League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
balance نگه میداره؟ جالبه یکی از مهم ترین مشکلات hon همین بالانس هست مصوصا هیرو های جدید!
بعدشم آسون بودن! ساده ترین چیز که حتی deny نداره...! اینو من نمیگم! فروم lol رو ببین... نقد های بازیو ببین.. !

نقد های بازی برای زمان ریلیز اشه

الان Season 3 اه، اصلا با ورژن اصلی بازی قابل مقایسه نیست

HoN از اول بازی بالانسی نبود، یادمه وقتی که من بازی می کردم Gemini مثل چی OP بود اما LoL آسون نیست، کاربر پسند تره، چون شما یک Champion که توش ور می داری از اول بازی تا آخر بازی کاملا به درد بخوره، مثل خیلی هیرو ها توی Dota نیست که فقط Early Game به کار بیان و ...

Deny کردن هم ربطی به آسون بودن بازی نداره، فضای بازی جوریه که deny کردن نمی طلبه
Dota مثلا Portal داره شما رو از Base صاف می بره دم Tower یا مثلا Fortified Armor داره از Tower محافظت می کنه در مقابل Damage آسون کرده بازی رو؟؟

آخرین ویرایش:
اولا آخرین Review گیم اسپات مربوط می شه July 2012 که اوج انتقاد ها به LoL بود خود من هم توی همین تاپیک از این بازی اون موقع انتقاد کردم اما درست شد، زمان Season 2 هست

دوما :

• Multiple features have yet to go live
  • Too few arenas
  • Easy AI means there is no reason to practice offline.

جایی ننوشته بازی آسونه، فقط نوشته بازی با Bot هاش آسونه و Too Few Arenas که واقعا مسخرست اگه حساب کنی Dota فقط یک مپه که دیگه نابوده

LoL هر 2-3 هفته آپدیت می شه، اگه قرار باشه امتیاز ملاک قرار داده بشه هر 2-3 هفته باید آپدیت بشه که عمرا نمی شه

LoL محبوب ترین بازی آنلاین جهانه، بزرگترین Tournamentها برای این بازی برگزار می شه، و روزانه به تیم های شرکت کننده درش اضافه می شه

یک نگاه به اسپانسر های مسابقات و تیم های شرکت کننده در توش بکنید، انقدر این بازی محبوب شده که QualComm اومد اسپاسنر TSM شد!!!!

دوستان 6300 جمع کرذم چه هیرویی بگیرم؟ بیشتر solotop و mid بازی میکنم.
jayce, elise, wukong, vi, dravan, ahri, malz, swain, cassio و yorick رو هم از بین هیرو های نسبتا گرون دارم

jayce, elise, wukong, vi, dravan, ahri, malz, swain, cassio و yorick رو هم از بین هیرو های نسبتا گرون دارم
cassio = یه mid چمپ عالیه
ahri = چمپ خوبیه ولی مانا خورش زیاده
swain = واسه تیم تو خیلی از مواقع جواب میده (stun) میکنه
malz = تاثیر گذاریش میشه گفت فقط تک به تکه ولی التیش طرفو بدجوری دمیج میده
draven = کری ـه و تو bot بازی میکنن (شما میگی mid و solo topبازی میکنی)
vi = جانگل هم بازی میکنن باهاش (خودم هنوز تجربه بازی باهاشو نداشتم پس نظری نمیدم، ولی تو بازیا دیدم که مشتو شارژ میکنه بعد مثل فلش اینور اونور میره ...)
wukong = التیش خیلی عالیه ، قوی هم هست از نکات مثبتش اینه که stealth میتونه بشه
elise = به دو صورت Ranged و Melee میشه باهاش بازی کرد من خودم دارمشو واقعا احساس نیمکنم چیز بدرد بخوری باشه (مخصوصا واسه تیم ..... )
jayce = واقعا عالیه بشرطی که بازیو بلد باشی باهاش کسی نمیتونه low hp از دستت فرار کنه
yorick = چمپ سلو تاپ خوبیه و self defencـش قابل قبوله از مزایاش اینه که میتونی حریفو slow کنی چه برای فرار چه برای حمله و واسه تیم مخصوصا با اون ulti منحصر به فردش (مثل zilean ) خیلی واسه تیم مفیده

ولی با این وجود تمام چیزایی رو که نوشتم خیلی خیلی خلاصه بود
من نظرم اینه که Renekton بخری b-)

من بازی رو قبلا 2 سال و نیم پیش داشتم و بازی میکردم اکانتم هم تو Eune هست که لول 30 هست!
حالا دوباره اومدم بازی کنم که نشد ! رفتم بازی رو دانلود کردم از سایتش که که 3.3 گیگ برد و بعدش لانچر رو زدم و 260 مگ آپدیت خواست که اونم رفت حالا 750 مگ آپدیت میخواد که تا الان 550 تا مونده ! نمیدونم خدایی چی کار کنم سرعت خیلی پایینه روی 8 کیلو بایت هست سرعت دانلودش ! بعد 8 کیلوبایت که دانلود میکنه 100 کیلوبایت تو نتم رو میبره بد بختی همینجاست که نتم رو هم میخوره !

