League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
سلام دوستان
امروز میخوام یک سایت رو معرفی کنم بهتون که با عضویت توی اون میتونین آیتم های بازی رو از طریق این سایت خریداری کنین

کافیه توی این سایت عضو بشین و اکانتتون رو به روشی که توی خود بازی گفته وارد کنین
بعد توی یک چلنج جوین بدین و شروع کنین به بتل رفتن ! همون بتل معمولیتون رو برین و هیچ کار اضافه ای لازم نیست بکنین
فقط براساس کیل، پنتا کیل , کوادرا و اسیست و وین و ... به شما یک امتیازی میده که اخر چلنج بر اساس امتیازتون بهتون سکه این سایت رو میده

بعد هم میتونید با جمع کردن این سکه ها ریوت پوینت این بازی یا ایتم های بازی های دیگه ای که داره یا حتی گیفت کارت های مختلف رو خریداری کنین

دقت داشته باشین که لازم به انجام هیچ کار اضافه ای نیست ! فقط همون بتل معمولیتون !

اول خودم این سایت رو چک کردم و از صحتش مطمینم!

من خودم 2 روز پیش از همین سایت یک استیم گیفت 5 دلاری گرفتم !

View attachment 80564

لطفا اگر خواستید عضو بشید از طریق رفرال لینک من برید که یک خیری هم به من بابت معرفی برسه
ممنون
لینک: hasanrm wants you to play on pwnwin!

داداش من میخوام با لینت اکت باز کنم. ولی ارورو میده

بشدت منتظر بازی اخرم باید خیلی جالب باشه
---
کسی میدونه چرا بازی مقابل c9 بلانک بجای پینات جانگل بازی کرد؟ احیانا دلیلشو نگفتن؟ من صدارو بسته بودم

دادش خدایی سخت نگیر . بابا این یه بازیه. اصلا رنکه. تو تو خلوت بهش فوش بده بعد report کن:D. چرا flame میکنی؟
من خودم بعضا اونقدر عصبانی شدم مشت زدم تو دیوار دستم 3 روز درد میکرد. ولی هیچ وقط فلیم نکن

والا دسته خودم نبود حق با شماست بعدا که بن شدم فهمیدم ارزش ندارن که بخوام خودمو بخاطرشون اذیت کنم
جالب بازیه دمم جانگلرمون جکس بود به خدا 2.21.3 بود بعد میگفت report my team pls for feed and trol =))=))=)) همه بهش میخندیدن منم میخندیدم که فهش رو شروع کرد منم که اقا عصبی شدم حسابی که اون فهش داد من فهش دادم اون.من.اون.من.اون.من که ریپورتم کرد:| خدایی همه بهش میخندیدم بهش گفتم delete lol go play mario and mincraft :)) عصبی شده بود که فکر کنم داشت میتریکید از عصبانیت:D
خدایی هر کسی بود عصبی میشد
الان 2 هفته میگذره با یکی دیگه از اکانتام که لول 10 هستش دارم بازی میکنم:(( خیلی تو موخیه
الان فهمیدم که به قوله شما فقط ریپورت کنم و هیچی نگم دیگه

• Like
Reactions: yasu
البته ریپورت هم تاثیری نداره، غیر از اینکه طرف خیلی تابلو فید عمدی بده و همه ریپورتش کنن اونم شاید یه چیزی بشه
روی توهین و فحش بیشتر حساسن

من خودم خیلی بازیا بوده از شانس بد یا قوی بودن حریف چند تا کیل دادم. وقتی هیشکی فلیم نکرده یا (وقتی شروع می کنن فلیم کردن) میوت کردم، حداقل نصفشون تونستم برسم و بازی رو ببریم.
ولی وقتی ملت شروع می کنن فلیم دیگه آدم اعصابش میریزه به هم هی سعی میکنه یه کاری کنه بیشتر میمیره و بدتر میشه

ماسبقات این دوره خیلی عجبیه
الان Misfits دو دست از SKT برده!!!
تیمی که از CS اومد یک کله توی World Championship
Longzhu تیمی که تیم یک OGN بود و تنها تیمی بود که توی بخش گروهی 6-0 بود، 3-0 به SSG باخت
Edward تیم یک LPL از مرحله گروهی صعود نکرد
Fnatic با اون شروع افتضاحش که همه می گفتن حذف می شه، صعود کرد!!!

الانم توی بازی چهارم Misfits داره خوب بازی می کنه، احتمالش زیاده که SKT رو ببره و 3-1 به مرحله بعد صعود کنه

واقعا Tower Dive اه احمقانه ای بود از سمت Misfits
اگر اون اشتباه رو نمی کردن، برنده بازی بودن
درسته که بازی رو کامل توی دستشون داشتن اما جو گیر شدن سر اون Tower Dive باعث شد نتیجه کاملا برگرده، بالاخره باید در نظر گرفت تیم مقابل SKT اه، بازی SoloQ که نیست

عجب بازی شده
skt این دست شد همون تیم همیشگی 2 دست قبل اصلا خوب هم دیگرو پیدا نمی کردن همش گنگ میشدن
تیم فایت اخری خیلی خوب بود مخصوصا R فیکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or