League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
سلام بچه ها من بعد از مدت ها بازی باز کردم خب یه 500 مگی اپدیت خرده بود گذاشتم اپدیت شه کل 500 مگ که دانلود شد 32 % پر کرده بود و این پیغام خطا رو داد . کسی میدونه مشکل از کجاست؟

4Ihd6.jpg

کسی نمیدونست این مشکل برای چیه؟

کسی نمیدونست این مشکل برای چیه؟

ببین عزیز از خوده سایته لول بازی رو دان کن
اول یه فایل نصبی اولیه دان میشه اونو نصب کن خودش شورو میکنه به اپدیت بزا اپش تموم شه
باید به این بازیا علاقه داشته باشی من نزدیک به 6 یا 7 گیگ ترافیک خرجش کردم

ببین عزیز از خوده سایته لول بازی رو دان کن
اول یه فایل نصبی اولیه دان میشه اونو نصب کن خودش شورو میکنه به اپدیت بزا اپش تموم شه
باید به این بازیا علاقه داشته باشی من نزدیک به 6 یا 7 گیگ ترافیک خرجش کردم

اینی که گفتی چه ربطی به سوال من داشت دقیقا؟ :d من LOL مدت ها بازی میکردم بعد مدتی که اومدم اپدیت کنم به مشکل خوردم چه ربطی به خرج کردن گیگ داره این :d

اینی که گفتی چه ربطی به سوال من داشت دقیقا؟ :d من LOL مدت ها بازی میکردم بعد مدتی که اومدم اپدیت کنم به مشکل خوردم چه ربطی به خرج کردن گیگ داره این

ربطش این که منم همین مشکل و داشتم بعد از مدت ها رفتم سراغه بازی همین اپ برام تو مخی شده بود عزیز
نزدیک به 1 گیگ اپ کرد اخرشم اروره اپ میداد
اخرش به این نتیجه رسیدم که کلا از اول نصبش کنم اونم از سایته خوده لول
گرفتی چی شد؟

سلام دوستان. من دیروز لول رو دانلود کردم (از خود سایت) الان 1500 آپدیت میخواد ولی سرعت دانلودش خیلی خیلی پایینه یعنی رو 40 50 در حالی که سرعت دانلود من در حالت عادی کمتر از 200 نمیاد بعدشم اگه اینترنت یه دونه تایم اوت بده دیسکاتنکت میکنه و باید از اول دانلود کرد ! جایی نیست بشه بک آپشو دانلود کرد یا یه جوری باشه با سرعت بالا دانلود کرد ؟ :(

سلام دوستان. من دیروز لول رو دانلود کردم (از خود سایت) الان 1500 آپدیت میخواد ولی سرعت دانلودش خیلی خیلی پایینه یعنی رو 40 50 در حالی که سرعت دانلود من در حالت عادی کمتر از 200 نمیاد بعدشم اگه اینترنت یه دونه تایم اوت بده دیسکاتنکت میکنه و باید از اول دانلود کرد ! جایی نیست بشه بک آپشو دانلود کرد یا یه جوری باشه با سرعت بالا دانلود کرد ؟ :(

سلام تو میهن دان زده بود با اخرین ورژن تو پارتایه 1.5 اگه اشتباه نکنم از اونجا بعضیا دان کرده بودن مشکلی نداشتم حالا میخوای از اونجا هم دان کن ولی خیلی هام بودن مشکل داشتن
به نظرم بهترین و امنترین راه همین سایته خودشه

- - -ویرایش - - -

کسی راهی سراغ داره برا اینکه اکانتت از بن بودن در بیاد؟
نتم پرید 5 مین منو بن کرد

برای کسایی که میخوان با سرعت بالا بازی رو دان کنن من خودم همین هفته پیش از شاتل لند دات ای ار دان کردم و فقط یه 300 مگی اپدیت کرد و تموم شد .
البته پیشنهاد میشه قبلش همه فایلهای لاگ بازی رو پاک کنین

مرسی دوستان. از شاتل لند دان کردم. بازی خوبیه فقط حیف هیروهاش همه باز نیستن و نمیشه هیروهارو تست کرد ببینی لولاشون چین :( مثلا تو گیم مستر لی میاد دوتا میزنه :دی اگه همه هیروها باز بود معرکه مشد :(

بچه ها کسی اکانت گولدبا چمپیون زیاد و رون پیج کامل و اسکین زیاد و قیمت مناسب و باور نکردنی نمیخواد؟
یا یه اکانت با ام آر آر فوق العاده عالی و 2 اسکین و البته پلاتینوم یعنی بازی کردن همراه با حرفه ای ها!
iagf_untitled.png

سلام.
من کار داشتم لیو دادم از بازی ، اومد دیدم شده 10 دیقه.
میخواستم ببینم ریست میشه به 5 دیقه یا بره بالا دیگه کاریش نمیشه کرد؟
مثلا 1 هفته لیو ندم دوباره به 5 مین ریست شه ...

