Apr 29, 2011 نوشته ها: 4 ناشر: Disney Interactive Studios سازنده: TT Games سبک: Fantasy Action Adventure تاریخ انتشار: May 2011 بیشتر...
ناشر: Disney Interactive Studios سازنده: TT Games سبک: Fantasy Action Adventure تاریخ انتشار: May 2011
Hamidreza ناظم انجمن Apr 29, 2011 #2 چیزی به انتشارش نمونده فکر کنم از stars war ش بهتر در بیاد.trailer هاش که اینطوری نشون میده.
hosein me کاربر سایت Apr 29, 2011 #3 خوب ممنون از حمید رضا بخاطر زدن تاپیک عجب بازی ردیفی هست چه رنگ های شادی این هم تصاویر بازی Reactions: Hamidreza
VahiD_ST کاربر سایت Apr 29, 2011 #4 من کلا از بازیهای لگو خوشم نمیاد. طرف هیچکدومشون هم نرفتم تا حالا. Reactions: m0jtaba
m0jtaba کاربر سایت Apr 29, 2011 #5 نوشته شده توسط VahiD_ST: من کلا از بازیهای لگو خوشم نمیاد. طرف هیچکدومشون هم نرفتم تا حالا. بیشتر... چرا برا وقت پرکردن خوبه! مخصوصا لگو هری پاتر یه مرحله رفتم کلی خندیدم!! :d یکمی از امیر (akiba) یاد بگیر! :d رکوردار سری لگو هستش! :d Reactions: VahiD_ST
نوشته شده توسط VahiD_ST: من کلا از بازیهای لگو خوشم نمیاد. طرف هیچکدومشون هم نرفتم تا حالا. بیشتر... چرا برا وقت پرکردن خوبه! مخصوصا لگو هری پاتر یه مرحله رفتم کلی خندیدم!! :d یکمی از امیر (akiba) یاد بگیر! :d رکوردار سری لگو هستش! :d