سلام به تمام بچه این تاپیک رو زدم تا مشکلات خودرو راجع این موضوع بیان کنید
آخرین ویرایش:
چی بگم!! خب اروری چیزی؟! مشکلی؟! باید دلیلی باشه که نمیشه دیگه.من مدتیه نمیتونم با اون روش بازی کنم.بیخیالش شدم کلا.چرا نمیشه جدیدا؟
آپدیتا به چه درد می خرن آقا سروش؟
راه جدیدی واسه بازی کردن نیست؟
L4D دیر ارور رو نشون میده. بعد که برگشت به منوی اصلی یک دقیقه صبر کن ارورش میادخوب لعنتی هیچی نمیگه.یک خونه لود میکنه میپره بیرون از لود و میاد منویس اصلی.گاهی اصلا steam group ها رو پیدا نمیکنه و...
احتمال میدادم به خاطر کپی بازی باشه.چون با گارنا میشد بازی کرد.گارنا هم خلوت بود خوشم نیومد.
اینجوری بهتره آپدیتا رو بگیرم پس.ببینم بعدش چی میشه.
من اونی که صفحه قبل بود و 5 مگ بود رو گرفتم.حالا چجوری نصبش کنم؟یا بهتره بگم چی رو کجا کپی کنم؟Left 4 Dead comprehensive update from 1.0.0.0 to 1.0.0.7
http://rapidshare.com/files/170984228/_psy__Left4Dead_comprehensive_update_from_1.0.0.0_ to__1.0.0.7.7z
اینا خیلی حجیمنو بعد هم 1.0.0.8 و 1.0.0.9
اینا رو هم تست میکنمکه البته اگر نرمافزاری چیزی شبیه qTracker داشته باشید راحت ترید تا ببینید کدوم خالیه و کدوم پر و ....
بعدشو من تضمین نمیکنم چون نمیدونم این شرکت های ایرانی بازی رو چطوری دادن بیرون ولی خب نباید مشکلی پیش بیاد.
مشکل لینک حل شد. دوباره تست کن. (مشکل این بود که این آخری رو به علت پایین بودن سرعت v-p-n با پ-ر-و-ک-س-ی رفته بودم که اینطوری شد!!اگر اشتباه نکنم میگفت یچیزیت فرق داره.شاید همین CLASS TABLE.
این لینکم خرابه:من اونی که صفحه قبل بود و 5 مگ بود رو گرفتم.حالا چجوری نصبش کنم؟یا بهتره بگم چی رو کجا کپی کنم؟
اینا خیلی حجیمن
فردا میگیرم
اینا رو هم تست میکنم
چی میگه؟!راستی ادتون کردم.چه پروفایل جالبیم دارین .
لینک دادم چند پست پایین تر!! چی شده یک دفعه با هم به این تاپیک ها حمله کردید؟سروش جان 1.0.08 و 1.0.0.9 هم اومده . من ID ایم اینه (Ehsan Gamer (IRAN توی TF2 . توی اینم عمینه دیگه ؟
آخه بعضی فولدراش جدید بود و قبلا نبود تو محل نصب بازی.:laughing:بعد از دانلود باید فایلها رو بریزیر سر جاشون دیگه. یعنی محل نصب بازی که اگر دقت کنید تابلویه که دقیق باید کجا بریزید.
همون جنگ و ایران و خاورمیانه اش باحال بودچی میگه؟!
این الان توهین بود!؟از چه نظر؟!
ادد کردی آمار میگیری ها!!منم دقیقا با همین مشکل درگیرم.
از تو استم گروپ میرم چیزی پیدا نمیکنه.آیپی پورتا رو هم میزنم میاد بیرون میگه DisConnected From Server After 10 tries .آپدیتا رو هم کامل ریختم.انگار بازی به اینترنت وصل نیست کلا...
سروش جان جای بازی کردن بیا ما رو کمک کن
الان تو L4D ای مثکه.
این یک فرمت فشرده سازیه. اول از حالت فشرده خارجش کن.این فایل آپدیت پسوندش 7Z؟؟؟ باید تو کدوم فولدر کپی بشه؟ من تو فولدر اصلی کپی کردم!