Leather Face دی ال سی بعدی برای سری Mortal Kombat

kunglao32003

کاربر سایت
سلام
امروز جناب اد بون توی توویتر به فردی که در زیر گفتگوشون روگذاشتم جواب داده که این فرد یعنی Leather Face (صورت چرمی) رو دارن روش کار می کنن برای دی ال سی بعدی و همچنین در گفتگوش اذعان داشته که سورپرایز های بیشتری برای این سری خواهند داشت.! پس روند بیرون دادن دی ال سی برای MK9 تمام نشده هنوز

RT @Arroyo3d @noobde so what new games you guys working on at NRS? Noobde: Leather Face DLC.

توي يه سايتي قرار گزاشتيم اگه يه شخصيت اشغال ديگه DLC كنن بزارن تو بازي ديسك بازي رو بشكونيم ازش عكس بگيريم بزاريم توي سايت.

اگه بازم از اين حركات بزنن من ديگه عمرا اسم MK رو هم نميارم! به خاطر پول دارن بازي به اين خوش ساختي رو خراب ميكنن. حال آدم رو بهم ميزنن.

توي يه سايتي قرار گزاشتيم اگه يه شخصيت اشغال ديگه DLC كنن بزارن تو بازي ديسك بازي رو بشكونيم ازش عكس بگيريم بزاريم توي سايت.

اگه بازم از اين حركات بزنن من ديگه عمرا اسم MK رو هم نميارم! به خاطر پول دارن بازي به اين خوش ساختي رو خراب ميكنن. حال آدم رو بهم ميزنن.

بد هم نیست آنچنان که میگی!
بابا دیگه خسته شدیم کاراکتر تکراری!
حالا اونا درست، افسانه ای شدن، ولی 1،2تا جدیدم بد نیست دیگه!
ایشالله قراره سورپرایزهای بیشتری مثل ژانر جدید بازی، محیط های جدید و کاراکترهای قدیمی بیشتری تو راه باشه!

هرچی باشه باز خیلی از بهتر از اینه که بره کارکتر فیلم ترسناکارو به بازی اضافه کنه الان شد Freddy لابود دو روز بعد هم میخواد jason رو بزاره )x

هرچی باشه باز خیلی از بهتر از اینه که بره کارکتر فیلم ترسناکارو به بازی اضافه کنه الان شد Freddy لابود دو روز بعد هم میخواد jason رو بزاره )x

البته باز Freddy یک چیزی داشت!
Jason که فکر نمیکنم بیاد چون هیچی نداره یک چاقو :دی
من عاشق Leather Face ام ولی فکر نمیکنم شخصیتی که یک آدم بیاد دستشو قطع کنه بدرد MK بخوره چون اونجا یکجایه دیگش قطع میشه!:دی

به ایناش کاری ندارم. به عنوان طرفدار مورتال کومبت قبول دارم این سری در Ultimate Mortal Kombat 3 به کارش خودش پایان داد.
شماره های اصلی و فرعی بعدی; در بهترین حالت "قابل تحمل" بودن.
از توهم بیاد بیرون.
البته فری این نظر شما هست و قابل احترام ولی به شخصه من کمبد خیلی بیشتر قبول دارم b-)
حسین اینجا گفتی بین خودمون میمونه جای دیگه نگو :دی الان بهترین و حرفه ای ترین فایتینگ استریت فایتر هست. بهتره به امتیاز هاشم یه نیم نگاهی بندازی. :دی
فردین یعنی من اشتباه میکنم !!!!!!!!!!:(مگه اامتیاز کمبد کم شد :dتازه اون موقع که اولین کمبد ها امدند استریتی وجود نداشت :d
حسین بی خیال !! به نظرم هیچ شرکتی مثل کپکام نمی تونه فایتینگ درست کنه !!:|
فایتینگاش فوق العادس :d
چرا یکی هست همین شرکتی که کمبد درست کرده :d

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
فردین فقط دومی که شینناکه اومده و اون دوتا لینکه....
اصلاح کن...:biggrin1:
عکس ها درستن دارم میبینم من :-/

فردین یعنی من اشتباه میکنم !!!!!!!!!!:(مگه اامتیاز کمبد کم شد :dتازه اون موقع که اولین کمبد ها امدند استریتی وجود نداشت :d
این اصلا دلیل منطقی نیست. چون این خیلی قبل تر بوده پس بهتره. همه چی رو با زمان حالش مقایسه میکنن نه قدیم. نسل قبل هم PES فوق العاده بود اما الان چی؟ ...
تعجبی که واسه اکثرا بوجود میاد بخاطر عدم اطلاع از قدرتیه که یه پابلیشر به تولید کننده بازی میاره. مسلما کسی که وقتی من کودک بودم (و اکثر بچه ها وجود مادی نداشتن) شخصیت هایی مثله Scorpion و Sub-Zero و خلق کرده، خیلی بهتر از من و شما میدونه داره چه گندی به بازیش میزنه ولی این مسائل تو صنعت بازی خیلی باب هستش و بعلت قراداد هایی هستش که پابلیشر با بازی ساز میبنده و دست اونا رو تو حنا میذاره.

یکی اشاره کرده بود این شخصیت های Warner هستن، قیضیه باید خیلی روشن و واضح باشه.

کاملا تایید میشه حرفتون. چاره ای نیست باید قبول کنیم :(

آخرین ویرایش:
تعجبی که واسه اکثرا بوجود میاد بخاطر عدم اطلاع از قدرتیه که یه پابلیشر به تولید کننده بازی میاره. مسلما کسی که وقتی من کودک بودم (و اکثر بچه ها وجود مادی نداشتن) شخصیت هایی مثله Scorpion و Sub-Zero و خلق کرده، خیلی بهتر از من و شما میدونه داره چه گندی به بازیش میزنه ولی این مسائل تو صنعت بازی خیلی باب هستش و بعلت قراداد هایی هستش که پابلیشر با بازی ساز میبنده و دست اونا رو تو حنا میذاره.

یکی اشاره کرده بود این شخصیت های Warner هستن، قیضیه باید خیلی روشن و واضح باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or