Feb 20, 2011 نوشته ها: 4 دوستانی که این بازی آنلاین رو بازی میکنن بیان اینجا خودشونو معرفی کنن تا بیشتر با هم آشنا بشیم آخرین ویرایش: Feb 20, 2011 بیشتر...
G GAMERSINA کاربر سایت Feb 20, 2011 #2 نوشته شده توسط dr_shahrooz: دوستانی که این بازی آنلاین رو بازی میکنن بیان اینجا خودشونو معرفی کنن تا بیشتر با هم آشنا بشیم بیشتر... ماشالله ....! میگم اینجا تایپیک دوستیابی باز کردی؟ بابا تایپیک ردنم قوانینی داره به خدا . میتونی تو قوانین سابت بخونیشون بعد بیای تایپیکتو بزنی. یه توضیحی. یه عکسی. یه تریلری. یه........
نوشته شده توسط dr_shahrooz: دوستانی که این بازی آنلاین رو بازی میکنن بیان اینجا خودشونو معرفی کنن تا بیشتر با هم آشنا بشیم بیشتر... ماشالله ....! میگم اینجا تایپیک دوستیابی باز کردی؟ بابا تایپیک ردنم قوانینی داره به خدا . میتونی تو قوانین سابت بخونیشون بعد بیای تایپیکتو بزنی. یه توضیحی. یه عکسی. یه تریلری. یه........
D dr_shahrooz کاربر سایت Feb 21, 2011 #3 خواستم یه محیطی باشه واسه بحث در مورد این بازی،کسی نیست استراتژی بازی کنه ؟
Hellgate:london کاربر ویژه Loyal Member Mar 4, 2011 #4 سلام یه سوال داشتم. برادر من معتاد شده به این LoL. می خواد بدونه جایی رو می شناسین که RP بفروشن و مطمئن هم باشه ؟ ممنون میشم PM بدین. یا علی ...
سلام یه سوال داشتم. برادر من معتاد شده به این LoL. می خواد بدونه جایی رو می شناسین که RP بفروشن و مطمئن هم باشه ؟ ممنون میشم PM بدین. یا علی ...
Black Prince کاربر سایت Mar 4, 2011 #5 من هم تو سرور آمریکا هستم هم اروپا. ولی تو سرور آمریکا بازی میکنم، یک هفته بید بازی رو شروع کردم، لول ۷ بیدم. یوزر هم ShoMpeT
من هم تو سرور آمریکا هستم هم اروپا. ولی تو سرور آمریکا بازی میکنم، یک هفته بید بازی رو شروع کردم، لول ۷ بیدم. یوزر هم ShoMpeT