Levine:سخت افزار کنسول ها هنوز هم خوب هستند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
خالق بازی زیبای BioShock اقای Ken Levine در اخرین مصاحبه ی خود گفت احساس می کنم به سخت افزار جدیدی فعلا نیاز نباشد
20110526bioshockinfinite.jpg

"این کاملا واضح هست که کنسول ها هنوز هم توان و قدرت خوبی دارند."این ها رو رییس Irrational Games در مصاحبه ای با
PlayStation Plus UK گفت
Levine چند مثال رو برای نشان دادن قدرت کنسول ها بیان کرد:
"شما به بازی هایی مثل Arkham City, Uncharted و Gears of War نگاه کنید که چه گرافیک های چشم نوازی دارند
من Arkham City را بازی کردم و با بتمن در شهر بزرگ ارخام پرواز کردم و جزییات زیاد شهر را دیدم و همین بازی نشان از
قدرت کنسول ها می دهد و مرا این بازی شگفت زده کرد.
او اضافه کرد که بسیار چالش برانگیز است که از قدرت این سخت افزار استفاده کرد ولی گفت که BioShock: Infinite این کار را انجام خواهد داد و گفت با استفاده از یک موتور قوی ترUnreal Engine بازی با گرافیک بالا ارائه خواهد داد
او گفت که BioShock: Infinite با این موتور از نور پردازی زیبا و هوش مصنوعی عالی بهره مند خواهد شد

BioShock: Infinite در 2012 برای pc.xbox 360,ps3 عرضه خواهد شد

الان اینو جدی گفتی یا شوخی کردی؟!!!!!!

شما احیانا Uncharted 3 با بازی دیگه اشتباه نگرفتید؟؟؟

عزیز من هنوز هیچ بازی گرافیکش به 100 متری u3 نرسیده بعد شما میاید میگید این بازی حرفی برای گفتن در مقابل گرافیک و فیزیک و تخریب پذیری بازیهای PC نداشتن =))

من الان دارم روده بر میشم از خنده

حرف IGN که یادیت هست که گفت :

در زمینه گرافیکی Uncharted 3 در بالاترین نقطه این نسل است

دوسته عزیز فن بودن و وفادار بودن خیلی زیباست ، اما به شرطی که یکم منطق هم کنارش باشه.
منم کنسول سونی رو دوست دارم منم U3 رو دوست دارم و از هر دوتاشون هم لذت میبرم.
اما دوسته من عزیزه من برادره من اگه میگن U3 بهترین گرافیکه منظورشون فقط در کنسوله وگر نه مقایسه کردن گرافیک بین کنسول و پی سی کاره خنده داریه !
کنسول ها هنوز نمیتونن رزولوشن 1080P Full HD رو درست حسابی ساپورت کنن ! با این وجود باز هم نمیتونن حتی نزدیکه بازیهای PC بشن !

حالا دو حالت داره یا شما بازیهایی همچون Crysis 2 DX11 و اسمش رو نبر ۳ رو در PC رو بالاترین حالت تجربه نکردید ، که در این صورت حتما پیشنهاد میکنم یکبار هم که شده تجربه کنید.
یا اینکه تجربه کردید که در این صورت همینجا بحثه ما به پایان میرسه.

منظورشون از این نسل این نسل از اسمشونبرها بوده (کنسول) . هرچند بین همین عناوین درون کنسولی انچارتت بهترینشون هست . ولی ابهت و اقتدار پی سی فرای همه این گیرز اف وار ها و انچارتت هاست و اینها حرفی برای گفتن و چیزی برای عرضه بیشتر از این در مقابل پی سی ندارن .

چرا اینقدر شلوغش کردن؟
اگه قراره نسل عوض بشه و ما با مشکلات چراغ بازی کنسولا پیش بریم میخوام 100 سال عوض نشه چرا شانتامونیکا میتونه گرافیک عالی بده چرا اپیک میتونه گرافیک خوب بده ولی اونایی که گرافیک خوب نمیتونن ارائه کنن شاکی هستن از این نسل ؟ من فن بازی در نمیارم ولی با این حرفش موافقم که سخت افزارشون خوبه (مخصوصا ps3 ) اینان که نمیتونن درست بسازن بازی رو، البته منکر این نیستم که pc قویتره وی پولشم قویتره شما باید پول 3 تا کنسولو برای یه pc عالی خرج کنی خب بایدم توقع داشته باشی کیفیت بهتری نسبت به کنسول ها بهت بده این طبیعیه بیایی 3 برابر پول بدی بعد گرافیک و بقیه چیزا کمتر از کنسول باشه که نمیشه

