League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
دوستان RP از کجا میشه گیر آورد ؟
IP Boost هاش ارزش داره آدم بگیره ؟

RP شما باید بخرید که تو گوگل سرچ کنید فروشگاهی که بفروشه میاد
حالا اگه خواستین پ‌م بدید جایی‌ که دوستان میگیرن و مطمئن هست بهتون معرفی‌ کنم البته خودم تاحالا RPنخریدم همیشه از مسابقات بدست اوردم
روند کاری هم به این شکل که یوزر پسورد شمارو میگیرن ظرف ۲۴ساعت حداکثر رو اکانت براتون می‌خرن..
اما روشدیگه برای بدست آوردنش اینه که هر چندوقت یکسری مسابقات انلاین توسط یکسری از دوستان که با ریوت در ارتباط هستن تو ایران برگزار می‌شه که جوایز خیلی‌ خوب و زیادی داره معمولا به ۴تا تیمه اول هم ریوت پوینت میدن هم لیمیتید اسکین..
در مورد آیپی بوست هم به خود شما بستگی داره اگه وقت واسه بازی زیاد می‌ذارید لازم نیست آیپی بوست بگیرید
من تاحالا آیپی بوست نگرفتم و تمام هیرو هارو هم دارم اما خوب وقت زیاد صرف این بازی کردم

سلام، من خیلی وقته که lol بازی میکنم، ولی بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم بازی اجرا نمیشه، لانچر بازی میاد بالا ولی روی دکمه لانچ که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته!!!!
هربرنامه ای که به فکرم رسیده نصب کردم، بازی رو ده بار پاک کردم و دوباره دانلود کردم، چندبار آپدیت کردم ولی جواب نداد.
لطفاً اگر کسی میدونه کمک کنه، دیگه دیوانه شدم.

سلام، من خیلی وقته که lol بازی میکنم، ولی بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم بازی اجرا نمیشه، لانچر بازی میاد بالا ولی روی دکمه لانچ که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته!!!!
هربرنامه ای که به فکرم رسیده نصب کردم، بازی رو ده بار پاک کردم و دوباره دانلود کردم، چندبار آپدیت کردم ولی جواب نداد.
بازیو Run as Administrator اجرا کردی؟

برنامه ddl-file fixer رو دانلود کن از اون استفاده کن
و مطمئن شو directx نصبه رو کامپیوترت

آخرین ویرایش:
دوستان یه مدته بازی رو می خوام دوباره نصب کنم ولی موقعی که میخوام اجرا کنم.اون لوگوی بازی گیر می می کنه و دیگه نمیاد .یکی میشه راهنمایی منه

نظرتون راجع به ساختن یک ranked team چیه؟هم تمرینی میشه برای کار گروهی هم تجربه ی جالبی هست جدا از soloq هم میتونیم توی تورنومنت های آماتور آنلاین بازی کنیم با شانس برنده شدن rp.

دوستان یه مدته بازی رو می خوام دوباره نصب کنم ولی موقعی که میخوام اجرا کنم.اون لوگوی بازی گیر می می کنه و دیگه نمیاد .یکی میشه راهنمایی منه
بازی رو run as admin بزن و صبر کن ! یه خط زیر لوگو هست اون باید پر شه! بهترین کار اینه که روش کلیک نکنی تا سریعتر پر شه
البته به نت خودت بستگی داره

نظرتون راجع به ساختن یک ranked team چیه؟هم تمرینی میشه برای کار گروهی هم تجربه ی جالبی هست جدا از soloq هم میتونیم توی تورنومنت های آماتور آنلاین بازی کنیم با شانس برنده شدن rp.

با این اوضاع خوشگل اینترنت و این پینگ های خوشگل کلا Ranked نباید زد چه برسه به تیم Ranked

با این اوضاع خوشگل اینترنت و این پینگ های خوشگل کلا Ranked نباید زد چه برسه به تیم Ranked

درسته.اما مشکل UDP مقطعی هست و پینگ هم فکر میکنم حدود 150ms برای همه در دسترسه و همینطور playable, حداقل توی سطحی که ما بازی میکنیم :d

درسته.اما مشکل UDP مقطعی هست و پینگ هم فکر میکنم حدود 150ms برای همه در دسترسه و همینطور playable, حداقل توی سطحی که ما بازی میکنیم :d

شما اگر می خوای در بهترین حالت تا Gold پیش بری شاید این پینگ و این مشکلات برات دردسر ساز نباشن ، اما بیشتر از اون نمی تونی بری
حالا این اوضاع توی تیمی بدتره چون تیم حریف شما با پینگ 20-30 داره بازی می کنه شما با پینگ به قول خودت 150

شما اگر می خوای در بهترین حالت تا Gold پیش بری شاید این پینگ و این مشکلات برات دردسر ساز نباشن ، اما بیشتر از اون نمی تونی بری
حالا این اوضاع توی تیمی بدتره چون تیم حریف شما با پینگ 20-30 داره بازی می کنه شما با پینگ به قول خودت 150

من soloq تا plat 1 با این پینگ رفتم الان هم plat 2 هستم بالاتر هم فکر میکنم بتونم شاید هم نتونم!
اما به نظرم با تیم هم میشه تا plat رفت و ارزش امتحان کردن رو داره.اگر هم نشه نهایتش disband شدن تیم و remove کردن همدیگست دیگه :d
حالا اگر کسی علاقه داشت همینجا یا توی pm خبر بده.ترجیحا gold iv+

آخرین ویرایش:
با سلام
کمک میخوام در مورد Rengar ..... در مورد آیتم بیشتر
اکثرا جنگل باهاش میرم ولی سخت میتونم بک بزنم و کیل بگیرم. توی درگیری هم خوب میزنم ولی به همون میزان هم خوب میخورم :d
خلاصه اینکه میخوام بدونم نحوه گنگ باش چطوره و آیتم چی ببندم
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or