League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
سلام دوستان اولین پست ام رو تو این فوروم میذارم ... یه عمر پای لول تو آمریکا بازی کردم با بدبختی :) پینگم در بهترین حالت 270 میشد با این شرایط آخر تو رنکد گیم سیلور شدم فک کنم نزدیک 500 دست ام بازی کردم ... بگذریم ، دیدم دوستان میگن پینگا فرقی نمیکنه تو هیچکدوم از سرورا بگم که کاملا فرق میکنه الان من پینگم معمولا زیر 200 ه و در بهترین حالت 140 ه . آی دیم ام همین Wintersunner ه تو هر دو سرور.حالا کلا سوال اصلیم اینه که یه مشکل اساسی هست جدیدا تو گیم پلی ... مال FPS ام نیست، اون ثابتِ. پینگم ام کلا ثابت همون 150 اینطوراست ولی بعضی وقتا انیمیشن ها قطع میشه ولی همچنان چمپیون ها بدون انیمیشن رو صفحه تکون میخورن ... HP شون هم کم میشه منم میتونم Ability هامو بزنم اما مثلا minion هایی که میمرن یا Champ ها رو صفحه میمونن ... بعد دو حالت داره یا بعد یه مدت تمام این اتفاقات و انیمیشن ها رو تو 1 ثانیه سریع میبینی یا درست نمیشه دی سی میشی باید Reconnect کنی. فکر میکنم از Packet Loss باشه ... شما این مشکل رو ندارین ؟ اگه دارین تونستین حلش کنین؟ ISP ایم سپنتا ِ. کلا تاحالا این مشکل و نداشتم 2 3 ماهِ دارم.

---------- نوشته در 02:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 AM ارسال شده بود ----------

آهان یه چیز دیگه ام بگم ... فکر میکنم مثلا توی خود Region ها هم باز سرورها جاشون فرق میکنه ... برین تو سایت آی پی هاشون رو میتونین ببینین ... چون حتی با این شرایط هم بعضی گیم ها پینگم رو 250 ِ و کمتر نمیشه. بعضی گیم ها هم 140 ِ

این مشکلاتی که می گی بخاطر تایم اوت همیشه قبل ازینکه بخوای بری تو بازی پینگتو چک کن تایم اوت نداشته باشی معمولا از ساعته 11-12 شب تا 10 -11 صبح میشه راحت بازی کرد:d

سلام
منم isp سپنتا است دقیقا همین مشکل رو منم دارم .
من که هرچی زنگ میزنم پشتیبانی میگن که " مشکل پهنای باند داریم " البته شب ها مشکلی ندارم ...

دقیقا ... فقط شبا خوبه . از 1 و 2 به بعد همه چی خوب میشه گل و بلبل.

آخرین ویرایش:
من فقط پینگم با West خوبه، حالا دلیلشو نمیدونم چیه، با آمریکا که افتضاح لگ میشم، با East Nordic هم بالای 250. ولی توی West حتی پینگ سبز هم داشتم یعنی زیر 120 هم اومده.
دیگه با این پینگ خوب زدم تو کار Champion های Skill Shot رفتم Cassiopeia رو خریدم همه Rune هارو هم دارم میبندم AP رو فول کنی یه Ulti میزنی همه Stun بعد 2 تا Poison میندازی اینقدر Damage میزنه که Penta Kill رو گرفتی حالشو میبری اصلا کسی نمیتونه رو دستش KS کنه.

این مشکلاتی که می گی بخاطر تایم اوت همیشه قبل ازینکه بخوای بری تو بازی پینگتو چک کن تایم اوت نداشته باشی معمولا از ساعته 11-12 شب تا 10 -11 صبح میشه راحت بازی کرد:d
نه دوست عزیز ... اتفاقا منم همیشه پینگ میگیرم ... Packet Loss رو نیمشه فهمید ... در واقع Ping گرفتن توی Command Prompt درصد PacketLoss رو با Timeout اندازه میگیره که اشتباهه تازه با این شرایط من کلا Time Out ندارم ... با Netalyzer که انالیز میکنه دیگه خیلی حال بده 4 5 درصد PacketLoss میده که خودش مینویسه تو Result که این قضیه روی Gaming تاثیر میذاره. توی Google یه سرچ کن Netalyzer سایتشو میده بذار به چک بکنه بهت میگه چه خبره.

بعد به غیر از اون Jitter هم خیلی اذیت میکنه ... من بعضی وقتا حتی 40ms Jitter دارم ... وحشتناکه یعنی.

میگم این چمیون هایی که ability power زیادی دارن باید چه میکسی ببندیم براشون؟ یعنی میکس اتک ببندیم با مجیک؟
سلام
3 حالت داره . بستگی به چمپیون ها هم داره ولی کلا اونایی که AP هستن خب معلومه براشون آیتم هایی که Ap میدن میگیریم . یک سری از هیرو های AP حتما باید براشون آیتم Spell Vampire هم گرفت . مثلا Akali . البته Spell Penet هم لازمه . یعنی بی تاثیر نیست . همینطور CD Reduction . البته همه اینا بستگی به هیرو و Build ـشون داره . مثلا من برای leblanc فقط Ap میگیرم با یه کم Penetration . دیگه واسش Spell Vamp نمیگیریم .

به نظر میاد سازندگان بازی تو طراحی شخصیتا به بن بست خوردن و فقط همینجوری دارن چمپای قبلیو کپی می کنن، چه از نظر ضاهر چه قابلیتا مثلا همین آخرین چمپ (varus) هر کدوم از لولاش از چمپای قبلی کپی شده و کلا استایلش خیلی شبیه آشس این عکسیم که گذاشتی بیشتر میخوره اسکینه جدیده سیون یا تاریک باشه تا چمپ جدید.

چقدر هم این Varus مصنوعی درست شده، کلا Character خوبه ولی تیر هایی که میزنه عین بازی های آتاری می مونه!
من مشکلی با شبیه بودن Champ ها ندارم چون تنوع باید زیاد باشه و کلا هم 5 مدل استایل بازی داریم تو این بازی، به خاطر همین تکراری شدن یه چیز مشخصه. ولی باید به فکر Map های جدید باشن، یه Map بالانس جدید باید بیارن، Crystal Scar زیاد جالب نبود، طرفدار نداشت.

کلا riot یکمی قاطی کرده.

سرور هاش فوق العاده ناپایدار شدن.

این champ جدید هم اون ور آبی ها می گن از روی اسم dyrus یکی از اعضای tsm برداشته شده :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or