خیلی ممنون دوست عزیز
پس بنده فعلا Yasou رو نمیخرم چونکه اینجور که مشخصه خیلی قلق داره و باید اول بقیه چمپ ها رو بشناسم! البته بالاخره باید بگیرمش چونکه واقعا جذاب هستش واقعا حتی اگر قوی هم نباشه زیاد!
ولی Jhin رو گفتین خوبه پس میرم تو کارش!
در کل تا جایی که حداقل با 30-40 تا از Champion ها نیمه حرفه ای نشدم نمیرم تو Ranked ! مثل DOTA 2 میشه راحت و بدون استرس تو Normal بازی کرد و یاد گرفت!
خب نظرتون درباره Darius چی هستش؟
نگاش که میکنم یاد Axe میافتم!
در کل میتونید حدود 10 تا Champion خوب بهم معرفی بکنید که این ها بشن هدف هام برای گرفتنشون!
چند تا Melee که یکی دو تاش Tank باشن که البته بشه با اسکیل هاشون Kill هم گرفت!
یکی دو تاش base اش تو Speed باشه و یکی دو تاش هم یا Armor یا Hp (البته Tank نباشه)!
چند تا هم Ranged خوب !
با این چند تایی که شما بهم معرفی میکنید وقتی بدستشون اوردم کلی باهاشون کار میکنم بعدش میرم سراغ Champion های دیگه!
با تشکر فراوان.
من کی گفتم Yasou قوی نیست! اتفاق یکی از قویترین هاست! اصلا ما چیزی به نام چمپ قوی و ضعیف نداریم! همه چیز بستگی به شرایط بازی، اینکه چی جلوتون پیک میکنن و تیم خودی چی پیک کرده، نحوه بستن ایتم ها توی طول بازی و... داره
بذار یه چیزی رو تضویح بدم تا متوجه بشی. این حرفی که دارم میزنم، حرف خود طراحان بازی و چمپ هاست که توی مصاحبه هاشون گفتن. من حرف هاشون رو به تفسیر خودم برات مینویسم
اگه بگیم که درجه سختی بازی با چمپیون ها از یک تا ده هست. بعضی چمپیون ها از دره سختی بالاتر یا کمتری نسبت به بقیه برخوردارن! مثلا یک چمپ آسونه و نهایت درجه سختیش 4 هست! به این حالت اصطلاحا میگن که level cap این چمپ 4 هست! این چمپ به هیچ وجه ضعیف نیست، بلکه master شدن یا همون تسلط کامل به این چمپ خیلی راحت تره تا یه چمپی که level cap ش 9 باشه! یه نکته دیگه هم هست، اینکه کلا درجه سختی اون چمپ از چه مقداری شروع میشه؟!!! یعنی چی؟!! یعنی اینکه مثلا همین yasou درجه سختیش به نظر من کلا از 6 به بالاست. یعنی توی ساده ترین حالتش هم چمپ سختیه و باید همونطور که گفتم اول به خود بازی مسلط بشی و اینکه بقیه چمپ ها رو هم بشناسی تا فقط بتونی باهاش شروع کنی! حالا master شدن که بماند! ولی همین darius که اسم بردی! به نظر من درجه سختیش از 2 شروع میشه و تا 8 هم بالا میره! یعنی اینکه میتونی باهاش خیلی ساده بازی کنی و ببری! ولی میتونی master این چمپ هم بشی و توی کارها و حرکات فوق العاده ای رو باهاش انجام بدی! حالا این سوط به نظر من یه چمپ هرچی level cap بالاتری داشته باشه، قدرت مانور بیشتر رو هم خواهد داشت و میتونه توی مواقع سخت بازی رو دربیاره! حالا این وسط یه سری نگات دیگه هست، مثلا همین که بهت گفتم، برای بازی کردن با چمپ هایی با level cap بالا، نیاز داری که اول بازی، چمپ ها و نحوه تعاملشون رو بشناسی تا بتونی به درستی از قابلیت های چمپیون ها استفاده بکنی
- اصلا سیستم این بازی طوری هست که کلا تا با بازی آشنا نشدی و یه حداقلی رو بدست نیاورده باشی، نمیذاره که ranked بری! مثلا اولین شرط حضور توی ranked داشتن حداقل 16 چمپ هست! و یه سری چیزای دیگه که ودت متوجه میشی
یه نکته دیگه رو هم بگم که یه اشتباه عمومی بین پلیرای تازه وارد و کسانی که مثلا توی برونز یا سیلور هستند! اینکه فکر میکنند که باید با همه چمپیون ها توی ranked بازی کنند. درحالی که برای سریعتر بالا رفتن توی ranked سعی کنید که با 4 تا چمپی که علاقه دارید شروع کنید با بازی کردن و بهشون کامل مسلط بشید( همون master شدن با چمپیون) بعد با اونها شروع به بازی کنید. بعدش کم کم برای اینکه champions pool تون ( یا همون تعداد چمپ هایی که میتونید باهاشون بازی کنید) بیشتر بشه، با بقیه چمپ ها شروع کنید به تمرین کردن. تا اینکه به اون چمپ هم مسلط بشید! این حرف من نیست! حرف کسانیه که توی challenger هستند و بارها و بارها هم این رو گفتن! ویدویوهاسون توی یوتیوب هست! ولی خوب کو گوش شنوا! مشالله همه اینقدر حرفه ای هستن که میبینی توی ranked در عرض 200 بازی با 80 تا چمپ بازی کردن!!! و البته نتیجه فاجعه بارش رو هم دیدن!