سلام.
من کار داشتم لیو دادم از بازی ، اومد دیدم شده 10 دیقه.
میخواستم ببینم ریست میشه به 5 دیقه یا بره بالا دیگه کاریش نمیشه کرد؟
مثلا 1 هفته لیو ندم دوباره به 5 مین ریست شه ...

سلام
ببین اگه منظورت بن شدنه که بعد از هر بازی او بالا سمته راست بهت پیغام میده میگه مثلا از اونجایی که شما بازی رو تا اخر ادامه دادی و مرتب اگه مثلا 4 بازی یا 3 بازی دیگه انجام بدی از بنی درت میاره

سلام
ببین اگه منظورت بن شدنه که بعد از هر بازی او بالا سمته راست بهت پیغام میده میگه مثلا از اونجایی که شما بازی رو تا اخر ادامه دادی و مرتب اگه مثلا 4 بازی یا 3 بازی دیگه انجام بدی از بنی درت میاره

داداش اینو میدونم.
مثلا میگه شما 5 بازی 5 دیقه بنی ، تمومش میکنی 5 بازی رو و دوباره لیو ویدی ، و این دفعه 5 بازی 10 دیقه بن میشی.
حالا من این 5 بازی 10 دیقه رو تموم کنم چه مدت باید بگذره که ریست بشه و برگرده به 5 دیقه.
یا این که اصلا ریست نمیشه؟

داداش اینو میدونم.
مثلا میگه شما 5 بازی 5 دیقه بنی ، تمومش میکنی 5 بازی رو و دوباره لیو ویدی ، و این دفعه 5 بازی 10 دیقه بن میشی.
حالا من این 5 بازی 10 دیقه رو تموم کنم چه مدت باید بگذره که ریست بشه و برگرده به 5 دیقه.
یا این که اصلا ریست نمیشه؟

بببین به 5 دیقه برنمیگرده کلا بعد از اون تایمی که برات تعین میکنه تموم میشه با این تفاوت که اگه دوباره لیو بدی میشه 19 دیقه هر دفه تعداد بالا نمیره و یا هر 5 دیقه از تامه لیو کم کنه کلا به تامش اضافه میشه و همون تایم تموم میشه

راستی کدوم سروری؟
اکانتت و اگه دوست داشتی بده با هم بریم

- - -ویرایش - - -

اقا این مسابقات شروع شده خیلی دوست دارم دنبال کنم ولی از بخته بده ماا ایرانیا تویتر و یوتیوب هیتلره
کسی راهی دیگه برا دنبال کردنه مسابقات سراغ نداره یا یه قند شکنه خوب که بشه دنبال کرد مسابقات رو؟

بببین به 5 دیقه برنمیگرده کلا بعد از اون تایمی که برات تعین میکنه تموم میشه با این تفاوت که اگه دوباره لیو بدی میشه 19 دیقه هر دفه تعداد بالا نمیره و یا هر 5 دیقه از تامه لیو کم کنه کلا به تامش اضافه میشه و همون تایم تموم میشه

راستی کدوم سروری؟

ممنون بابت پاسخ.
هیچی دیگه ، اینجوری 4 دفعه اینترنت خراب بشه 4 دفعه هم کار واجب پیش بیاد بخوای پاشی بری.
شرایطم نمیخونه با این بازی ، مجبورم بزارمش کنار با این که کلی حال داد این 2 3 روزه ...

راستی کدوم سروری؟

- - -ویرایش - - -

اقا این مسابقات شروع شده خیلی دوست دارم دنبال کنم ولی از بخته بده ماا ایرانیا تویتر و یوتیوب هیتلره
کسی راهی دیگه برا دنبال کردنه مسابقات سراغ نداره یا یه قند شکنه خوب که بشه دنبال کرد مسابقات رو؟
یوتیوب چرا؟... برو تو سایت رسمی خود مسابقات هر بازی که در حال انجام باشه رو اون بالا میزنه...روش کلیک کن ...بعد از یوتیوب درش بیار بذارش رو twich
گزینش بالاست...دقت کن میبینیش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or