League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
دوستان منم همین مشکل رو داشتم ولی الان حل شده، یعنی امروز که راحت بازی کردم
همیشه پینگ لحظه ای رو کنار صفحه داشته باشید تا از خططون مطمئن باشید (ctrl+f در بازی)
یه صفخه پینگ هم باز بذارید که اگه دی سی شدید نگاش کنید از توی cmd پینگ ping euw.leagueoflegends.com -t
طبق مکاتباتی که با بخش ساپورت riot داشتم و بعد از اینکه log ها بازی و خطو اینجور چیزامو ارسال کردم اونا این جواب هارو دادن که حوصله ی ترجمه ندارم ولی مشکلاتم حل شد و الان عالی بازی می کنم (اگر نتونستید ترجمه کنید خودم ترجمه می کنم ولی الان حال ندارم نصف شبی توضیح کامل بدم):d
اینترنتم هم دو مگ نامحدود وایمکس ایرانسله، من بدون timed out این مشکل رو داشتم، اگر timed out دارید مشکل از اینترنت یا isp شماست
اینم pdf ای میل هام از لینک های مختلف

آپلود کن,برترین آپلودسنتر عکس و فایل در ایران

Uplod.ir آپلود رایگان و نامحدود فایل آپلودسنتر ویژه وبلاگها - راه آسان براي به اشتراک گذاشتن فايل هاي خود را[League_of_Legends_Player_Support]_attempting_to_reconnect_error.pdf.htm

de69-connection-problem.jpg

برای دوستانی که از جریان دی سی های مکرر بی خبر هستن:
http://forum.bazicenter.com/thread87721/page12/

20 روز بازی بین 5-20 مین دیسی میشه و دیگه امکان ریکاکت نداریم مگه اینکه آی پی مون رو عوض کنیم!
مشکل سراسریه، از طرف خودمونه نه از طرف رایت، فقط لول مشکل نداره!
امروز برای چند ساعت قطعی ها درست شد ولی با تایم آوت شدید همراه بود بعدش هم دوستان گفتن دوباره مشکلات شروع شده!

منم داغون شدم
یه بار مردم
9 بار kill داشتم، godlike شدم بعد دی سی شدم، بعد برام زده leave آخه کدوم احمقی همچین گیمی رو لیو میده، زورم میاد امتیازشو نگرفتم:(

منم داغون شدم
یه بار مردم
9 بار kill داشتم، godlike شدم بعد دی سی شدم، بعد برام زده leave آخه کدوم احمقی همچین گیمی رو لیو میده، زورم میاد امتیازشو نگرفتم:(
الان داری راحت بازی میکنی دیگه ؟!

مضافاًً:اتفاقی که امروز افتاده: یه 15 دقیقه نت کلاً قطع بود الان پینگ بین 100 تا 800 متغییره..فعلاً رّنک نرید

از دیشب عالیو راحت داشتم بازی می کردم
که یه دست که خیلی خوب بودمو کامل داشتم کری می کردم این بلا سرم اومد
الان هم first win of day منتظرم تایمش برسه ببرمو دیگه در بیام چون باز مشکله 10 تا 20 دیقه دی سی برگشته ولی اصلا timed out ندارم، پینگمم عالیه، فقط یهو قطع می شه و باید ری استارت کرد مودمو اما مودمم خیلی دیر وصل میشه

از دیشب عالیو راحت داشتم بازی می کردم
که یه دست که خیلی خوب بودمو کامل داشتم کری می کردم این بلا سرم اومد
الان هم first win of day منتظرم تایمش برسه ببرمو دیگه در بیام چون باز مشکله 10 تا 20 دیقه دی سی برگشته ولی اصلا timed out ندارم، پینگمم عالیه، فقط یهو قطع می شه و باید ری استارت کرد مودمو اما مودمم خیلی دیر وصل میشه
آره پینگ پائینه.. یا واقعا دارن کاری میکنن یا به طریقی قصدشون چاپیدنه!!

من همون موقع هم که دی سی میشم بازم همه سایت ها رو باز می کنم، دیروزم تی وی داشت می گفت اینترنت داغون بوده تو عید
وسط دانشگاه عالی بازی می کردم، تو عید زهرمارم کردن، اصن خستگیم تو عید در نرفت:d

دست چهارم هم بدون مشکل تمام کردم، همه هم بازی های طولانی حدود یک ساعت بودن، تا وقتی مشکل داشتم از صبح تا شب با قطعی بازی می کردم الان بعد 4 ساعت خسته شدم، دست آخر 60 به 20 عقب بودیم که شانسی شانسی یکی پنتا کیل کردو بردیم، خیلی حال داد، هرچی داشتیم خراب شده بود اونا هم فقط دو تورت تاپشون خراب شده بود و از همونجا سریع ترتیبشونو دادیم:d

- - -ویرایش - - -

ولی قبل از اینکه بازی کنید حتما یه costum بزارید و بدون اینکه کسی رو invite کنید فقط خودتون برید تو بازی که صد در صد مطمئن باشید چون خیلی ضد حاله دی سی شدن ولی فکر کنم دیگه تمام مشکلات حل شده باشه چون امروز کوچک ترین مشلکی نداشتم، اینترنتم هم وایمکس ایرانسله

دست چهارم هم بدون مشکل تمام کردم، همه هم بازی های طولانی حدود یک ساعت بودن، تا وقتی مشکل داشتم از صبح تا شب با قطعی بازی می کردم الان بعد 4 ساعت خسته شدم، دست آخر 60 به 20 عقب بودیم که شانسی شانسی یکی پنتا کیل کردو بردیم، خیلی حال داد، هرچی داشتیم خراب شده بود اونا هم فقط دو تورت تاپشون خراب شده بود و از همونجا سریع ترتیبشونو دادیم:d

- - -ویرایش - - -

ولی قبل از اینکه بازی کنید حتما یه costum بزارید و بدون اینکه کسی رو invite کنید فقط خودتون برید تو بازی که صد در صد مطمئن باشید چون خیلی ضد حاله دی سی شدن ولی فکر کنم دیگه تمام مشکلات حل شده باشه چون امروز کوچک ترین مشلکی نداشتم، اینترنتم هم وایمکس ایرانسله

تایم آوت ندارین؟ من امتحان نکردم ببینم دی سی میشم یا نه ولی الان پینگ گرفتم 4.2.2.4 همچنان تایم آوت داره!

تایم آوت ندارین؟ من امتحان نکردم ببینم دی سی میشم یا نه ولی الان پینگ گرفتم 4.2.2.4 همچنان تایم آوت داره!
این مشکل از خط اینترنتته، ربطی به بازی نداره، من همون موقع هم که توی بازی قطع می شدم مشکل اینترنت نداشتم و پینگ 4.2.2.4 بدون تایم اوت و پایین بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or