LBP Heavy Rain Costumes

Sweet Lucifer

کاربر سایت
lbp-hr.jpg

حالت های دیگری برای LBP از بازی HR در هفته ی آینده منتشر خواهد شد!
این پک که به صورت کامل به قیمت £4.79/€ 5.99 یا به صورت جداگانه با قیمت £1.59/€ 1.99 فروخته خواهد شد دارای شخصیت های Ethan Mars ، Madison Paige ، Scott Shelby ، و Norman Jayden خواهد بود!
در میان حالت های منتشر شده برای بازی LBP این حالت ها بهترین هستند و در آن شکی نیست!
برای اطلاع از جزئیات بیشتر به اینجا مراجعه نمایید!

منبع!

• Like
Reactions: mohsen67
داره کم کم جالب میشه! خبری نیست که تو Vg پست بشه و اینجا تاپیکش زده نشه! دوستان فکر کنم همه VG247 رو بشناسن و همه هم برن چک بنن! لااقل اخباری رو اینجا بزارین که ارزش خبری رو داشته باشه! اگه تو تاپیک خود بازی عنوان میکردین خیلی بهتر بود! حالا Kotaku و Dis و 1UP و ... هزارتا خبر دیگه که میزارن که ارزش خبریش خیلی هم بیشتر از اینه هیچ کس نمیزاره چون اصلا توجه ـی به اون سایتا نمیشه! بماند!
در ضمن بهتره خبر میزارین کامل همه چی رو ترجمه کنین! vg چون زبونش همون انگیلیسیه میگه برای اطلاعات بیشتر برین به فلان لینک! در صورتی که شما میخوای خبر بزاری کامل بزاری بهتره

راستی این ها فقط با LBP قابل بازی هستند یا با LBP 2 هم میشه بازیشون کرد ؟
فعلا تا وقتی نسخه دوم نیومده و خود Mm حرفی نزده معلوم نیست ولی به احتمال زیاد باید قابل استفاده باشن

داره کم کم جالب میشه! خبری نیست که تو Vg پست بشه و اینجا تاپیکش زده نشه! دوستان فکر کنم همه VG247 رو بشناسن و همه هم برن چک بنن! لااقل اخباری رو اینجا بزارین که ارزش خبری رو داشته باشه! اگه تو تاپیک خود بازی عنوان میکردین خیلی بهتر بود! حالا Kotaku و Dis و 1UP و ... هزارتا خبر دیگه که میزارن که ارزش خبریش خیلی هم بیشتر از اینه هیچ کس نمیزاره چون اصلا توجه ـی به اون سایتا نمیشه! بماند!
در ضمن بهتره خبر میزارین کامل همه چی رو ترجمه کنین! vg چون زبونش همون انگیلیسیه میگه برای اطلاعات بیشتر برین به فلان لینک! در صورتی که شما میخوای خبر بزاری کامل بزاری بهتره

فعلا تا وقتی نسخه دوم نیومده و خود Mm حرفی نزده معلوم نیست ولی به احتمال زیاد باید قابل استفاده باشن
دوست گرامی!
این رسمشه!
همین دوست خوبم sadra-hhh و بسیاری از دوستان دیگه گل کلام رو می گن و اونجاهایی رو هم که لازم نیست و حشو نمیگن!
VG هم بهترین خبر گذاری به نظر من چون بسیار مرتب و خوب و همین طور زود خبر ها رو میذاره!

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
همین سایت بهترین مرجع خبریه!

همیشه اخبار رو کامل ولی خلاصه میزاره!
صدرا جان برام عزیزی ولی به نظر من VG یه سایتیه که فقط کار یسری از دوستان رو راحت کرده و اصلا بهترین مرجع نیست!
همین امروزش چندین خبر نسبتا مهم دیگه هم بوده که اصلا VG هیچ اشاره ـی هم بهش نکرده و توی همین BC هم عنوان نشده
این رسمشه!
همین طور زود خبر ها
بله درسته شما باید به من طرز صحیح خبر گذاری رو یاد بدین!
خیلی زود میزاره ولی نمیدونم چرا اکثر خبراش برای یکی دو روز پیشه و به ندرت خبری رو زود میزاره!
Vg هم مثل همه سایت های دیگه یسری خبرنگار داره! تک و توک خبر های انحصاری میزاره (از طریق ارتباط به وسیله mail با افراد مهم) و خبرای دیگش خیلی زود تر توی سایتای دیگه قرار میگیره

صدرا جان برام عزیزی ولی به نظر من VG یه سایتیه که فقط کار یسری از دوستان رو راحت کرده و اصلا بهترین مرجع نیست!

نه دیگه ببین معمولا هم کسی حال نداره یه خبری که تو 10 خط میشه کامل رسوندش رو 50 60 خط بزاره و ونه کسی حال خوندنشو داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or