Lego Batman: Legacy of the Dark Knight

e99168bdab3ac4f8804b8a92032c2e95e5187d0b0d92fff6.jpg
نام عنوان: Lego Batman: Legacy of the Dark Knight
سازنده: TT Games
ناشر: Warner Bros. Games
تاریخ عرضه: May 22, 2026
پلتفرم‌ها: PlayStation 5, Nintendo Switch 2, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
لگو بتمن: میراث شوالیه تاریکی (Lego Batman: Legacy of the Dark Knight) عنوان اکشن-ماجراجویی محصول سال ۲۰۲۶ است که توسط استودیوی Traveller's Tales توسعه یافته و شرکت Warner Bros. Games آن را منتشر کرده است. این اثر، چهارمین عنوان از فرانچایز لگو بتمن به شمار می‌رود و روایت داستانی کاملا جدیدی را ارائه می‌دهد که از کمیک‌، فیلم‌ها و دیگر آثار کارکتر Batman الهام گرفته شده است.
این عنوان برخلاف بازی‌های قبلی که با موتور اختصاصی استودیو TT Games ساخته می‌شدند، از موتور Unreal Engine 5 استفاده می‌کند و شباهت زیادی به فرانچایز محبوب Batman: Arkham دارد. این گیم که برای اولین بار در جریان رویداد گیمزکام ۲۰۲۵ معرفی شد، در تاریخ ۲۲ مه ۲۰۲۶ برای پلی‌استیشن ۵، ویندوز و ایکس‌باکس سری ایکس و اس عرضه شد؛ همچنین قرار است نسخه‌ای از آن در آینده برای کنسول «نینتندو سوییچ ۲» منتشر شود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Parsa13 and nzone
چه قدر صدا کرده گیم اصلا باورنکردنیه! به شدت مورد تحسین واقع شده چه به لحاظ داستانی و رفرنس‌هایی که از کمیک‌ و فیلم و گیم‌های قبلی گذاشتن، چه به لحاظ گیم‌پلی که رسما همه به عنوان یه تایتل در حد و اندازه فرانچایز Batman Arkham در نظر گرفتنش.
میخواستم بذارم یه مقدار شرایط اینترنت و ... بهتر شه بعد از استور بگیرم گیم رو دیگه دیدم هر لحظه با تایم‌لاین اشباع شده از این گیم داخل X (توییتر) دارم رو‌به‌رو میشم طاقت نیاوردم رفتم دکمه Purchase رو زدم. اصلا فکرشم نمیکردم یه روز 90 دلار واسه یه عنوان Lego بدم، ولی اصلا Lego که هیچی، ظاهرا کل خاطرات پلیرا از Suicide Squad KTJL و Gotham Knights رو شسته برده هم هیچی (هر چند خود من Gotham Knights رو واقعا دوست داشتم و SSKTJL هم صرفا اگر یه استوری درست براش درمیاوردن میتونست اینقدر ضربه نخوره)، تو خیلی از موارد چند پله از Arkham Knight سال 2015 راکستدی قوی‌تر ظاهر شده! آقا حتما تجربه کنین که محشره ظاهرا نسخه PC هم امروز داخل سایت‌های داخلی گذاشته شده.
پ.ن: هی داشتم دنبال تاپیک گیم میگشتم خیلی برام عجیب بود برای یه همچین تایتل گردن کلفت و عجیب غریب ـی تاپیک زده نشده دیگه خودم کارای اداری ـشو انجام دادم :دی
پ.ن 2: ظاهرا میگن اسامی دو تا استودیو Rocksteady و WB Montreal و یه سری از دولوپرهاشون هم داخل گیم ذکر شده. Absolute Cinema! :D

Lego Batman: Legacy of the Dark Knight
/ Deluxe Edition - PS5 /

BC | #screenshots | MR.1199

• Like
Reactions: Parsa13 and nzone

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or