اصلا مسئله توان ساخت بازی شرکت ها نیست ! خفن ترین شرکت های بازی سازی هم به ناچار مجبور میشن از حقه های گرافیکی استفاده بکنند . چرا باید در بازی های کنسولی همیشه Depth of field گرافیکی در کمترین حد تنظیم شده باشه . چرا هرموقع در بازی های Open world این نسل به اشیا نزدیک میشیم کیفیت بهتری میگیرم ولی دور که میشیم بافت هاشو از دست میده . چرا سایه ها از نزدیک قشنگ دیده میشن ولی از دور خراب . چرا باید برای مناطق دور دست درون بازی از عکس استفاده بشه . چرا باید نورپردازی ها dynamic نباشه . چرا نباید anti-aliasing در بازی های کنسولی ببینیم و چرا نباید بازی در شفافیت 1080 روی فریم ۶۰ تجربه بکنیم . همه ی این چرا ها منتهی میشه به یک نیاز برای نسل جدید .

این نسل خوب است درست ولی ثابت است و جای پیشرفت فراتری رو نداره حالا ممکنه از حقه ها استفاده بشه و یک بازی با کیفیت تری عرضه بشه ولی گیمرهای منتقد و حساس همیشه فرق بازی با ارزش بالای گرافیکی و بازی بی ارزش رو میدونند . همیشه بشر بسوی پیشرفت قدم گذاشته و قطعا نیاز داره برای نسل جدید و با قدرت سخت افزاری بهتر و قوی تر . نسل جدید کنسول ها هم حتما تا چند سال آینده معرفی خواهد شد . در مورد بازی bioshock infinite هم صبر داشته باشید ، تاریخ ثابت کرده که با تریلر نمیشه از خود بازی مطمئن شد !

نسل بعد به نظرم دیگه شرکت های خیلی بزرگی مثل EA و Ubisoft و Activision که سرمایه های خیلی زیادی دارن میتونن بازی های خیلی عالی ای بسازن
چون واقعا دیگه از دست خیلی از شرکتا بر نمیاد این همه خرج واسه بازیا بکنن و بازی های قول بسازن

اما من احتمال میدم با این پیشرفتی که دارن کارت های گرافیکی و پردازشگر ها میکنن کنسول های بعدی رو هم طوری میسازن که بشه تا حدی قابل ارتقا هم باشن
مثلا واقعا CPU PS3 حیف بود که گیر اون RSX بیفته . اگه میشد یه کارت گرافیک بهش شیر کرد خیلی عالی میشد
چون عرضه کنسول جز ضرر فکر نکنم چیز دیگه ای داشته باشه واسه شرکتها . سود اشونم بعد از 2-3 سال میبینن

بهترین کار اینه که قابل ارتقا باشن که مثلا بعد از 4 سال کمبود حس شد دوباره بشه با عرضه یک پک گرافیکی بشه کنسول رو تا 3 سال دیگه هم ازش استفاده کرد . اینجوری هم یه سودی واسه سازنده داره هم واسه مشتری چون نیاز نیست 600-700 دلار پول واسه یه کنسول همون اول بده

وقتی که u3 بهترین گرافیک امسال شد اونوقت میفهمید که CRYSIS2 شوخی بچگانه بیشتر نیست

این شمای که اینقدر با گرافیک کنسول مشکل دارید بدانید که سه سال بهترین گرافیک ماله کنسول بوده ( MGS4 ,U2,GOD3 )

فکر کنم u3 رو با pc درست کرده باشند مگر اینکه با یهدستگاه دیگه ای درست کرده باشن که از pc جلوتر باشه مثل اینکه بگی استغفرالله انسان از خدا قویتره

من یک نکته رو مطرح کنم. اونم اینه که نسل جدید بازی‌های60 فریم با رزولوشن 1080 تضمین نمیکنه. اون چیزی که حائز اهمیت هست جزئیات بالاست که معمولا با رسون فریم بازی به عدد 30 شاهد جزئیات بالا میشیم. تو این نسل حتی بازی های 60 فریم نسل قبل شدن 30 فریم ! کلا حرفم اینه که بیشتر جزئیات مهمه نه فریم ریت.

خوب به نظر من تا دو سال آینده کنسولهای فعلی جوابگو هستند وبه احتمال زیاد تا دو سال آینده مایکروسافت وسونی کنسول جدید معرفی نخواهند کرد.

Red Dead: Redemption

It was the best game of my life

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or