شایعه Left4Dead براي PS3 ؟

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام در حالي كه در اين چند روزه شايعه زياد شنيده ميشه و همه اونها همو سريعا تكذيب ميشه شايعه اي اعلام شده كه احتمال وقوع اون زياده
Electronic Gaming Monthly { همون EGM } در حالي كه اعلام كرد NG2 براي PS3 نمياد و فقط يك اشتباه بوده صريحا اعلام كرد بازي Left4Dead كه براي اختصاصي براي 360 .PC هست بر روي
PS3 هم مياد با توجه به اينكه ناشر هم EA هست امكان اين كار زياده
البته اين در وحله اول شايعست اما امكان وقوعش زياده
ornn8o.jpg

موفق باشيد

دوست عزیز فکر کنم اسمتون رضا باشه خیلی خبرای خوبی میزاری ممنون چون من به دلیل مشکلات کمتر به سایت سر میزنم همینجا از بچه های عزیز تحریریه از جمله اقا رضا اقا مهدی blackcats عزیز ( فکر کنم اسم ایشون احمد رضا باشه ) و بهزاد عزیز به خاطر اطلاع رسانی مفیدشون تشکر میکنم اگر کسی رو یادم رفت عذر میخواهم ضمنا یک سوال مگه شرکت سازنده left 4 dead رو valve نخریده ایا publisher هنوز ea هست و میتونه مولتی پلتفورمش کنه

در تکمیل حرف کسری جان :
این شایعه جدید در تاپیکی که در فروم سایت NeoGAF برای آمدن NG2 برای PS3 وجود دارد, بوجود آمد.
زمانی که Bryan Irvings سردبیر ومسئول EGM برای توضیح این گندکاری خودشون آمده است برای اینکه چیزی برای گفتن داشته باشد بدون ذکر هیچ دلیلی در آخر پستش گفته:
As for Left4Dead: Yes, it will arrive on the PS3, as well.
آخه باید به اون فرد گفت هنوز چند روز از حرف قبلیتان نگذشته باز حرفی بدون دلیل می زنید
لینک خبر:
http://onaxis.blogspot.com/2008/01/ninja-gaiden-ii-not-on-ps3-left-4-dead.html
لینک پست در NeoGAF :
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=9430013&postcount=241

دوست عزیز فکر کنم اسمتون رضا باشه خیلی خبرای خوبی میزاری ممنون چون من به دلیل مشکلات کمتر به سایت سر میزنم همینجا از بچه های عزیز تحریریه از جمله اقا رضا اقا مهدی blackcats عزیز ( فکر کنم اسم ایشون احمد رضا باشه ) و بهزاد عزیز به خاطر اطلاع رسانی مفیدشون تشکر میکنم اگر کسی رو یادم رفت عذر میخواهم ضمنا یک سوال مگه شرکت سازنده left 4 dead رو valve نخریده ایا publisher هنوز ea هست و میتونه مولتی پلتفورمش کنه
البته دوست عزيز اسم من كسري است
بله شركت سازنده بازي رو valve خريده publisher هم هنوز ea هست فعلا هم بازي عقب افتاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or