Lego Harry Potter: Years 5-7 تایید شد.

Ezio da Firenze

کاربر سایت
61467_orig.jpg

Warner Bros. اعلام کرد که انتظار می رفت Years 1-4 تا Years 5-7 ادامه داشته باشد.
بازی در زمانی در سال 2011 بین اکتبر و دسمبر عرضه می شود.

بازی شامل the latter portion of the boy wizard saga - chunky yawn-fest Order of the Phoenix, tissues-at-the-ready Dumbledore-killing Half-Blood Prince and the final battle-filled Deathly Hallows می شود.

بازی برای همه کنسول ها عرضه میشود . همچنین NGP البته اگر تاریخ عرضه ای از سونی اعلام شود. اگر چه این تایید شده است که بازی تا آخر امسال عرضه می شود.

Lego Harry Potter: Years 5-7 توسط TT Games ساخته می شود. همه ی موقعیت و مکان ها از آخرین سری فیلم ها و کتابها ساخته میشود.

Source

• Like
Reactions: leonk13
من هری پاتر واقعی رو گفتم اگه وقت داشتی یه سر برو دره گودریک سر قبر لی لی و جیمز تاریخ وفاتشونو زده 1981 که اون موقع هری یکسالش بوده پس 2011 که الانه باید 31 سالش شده باشه./:)
اقا مگه هری غیر واقعی هم داریم ! :d/QUOTE]
آره بازیگرش دنیل رادکلیف که لینکشو مرحمت فرمودین که خود واقعیش نیس;;)

visari حال داری سرو کله میزنی چیزایی که من و تو و امثال ما براشون اهمیت قائلیم برای دیگران مسخرس.

اقایون ناظم بیاین یه نظمی بدین)x
10 تا پست دادن تو تاپیک هیچ ربطی به بازی نداره.

من هری پاتر واقعی رو گفتم اگه وقت داشتی یه سر برو دره گودریک سر قبر لی لی و جیمز تاریخ وفاتشونو زده 1981 که اون موقع هری یکسالش بوده پس 2011 که الانه باید 31 سالش شده باشه./:)

visari حال داری سرو کله میزنی چیزایی که من و تو و امثال ما براشون اهمیت قائلیم برای دیگران مسخرس.

اقایون ناظم بیاین یه نظمی بدین)x
10 تا پست دادن تو تاپیک هیچ ربطی به بازی نداره.

زیاد جو نگیرت :)) چیز خواصی نگفت /:)
این لگو خوبیش اینه که داداش 5 ساله منو سرگرم می کنه آخر آیکیو نداره بازی دیگه بره =)) بازی به شدت راحت مثل هویج :|

آخرین ویرایش:
این لگو خوبیش اینه که داداش 5 ساله منو سرگرم می کنه آخر آیکیو نداره بازی دیگه بره =)) بازی به شدت راحت مثل هویج :|
درسته راحته ولی اگر بخوایی وسواس به خرج بدی و کامل بری کلی وقتو حوصله میخواد!

پ.ن: با اینکه هری پاتر به درد لگو نمیخوره موافقم... ولی بعضی از قسمتاشو بامزه مسخره کرده... :d

زیاد جو نگیرت :)) چیز خواصی نگفت /:)

اگه قرار باشه فقط انالوگ رو حرکت بدی بری تا اخر مرحله که مادر بزرگ منم میتونه.
من بازی final fantasy رو 52 ساعته تموم کردم واسه 100% کردن 4 تا سال lego harry potter هم فک کنم 32 ساعت وقت گذاشتم که نسبت به چیزایی که ازاد میکرد فوق العاده ارزشمند بود.
مخصوصا ازاد کردن lord voldemortb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or