Left 4 Dead

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه دوستان. این Pack جدید هم بالاخره اومد. حجمش نزدیک 101 مگابایت بودش و یک قسمت به اسم Get Survival Pack به منوی اصلی اضافه شده که در آن باید تا جایی که می تونید زنده بمونید. یک چیزی تو مایه های Horde در GEOW2. در ضمن هیچ آچیومنت اضافه ای هم به بازی افزوده نشده است.

آخرین ویرایش:
Biohazard 4 جان با پروفایل اصلی وارد میشی، دسته دوم رو روشن میکنی و بعد پروفایل دوم رو فعال میکنی، حالا با دسته دوم Start میزنی، یه گذینه تائید ظاهر میشه و حالا میتونی از بازی دونفره لذت ببری.

دوستان به صورت آفلاين ميشه با يك كنسول و با دو دسته اين بازي را بازي كرد ؟ اگه ميشه بگيد چه طوري . (يا هموم به صورت Splitscreen )

اول دسته ی دوم رو وصل کن وقتی دو تا دسته وصل شدند استارت رو بادسته ی دوم بزن.
دراین حالت تو باید دوتا پروفایل داشته باشی تادسته 2 به عنوان یه شخص در بازی معرفی بشه.
بعد هم که اتوماتیک گزینه ی offline co"op playمیاد
بعد برو توی همین گزینه ومرحله و درجه ی سختی وبقیه ی این چیزارو انتخاب کن واستارت گیم والسلام.

موفق باشید:cool:

بله داره میشه 2 نفره جلو رفت!

تا 4 نفر هم میشه آفلاین بازی کرد.

من تک نفره 2 دقیقه هم نتونستم بازی کنم ولی با یکی از بچه ها بازی کردم و عجیب لذت داد, از کل Gears 2 لذته بازی کردن یه بخشش بیشتر بود.

اگه ADSL و LIVE داشتم حتما میومدم.

تا 4 نفر هم میشه آفلاین بازی کرد.

من تک نفره 2 دقیقه هم نتونستم بازی کنم ولی با یکی از بچه ها بازی کردم و عجیب لذت داد, از کل Gears 2 لذته بازی کردن یه بخشش بیشتر بود.

اگه ADSL و LIVE داشتم حتما میومدم.
درسته 4 نفر هم میشه بازی کرد. کلا این بازی مولتی ش خیلی لذت بحشه مخصوصا اگه لایو باشه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or