عزیز دل شما برنامه panda media booster رو از سیستم uninstall کنید در ضمن وقتی بازی رو اجرا می کنید run as administrator اجرا کنید که مشکل سرعت حل بشه.

من مید زیاد بازی نمی کنم ولی سولو خیلی میرم. pantheon که حرف اول و آخر رو می زنه حداقل برای من :دی جلوی هر هیرویی تونستم خودمو جمع کنم و lane و بگیریم. بعد از اون Darius خیلی جواب میده ولی اگر Ranked زیاد بازی می کنی خریدش زیاد تصمیم جالبی نیست چون اکثرا ban میشه. Olaf و Nasus و wukong هم خیلی خوب جواب میدن.
برای مید هم من بیشتر Lux و Brand بازی می کنم.

اول این که باید حواست باشه Champion های قدیمی نگیری، چون IP Reduction می خورن

دوم این که باید ببینی کدوم Lane بازی می کنی بعد Champion انتخاب کنی

در حال حاضر من Kha'zix رو توصیه می کنم، هم Mid Laner خوبیه، هم Top Laner خوبیه و هم Jungler خوبی

به طور کل بگو کدوم Lane بازی می کنی که بشه Champion پیشنهاد داد

بچه ها بالاخره آپدیت شد !
.........................................
اسمم :Nagotion
تو Eune هستم !
...........................
راستی چند تا سوال دارم !
من قبلا 2 سالو نیم پیش تقریبا 13 تا چمپیون خریده بودم الان فقط 1 کیشون بود اونم پاپی بود .
بعد میگم حراجی کجاست ؟
Runes ها رو از لول 20 به بعد بخرم ؟
میشه الان Runes هایی که دارم رو بفروشم یا کلا حذفشون کنم ؟
Ward Skins چیه ؟
بعد کدوم چمپ ها رو بخرم بنظرتون ؟ 400 تا آر پی دارم !

Champion ها حذف نمی شن، با ساپورت تماس بگیر
حراجی ها توی Store مشخص می شه
Rune ها رو بعد از LvL 20 بگیر تا بتونی Rune های Tier3 بگیری
Rune ها رو می تونی فقط Combine کنی، نمی شه فروختشون
Ward Skin میاد شکل Ward رو عوض می کنه
من ترجیح می دم با RP بیام Skin بخرم تا Champion

سعید جان خیلی ممنون که راجع به هیرو هایی که دارم توضیح دادی :دی
lee هم هیرو خوبیه ولی معمولا میره جنگل منم فعلا دارم کار میکنم رو جنگل بازی کردن

به نسبت اینکه mid و solotop بیشتر بازی میکنم نظرم بین fiora, rene, viktor و xerath هستش

من تا لول 30 حدود 400 win تو east بودم بعد ترسفر کدم west
فرق این دوتا سرور مثل زمین تا اسمون سطح پلیر west واقعا بهتر ........
الان 10 لول 30 با تمام چمپ RP پور بدن سمت east نمیرم...

من renekton یا fiora رو پیشنهاد نمی کنم چون اولا فقط solo top می تونن برن و ثانیا اکثر champ های top معمول اول بازی بهشون زور میگن (مثل jayce )و همچنین تیم باید همکاری زیادی با این مدل champ ها داشته باشه تا بتونید به طور بهینه تو بازی قوی شید و تمام پتانسیل هیرو رو به واقعیت تبدیل کنید بنابراین اگه یه تیم 5v5 ثابت ندارید بهتره به قول یکی از دوستانم بیشتر به سمت champ های <<خودکفا !!!!!!>>> برید و از این مدل هیرو ها بگیرید

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 PM ارسال شده بود ----------

منم توی EUW هستم.
بنظرتون euw بهتره یا eune ؟
و اینکه من الان 400 rp دارم .چیکار کنم که پیشرفت کنم.
چه cham خوبه برای تازه کار ها؟
به نظر من lol هیرو خوب یا بد نداره همشون تو موقعیت های خاص خودشون و بازیکن های خاص خودشون خوبن
اما اگه شما تازه شروع کردی به نظر من بهتره اول ببینی چه نقشی یا نقشایی رو تو بازی دوست داری یعنی مثلا دوست داری تانک بازی کنی یا mage یا ad carry و حتی support بعد از اینکه تصمیم گرفتی ببین تو اون سبک بازی از کدون champ بیش از همی خوشت می یاد و با استیل بازیت هماهنگی بیشتری داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or