کلا سعی کن اگه میخوای با یه چمپ توی ranked بازی کنی، اول بهش مسلط بشی بعد پیکش کنی!
- همین darius که گفتی خیلی خوبه! اگه بهش علاقه هم داری حتما بخرش و قلقاش رو یاد بگیر!
درمورد تانک بودن یا نبودن هم بستگی به خودت داره که توی بازی item چی ببندی! البته چمپیون هایی که تانک هستن تیو هر بار level up درحین باری HP و Armor و magic resist بیشتری نسبت به بقیه چمپ های میگیرن! اما باز هم نحوه آیتم بستن تاثیر خیلی زیادی داره
برای تانک ها این ها خوبن
Malphite... volibear... maokai
البته این رو هم بگم که این بستگی دارکه کجا بخوای بازی کنی. مثلا بعضی تانک ها رو فقط برای جنگل میارن، یا بعضی دیگه رو فقط top یا support
مثلا sejuani عالیه، ولی فقط برای جنگل میارنش. که توی اون level که شما هستید، فکر نکنم کسی جنگل بره
یا braum و alistar که برای ساپورت میارن
برای melee هم...
irelia... xin zhao... wukong... pantheon
مثلا همین irelia رو اکثرا فکر میکنن که آسونه! یه نقد یه نفر که توی diamond 1 بود و خودش master این چمپ هم بود، درمورد نحوه بازی کردن باهاش نوشته بود که بعد از خوندنش مغزم سوت کشید از اینکه چه کارها که میشه باهاش کرد!!!
برای range هم AD داریم و هم Mage
برای AD
همین jhin که خودت میخوای بخریش، البته اسون نیست ولی خوب اینطور هم نیست که level cap ش مثلا 6 به بالا باشه!
یا miss fortune ...
کلا همه ADC ها یا همون Marksman ها ممکنه که از level cap پایین شروع میشن ولی همشون به خاطر پستی که دارن بازی میکنن و یه سری نکته دیگه به راحتی میتونن تا level cap 10 هم بالا برن!
برای mage هم
brand رو اگه باهاش راه بیافتی، به طرز وحشتناکی روی اعصابه و میتونه بازی رو carry کنه
annie هم آسونه و راحت با Q میتونی فارم کنی و بعد از level 6 هم ملت رو غیب کنی
ahri رو هم اگه دوست داشتی بگیر!
کلا mage ها هم جریانشون مثل ADC هاست! یعنی ممکنه با level cap پایین شروع بشن، ولی همشون تا level cap 10 هم بالا میرن!
حالا این وسط هستن چمپ های ADC یا mage ایی که کلا از level cap مثلا 6 به بالا شروع میشن! یعنی شروع بازی کردن باهاشون هم سخته!
مثل cassophia
کلا بهت پیشنهاد میکنم همونطرو که قبلا بهت گفتم، هیچ چمپی رو چشم بسته نگیر! ممکنه الان من به تو بگم این خوبه، ولی خودت از اون چمپ خوشت نیاد! حداقل سعی کن یه بار ببینیش! مثلا یا spect کن یا برو توی یوتیوب ازش ویدیو ببین
راستی یادم رفت... garen رو بگیر! چشم بسته هم بگیر
چون هم ارزونه (450 تاست) و هم آسونه و هم به شدت روی اعصاب
کلا همه بهت فحش میدن
چون توی لول های پایین نمیدونن که چطور باید جلوش بازی کنن و خیلی راحت تارو مارشون میکنی