residentevil4
کاربر سایت
حالا من سه تا ميمونو آزاد كردم ولي نميان كه از پل اصلي كه شكسته رد شم! البته توي اون دوتا در ديگه يه جا بود كه حصار بود و نميشه رد شد!
آخرین ویرایش:
برای رد شدن از بل باید خیلی بیشتر میمون داشته باشی بهتره همونجایی که مشعل ها رو روشن کردی با بومرنگ (اگه داری)بالای سرت 1 صندوق هست که باید با بومرنگ بندازیش بایین بعد توش یک قطب نما هست و اون جای دیگه ی میمون ها رو تو نقشه بهت میگه ببینم اصلا با میمونی کی بومرنگ داره جنگیدی؟؟؟؟؟؟؟حالا من سه تا ميمونو آزاد كردم ولي نميان كه از پل اصلي كه شكسته رد شم! البته توي اون دوتا در ديگه يه جا بود كه حصار بود و نميشه رد شد!
نه هنوز نديدمش! الان آخه اصلا نمي دونم بايد چيكار كنم.برای رد شدن از بل باید خیلی بیشتر میمون داشته باشی بهتره همونجایی که مشعل ها رو روشن کردی با بومرنگ (اگه داری)بالای سرت 1 صندوق هست که باید با بومرنگ بندازیش بایین بعد توش یک قطب نما هست و اون جای دیگه ی میمون ها رو تو نقشه بهت میگه ببینم اصلا با میمونی کی بومرنگ داره جنگیدی؟؟؟؟؟؟؟
آقا كسي نفهميد اينجا بايد چيكار كنم؟! يه مرغم بهم داده كه آدمو غيب ميكنه! توي يكي از اون درام كه ميمون بود يه تخته سنگ بزرگ جلوي راه هست كه نمي زاره اونور بريم.:confused:
آخه راههايي كه نرفتم همش بستس! يه مرغم بهم داده كه نمي دونم بايد چيكارش كنم هي منو بر ميگردونه به عقب:confused:دقیق یادم نیست که تک تک میمون ها کجا بودن ، نقشه رو نگاه کن ؛ اونجا هایی که نرفتی رو سر بزن. پیدا میشن...
لطفا یک کم کامل تر توضیح بده من این قسمت رو رد کردم ولی نمیدونم منظورت کدوم یکی نامه ست (منظورت همون کتابه؟)همونجایی که باید با یک میمونی که بومرنگ داره بجنگی؟
من هم خیلی جلوتر هستم اونجایی که یک نامه بهت میده که اول باید به یک بروفسور بدی بعد نمیدونم باید چکار کنم.
خشته نباشی عزیزم من اونجا رو رد کردم حالا به جایی رسیدم که اون دختره حافظه اش رو فراموش کرده الان هم حافظه اش رو بدست اورده حالا نمیدونم باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا یک کم کامل تر توضیح بده من این قسمت رو رد کردم ولی نمیدونم منظورت کدوم یکی نامه ست (منظورت همون کتابه؟)
من تقریبا آخر City in the Sky هستم اگه قبل از اون مشکل داری بگوخشته نباشی عزیزم من اونجا رو رد کردم حالا به جایی رسیدم که اون دختره حافظه اش رو فراموش کرده الان هم حافظه اش رو بدست اورده حالا نمیدونم باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