خب اینو میدونم.یعنی نمیشه با یک کنسول 4 نفره بازی کرد؟اینه cod4 ؟خوب وقتی استارت رو زدی نفر دوم هم میاد بعدش میرو تو offline co-op میزنی splite screen بعدم میشینین دو نفره بازی میکنی اگه از 2 نفر به بالا میخوای باید حتما system link کنی
بابا پاشو بیا تو live با هم یه دست بزنیم حال میده:biggrin1:
بچه ها همونطور که مازیار گفت ساعت 7 بیان البت من خودم 7- 7:30 آن میشم این رفیقم تا آماده شه یه شبا نه روز طول میکشه:biggrin1:

عجب بازی خدایی بود....خیلی حال داد...واقعا قشنگ بود....هیجان و لذت هم داشت...آتش زدن زامبی ها به شدت فاز میده:laughing:
گرافیک و گیم پلی هم عالی هست....صدا گذاری و موسیقی کمی ضعیف هست ولی قابل تحمله
اشیومنت هم خیلی خوب میده...واقعا امتیاز بالای این بازی حقش هست:cheesygri

یکی جواب مارو بده دیگه...خب اینو میدونم.یعنی نمیشه با یک کنسول 4 نفره بازی کرد؟اینه cod4 ؟
سیستم لینک چیه یعنی دوتا کنسولی؟بعد برای اینکه با دوتا کنسول بازی کنیم باید چیزی خرید؟مثل سیم رابطی؟بعد سیم خریدیم چطوری باهم از تو بازی استفاده کنیم؟یعنی کدوم گزینه هارو تو منو باید بزنم؟:confused:
وایسا این adsl لعنتی ما بیاد.حتما میام:smile:
ممنون
چهار نفر که ارزش نداره روی یک TV بازی کننین مگه اینکه 70 اینچ باشه:biggrin1: بله سیستم لینک همونه. بله باید کابل بخری ولی نمیدونم چی بهتره توی بخش Live بری بپرسییکی جواب مارو بده دیگه...

این برای بار 1000000000بازی خیلی خوبی بود..
فقط من نمیدونم لیست اچیومنت ها رو باید از کجا بگیریم.. تو بخش اچیومنتها نبود..!!!
دوستان عزیز یا توی گوگل سرچ کنید برای لیست آچیومنت ها و یا برید به سایت http://www.xbox360achievements.orgبابا انگلیسیش هم اونقدر سخت نیست برو بخون میفهمی. راحتهچرا میزنی..!من راهنمای فارسیشو میخوام، انگلیسش که تو خود بازی هم هست..:biggrin1:

این بازی برای بازی کردن به صورت افلاین مناسبه؟
آره خوبه .. فقط تمام مراحلش همون اول باز هست کلا خط داستانی مناسبی نداره..
چهار تا مرحله داره که فکر کنم هر مرحله هم از 4 -5 قسمت درست شده باشه..
که مثلا اگر داخل جنگل هستی باید از اونجا فرار کنی.. و تو این 5 قسمت هدفت همین هست..
بعد که به آخرش برسی باید با بی سیم اطلاع بدی تا با کشتی یا هیلیکوپتر بیان کمکت و از اونجا فراریت بدن..