legend of zelda

حالا من سه تا ميمونو آزاد كردم ولي نميان كه از پل اصلي كه شكسته رد شم! البته توي اون دوتا در ديگه يه جا بود كه حصار بود و نميشه رد شد!

آخرین ویرایش:
حالا من سه تا ميمونو آزاد كردم ولي نميان كه از پل اصلي كه شكسته رد شم! البته توي اون دوتا در ديگه يه جا بود كه حصار بود و نميشه رد شد!
برای رد شدن از بل باید خیلی بیشتر میمون داشته باشی بهتره همونجایی که مشعل ها رو روشن کردی با بومرنگ (اگه داری)بالای سرت 1 صندوق هست که باید با بومرنگ بندازیش بایین بعد توش یک قطب نما هست و اون جای دیگه ی میمون ها رو تو نقشه بهت میگه ببینم اصلا با میمونی کی بومرنگ داره جنگیدی؟؟؟؟؟؟؟

برای رد شدن از بل باید خیلی بیشتر میمون داشته باشی بهتره همونجایی که مشعل ها رو روشن کردی با بومرنگ (اگه داری)بالای سرت 1 صندوق هست که باید با بومرنگ بندازیش بایین بعد توش یک قطب نما هست و اون جای دیگه ی میمون ها رو تو نقشه بهت میگه ببینم اصلا با میمونی کی بومرنگ داره جنگیدی؟؟؟؟؟؟؟
نه هنوز نديدمش! الان آخه اصلا نمي دونم بايد چيكار كنم.

آقا كسي نفهميد اينجا بايد چيكار كنم؟! يه مرغم بهم داده كه آدمو غيب ميكنه! توي يكي از اون درام كه ميمون بود يه تخته سنگ بزرگ جلوي راه هست كه نمي زاره اونور بريم.:confused:

آقا كسي نفهميد اينجا بايد چيكار كنم؟! يه مرغم بهم داده كه آدمو غيب ميكنه! توي يكي از اون درام كه ميمون بود يه تخته سنگ بزرگ جلوي راه هست كه نمي زاره اونور بريم.:confused:

دقیق یادم نیست که تک تک میمون ها کجا بودن ، نقشه رو نگاه کن ؛ اونجا هایی که نرفتی رو سر بزن. پیدا میشن... ;)

دقیق یادم نیست که تک تک میمون ها کجا بودن ، نقشه رو نگاه کن ؛ اونجا هایی که نرفتی رو سر بزن. پیدا میشن... ;)
آخه راههايي كه نرفتم همش بستس! يه مرغم بهم داده كه نمي دونم بايد چيكارش كنم هي منو بر ميگردونه به عقب:confused:

همونجایی که باید با یک میمونی که بومرنگ داره بجنگی؟
من هم خیلی جلوتر هستم اونجایی که یک نامه بهت میده که اول باید به یک بروفسور بدی بعد نمیدونم باید چکار کنم.
لطفا یک کم کامل تر توضیح بده من این قسمت رو رد کردم ولی نمیدونم منظورت کدوم یکی نامه ست (منظورت همون کتابه؟)

لطفا یک کم کامل تر توضیح بده من این قسمت رو رد کردم ولی نمیدونم منظورت کدوم یکی نامه ست (منظورت همون کتابه؟)
خشته نباشی عزیزم من اونجا رو رد کردم حالا به جایی رسیدم که اون دختره حافظه اش رو فراموش کرده الان هم حافظه اش رو بدست اورده حالا نمیدونم باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خشته نباشی عزیزم من اونجا رو رد کردم حالا به جایی رسیدم که اون دختره حافظه اش رو فراموش کرده الان هم حافظه اش رو بدست اورده حالا نمیدونم باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تقریبا آخر City in the Sky هستم اگه قبل از اون مشکل داری بگو

كسي تفهميد من بايد اونجا چيكار كنم؟! تا ميمونرو پيدا كنم و باهاش بجنگمو و بومرنگرو بگيرم؟! الان فقط سه تا ميمونو دارم بقيشونم نيستن و راها بستس!

من سادمه باید چه کار کنی
اون تخته سنگی رو که گفتی باید با یکی از او جونور ها که بمب میشن منفجر کنی و بعد از اون هم خیلی راحته!

ولی من خودم یه جا گیر کردم:(

یه اتاق گرد هست که دور تا دورش یه سری برج هستن که با لیزر منو می زنن.(بعد از گرفتن کمان)
باید چه کار کنم؟

من این Zelda رو تحریم کردم!! :cheesygri یه سه چهار ماه پیش بود که یه جاش گیر کردم؛ اینقدر دور خودم تو نقشه چرخیدم که از هرچی Zelda و Twilight و ... حالم داشت بهم میخورد...

اما الان هوس کردم ادامه بدم؛ الان هم اصلا یادم نیست کجاش بودم!! واقعا بعضی جاهای بازی خیلی اعصاب خردکن میشه؛ اصلا نه حرفی میزنه که باید چی کار کنی یا کجا بری...

سلام به تمام كساني كه wii دارند و دنباله بازيهش مي گردند.
چونكه خيلي از بازيهايي كه از مغازه ها تهيه مي شه مشكل داره من پيشنهاد مي كنم هر كس بازيهايي رو كه میخواد تو تاپيك بذاره تا از طريق بقيه ي بچه هايي كه اون بازيها رو دارن بتونه بازيهاشو بگيره.
موافقيد؟

آخرین ویرایش:
من با کلی زجر و بدبختی twilit رو تموم کردم،تو هر dungeon هم کلی گیر کردم،از جایی که گیر کردید یه عکسی چیزی بذارید اگر تونستم کمکتون کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or