Left 4 Dead Online

لطفا از این به بعد، گفتگو را در محل مناسب ایجاد کنید و همچنین از عنوانی مناسب تر استفاده کنید.
با تشکر

گفتم این سرورها رو جهت استفاده دوستان اینجا بزاریم.
blue.png
blue.png
blue.png
blue.png
blue.png
blue.png
blue.png
blue.png
blue.png
blue.png

b_560x95.png

b_560x95.png

b_560x95.png

banner_560x95.png

برای بازی روی لن فایل زیر رو دانلود کنید و بعد از اسکتراکت کردن کنار بازی فایل left 4 dead.bat رو اجرا کنید:
http://rapidshare.com/files/167634964/ColdZero_L4D_Non_Steam_Lan_Fix.zip

راستش مشکل انلاین بازی زیاد تر شد. یک سری اخبار بهم رسیده که میگه از 4 روز پیش والو همه افرادی که نسخه اصل بازی رو نداشتن از بازی در سورها محروم کرده!! (با استم هم نمیشه دیگه کانکت شد!! چون قبلا" باید از استم استفاده میشد!!)
الان بهترین راه hamachi است و برای ساخت سرور تا بقیه بهتون بتونند کانکت بشن هم از آرگمینت زیر استفاده کنید:
hl2.exe -game left4dead -console +sv_allow_lobby_connect_only 0 +z_difficulty Impossible +map l4d_hospital01_apartment sv_lan 1
که طبیعتا" میتونید با توجه به نیازتون کمی تغییرشم بدید!! برای کانکت شدن به این نوع ساخت سرور دوستانتون باید ای پی و پورت شما را در کنسول بعد از عبارت connect تایپ کنند!!

ولی خب اگر دنبال بازی کردن انلاین به هر نحوی هستید. فایل زیر را دانلود کنید. اصولا باید با سرورهای بالا کار کنه:
http://rapidshare.com/files/167544378/_psy__L4D_online_fix_9.5.5.7z

فقط تیک steam cloud رو بردارید

موفق باشید

آخرین ویرایش:
امشب بعد از 1 ساعت سرو کله زدن آخر با Garena تونستیم بریم تو بازی....بسی فاز داد حدود 3 ساعت بازی کردیم...واقعا حال داد....ولی به نظر میرسه خیلی زود تکراری میشه...آخر بازی هم یه Witch افتاده بود دنباله سمیر اومدم برم نجات بدم بازی کرش کرد :cheesygri

من مدت زیادیه آنلاین بازی میکنم این L4D رو!
البته با garena!
پینگ هم که افتضاحه!
ولی تو قسمت versus اصلا تکراری نیست! کافیه یه بار zombie بشید یا یه باز tank شید تا اصل لذت رو ببرید:cheesygri

خب دوستانی که با garena میزنید!! من از این نرمافزار سر در نمیارم زیاد. الان فقط تونستم تعدادی سرور گیر بیارم. چکار باید انجام بدم؟! این سرورها ارجینال هستند طبیعتا" درسته؟!

اورجینال بودنشو فکر نمیکنم اما شما تو options میری قسمت keyboard و console رو فعال میکنی!
بعد میای دکمه ~ رو کیبوردت میزنی و تایپ میکنی connect "ip دقت کنید که در جلوی connect آی پی که میخوای بهش کانکت شی رو بنویس!
بعد خیلی راحت وصل میشی به همین سرور

خب دوستانی که با garena میزنید!! من از این نرمافزار سر در نمیارم زیاد. الان فقط تونستم تعدادی سرور گیر بیارم. چکار باید انجام بدم؟! این سرورها ارجینال هستند طبیعتا" درسته؟!

ببینید شما اول garena رو دانلود می کنید بعد در ان account درست می کنید برید euorpe room 1 و بعد اونجا دارن chat می کنند و او نجا کلی ادم ip می دن بعد وارد بازی شوید البته توجه کنید باید در garena اون پایین stargame رو بزنین تا بازی از garena باز شود

در ضمن قابل توجه کسانی که می خواهند در singleplayer حالت versus یا همون تیم زامبی ها بشن باید اول وارد بازی بشوند و فقط وارد مرحله های اول هر campion بروید بهد در console بنویسید director_no_human_zombies 0 و بعد روی call vote زده و بعد restart campion و بعد هم zombie boss ها شده اید و بعد این را director_force_versus_start بنویسید و بعد اگر هم می خواهید مثلا hunter شوید بنویسید z_spawn hunter یا tank و غیره

سلام کسی اینجا هست که بازی اصل رو داشته باشه اخه من خودم بازی اصل رو دارم اگر کسی بازی اصل رو داره قرار بزاریم بریم سرور های اصلی نزدیک با پینگ خوب بازی کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or