درسته ولی الان از جایی برکشتم واقعا خسته هستم. حالا آنلاین بشید اگر توسنتم بهتون می پیوندم.امير تو هم مارو نمودی ها !
بابا بيا همين امشب بزنيم ديگه ، اگر پايه هستی تا 5 دقيقه ديگه آنلاين شو.
دیشب با آقا مازیار versus زدیم حال داد بعضی جا ها یه حالی از گروهش گرفتممن که دیروز بازی کردم بسی حال کردم خیلی بازی باحالی توی حالت آنلاین هست:biggrin1: ولی با آفلاینش حال نمی کنم![]()
که خودشون شکست رو قبول کردن و برگشتن به لابی و به ما پیوستند:biggrin1:

داشتم lost نگاه می کردم و busy گذاشته بودم و شما هرچی pm می دادید متوجه نمی شدم.دیشب با آقا مازیار versus زدیم حال داد بعضی جا ها یه حالی از گروهش گرفتمکه خودشون شکست رو قبول کردن و برگشتن به لابی و به ما پیوستند:biggrin1:
آقا امیر شما نمیای دیشب آن بودی ولی هر چی بهت Invited میزدم اصلا محل نمیدادی
راستی امشبم از 8 به بعد آن شید
با شمام آقا مازیار و آقا امیر
شما آقا Nero VS Danteاددت میکنم امشب حتما بیا مثل اینکه اهل حالی:biggrin1::smile:
داشتم lost نگاه می کردم و busy گذاشته بودم و شما هرچی pm می دادید متوجه نمی شدم.

اولا رضا جان اسم من برهان هست:biggrin1: دوما معلومه اهل حالم پس چی فکر کردی ولی توی L4D خیلی بازیم خوب نیست ولی بد هم بازی نمی کنم.دیشب با آقا مازیار versus زدیم حال داد بعضی جا ها یه حالی از گروهش گرفتمکه خودشون شکست رو قبول کردن و برگشتن به لابی و به ما پیوستند:biggrin1:
آقا امیر شما نمیای دیشب آن بودی ولی هر چی بهت Invited میزدم اصلا محل نمیدادی
راستی امشبم از 8 به بعد آن شید
با شمام آقا مازیار و آقا امیر
شما آقا Nero VS Danteاددت میکنم امشب حتما بیا مثل اینکه اهل حالی:biggrin1::smile:
اولا رضا جان اسم من برهان هست:biggrin1: دوما معلومه اهل حالم پس چی فکر کردی ولی توی L4D خیلی بازیم خوب نیست ولی بد هم بازی نمی کنم.
بچه ها با 128 بازی میکنین ؟![]()

پاور 360 ام خراب شده ولی فردا یا پس فردا درست می شه...آقا امیر نگفتی امشب میای یا نه؟:confused:

سلام همگی:
آقا من باید چیکار کنم 4 نفره آفلاین بازی کنیم؟
یکی درست جواب بده.
وقتی منوی بازی میاد فقط میگه بازیکن دوم استارت بزنه و پروفایل انتخواب کنه بیاد تو.
یکی شفاف و کامل جواب بده ممنون میشم.:blushing: