سلام .بابامن گفتم این همه آدم که اینجا دارن پست میدن ودرمورد blood omen 1 حرف میزنن حتمآ دوست دارن این بازی رو انجام بدن!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما انگار اشتباه میکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب پس هیچ کسی این بازی رو نمی خواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه!!!!!!!!!
نا امید شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:biggrin1:
اییییییییییییییسلام .
راستش من شخصا الان يك سال اندي هست كه درگير خدمت هستم و اصلا فرصت ندارم بيام سايت و بشينم پاي كامپيوتر چه برسه بازي و داستان و ....
در مورد شماره 1 هم راستش بدم نمياد داشته باشم !!!!!!!:biggrin1:
البته يادمه محمدرضا بازي رو دانلود كرده بود اما ظاهرا اجرا نميشد . (يه چيزي تو همين مايه ها !![]()
خیلی چاکریم مصطفی جون پدر کهنه کار سخت افزار سایت
پس رو همین حساب دیگه داستانا رو ادامه ندادی. خدمت و ......سلام .
راستش من شخصا الان يك سال اندي هست كه درگير خدمت هستم و اصلا فرصت ندارم بيام سايت و بشينم پاي كامپيوتر چه برسه بازي و داستان و ....
در مورد شماره 1 هم راستش بدم نمياد داشته باشم !!!!!!!:biggrin1:
البته يادمه محمدرضا بازي رو دانلود كرده بود اما ظاهرا اجرا نميشد . (يه چيزي تو همين مايه ها !![]()
آقا من تو تهرانم کسی لطفاً آدرس یک سی دی فروشی رو بده که بیشتر شماره های بازی رو داشته باشه...
West game هم فقط آخرین شماره اش رو روی DVD داره...
ممنون آبی کامپیوتر هم می شناسم آیا هنوز هم سی دی هاشو 1000 میده؟؟؟آبی کامپیوتر
میدان فاطمی، بازارچه ی هدیه
تلفنش رو هم یادم نیست که می تونی از اطلاعات تلفن بپرسی
پیدا نکردم یه image ازش زدم رو هارد با Daemon کار می کنم راحتواقعا لذت ميبرم تو اين زمونه، همچين تاپيك هايي بالا مياد.
كرك NO-CDش رو هم سراغ داري؟