc سی دلاری دادن همین :D
من از تو لانچش LOTF رو بازی کردم.
دوتا بازی تقریبا با یکی دو ماه فاصله از هم اومدن ولی شرایطشون کاملا متفاوت بود.
P از ابتدا بازی کاملی بود و فقط کمی آنبالانس بود که با چندتا آپدیت بهتر شد ولی LOTF کاملا بازی رو به طور خیلی ناقص منتشر کردن.

اون یکسال بعد انتشار که عملا داشتن بازی رو کامل میکردن ، یه چندماهی هم روش به روزرسانی های خوبی براش دادن.
اینکه بازیشون رو بعد یکسال و بالای 30 وچندتا آپدیت دادن تونستن کامل کنن که لطفشون نبود ، وظیفشون بود.
حتی قبل تموم شدن آپدیتها نسخه دوم رو تایید کردن و انتظار طرفدارها برای یک اکسپنشن که بازی رو بعد اینهمه که براش صبر کردن گسترش بده و بزرگتر کنه رو نادیده گرفتن.

مود روگلایکش خیلی خیلی با یه DLC حتی 10 دلاری متفاوته و کم داره ، خیلی شاخ و برگ نیاز داره.
انصافا داری کمی بیش از حد بهشون اعتبار میدی :D

خب اکسپنشن 20 ساعته یا بیشتر باید 30 دلار رو داشته باشه دیگه.
انتظار کمتری که نمیره.
=========
البته اینها تفاوتهای دوتا ناشره و نه الزاما استودیوها.
همچنین که CI Games از الان به طرفدارهای روی استیمش پشت کرد و نسخه دوم رو برای اپیک انحصاری کرده.

من کامنتهایی که از LOTF و استودیوش تعریف کردم تو تاپیکش پره ولی واقعا جلوی تیم P و ناشرشون دستهاشون بالاست.

این Lies of P: Overture PC-RUNE شامل بازی اصلی و دی ال سیه؟
Crack Watch (Denuvo،UWP & ...) Free Discussion

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soltanmasoud

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or