Left 4 Dead

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امير تو هم مارو نمودی ها !
بابا بيا همين امشب بزنيم ديگه ، اگر پايه هستی تا 5 دقيقه ديگه آنلاين شو.

درسته ولی الان از جایی برکشتم واقعا خسته هستم. حالا آنلاین بشید اگر توسنتم بهتون می پیوندم.

در ضمن سریال lost هم باید نگاه کنم

من که دیروز بازی کردم بسی حال کردم خیلی بازی باحالی توی حالت آنلاین هست:biggrin1: ولی با آفلاینش حال نمی کنم:sick:
دیشب با آقا مازیار versus زدیم حال داد بعضی جا ها یه حالی از گروهش گرفتم:evil: که خودشون شکست رو قبول کردن و برگشتن به لابی و به ما پیوستند:biggrin1:

آقا امیر شما نمیای دیشب آن بودی ولی هر چی بهت Invited میزدم اصلا محل نمیدادی:((

راستی امشبم از 8 به بعد آن شید
با شمام آقا مازیار و آقا امیر :-"
شما آقا Nero VS Danteاددت میکنم امشب حتما بیا مثل اینکه اهل حالی:biggrin1::smile:

دیشب با آقا مازیار versus زدیم حال داد بعضی جا ها یه حالی از گروهش گرفتم:evil: که خودشون شکست رو قبول کردن و برگشتن به لابی و به ما پیوستند:biggrin1:

شما آقا Nero VS Danteاددت میکنم امشب حتما بیا مثل اینکه اهل حالی:biggrin1::smile:
داشتم lost نگاه می کردم و busy گذاشته بودم و شما هرچی pm می دادید متوجه نمی شدم.

داشتم lost نگاه می کردم و busy گذاشته بودم و شما هرچی pm می دادید متوجه نمی شدم.

lost کیلو چند LEFT 4 DEAD ببین میری فضا:biggrin1:

امشب میای شما :smile: ساعت 8 من و رفیقم میام بعد اگه شما هم بیای و آقا مازیرم بیاد میشیم یه گروه ایرانی در برابر زبان نفهما:biggrin1:
میزنیم میتر کونیمشون:-"

اولا رضا جان اسم من برهان هست:biggrin1: دوما معلومه اهل حالم پس چی فکر کردی ولی توی L4D خیلی بازیم خوب نیست ولی بد هم بازی نمی کنم.

ميگما امير اصلا تو نيای سنگينتره ، ما رفتيم این بازيرو گرفتيم چون هی گفتين همه برين بگيرين بشينيم بزنيم ، همچين که گرفتيم زدين زيرش.
------------------------------------
برهان معلوم بود کجا بودی ، ديشب با این ممدرضا جان زديم ، بسی حال کرديم ، حالا خوبه اینا تمام روش های نامردی و چه ميدونم گليچ و باگ و ... رو تو بازی بلدن ، از آسانسور آمديم بيايم بيرون ، ديديم نامردا يه ژنراتور برق رو انداختن جلوی در آسانسور، نميتونستيم بيايم بيرون ، نفلمون کردن!! :دی نامرديه ها !!
------------------------------------
امشب اگر ميتونين همه گی ساعت 7 بياين ، البته من از الان آنلاين هستم .

سلام همگی:
آقا من باید چیکار کنم 4 نفره آفلاین بازی کنیم؟
یکی درست جواب بده.
وقتی منوی بازی میاد فقط میگه بازیکن دوم استارت بزنه و پروفایل انتخواب کنه بیاد تو.:(
یکی شفاف و کامل جواب بده ممنون میشم.:blushing:

سلام همگی:
آقا من باید چیکار کنم 4 نفره آفلاین بازی کنیم؟
یکی درست جواب بده.
وقتی منوی بازی میاد فقط میگه بازیکن دوم استارت بزنه و پروفایل انتخواب کنه بیاد تو.:(
یکی شفاف و کامل جواب بده ممنون میشم.:blushing:

خوب وقتی استارت رو زدی نفر دوم هم میاد بعدش میرو تو offline co-op میزنی splite screen بعدم میشینین دو نفره بازی میکنی اگه از 2 نفر به بالا میخوای باید حتما system link کنی
بابا پاشو بیا تو live با هم یه دست بزنیم حال میده:biggrin1:
بچه ها همونطور که مازیار گفت ساعت 7 بیان البت من خودم 7- 7:30 آن میشم این رفیقم تا آماده شه یه شبا نه روز طول میکشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or