LBP 1,2 و Tekken 6

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sarukhan

کاربر سایت
Rating - 50%
1   1   0
درود
همان طور که از عنوان تاپیک هویداست بازی های زیر به فروش می رسد :
Little Big Planet 25 ​فروخته شد
35 Tekken 6 فروخته شد
ریجن هر دو بازی ۲ هستش
هزینه ی پست به عهده ی خریداره.

آخرین ویرایش:
خب فعلا بازی برای شماست.

---------- نوشته در 06:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 AM ارسال شده بود ----------

حداقل اول توی مزایده شرکت می کردید بعد کنار می کشیدید ;)

دووست عزیز اینجا همه میدونن من اگر تو یه مزایده شرکت کنم مظمئنا برندش منم . تو تاپیک هفته قبل بگردی همینجا یه بازی رو سر کل کل 210 خریدم . پس ...

موفق و پاینده باشی

خوب بابا خودت نگیر .فهمیدیم
به رخ بقیه نکش مطمئن باش ار تو قوی تر هم هست و مطمئن باش که از تو بیشتر هم کسی هست که برنده تر بشه
در ضمن اون بازی رو که 210 خریدی سر کل کل نبوده داداش یه نفر قیمت 200 پیشنهاد داده بود شما 210 گفتی .کل کل به اون نمیگن

دووست عزیز اینجا همه میدونن من اگر تو یه مزایده شرکت کنم مظمئنا برندش منم . تو تاپیک هفته قبل بگردی همینجا یه بازی رو سر کل کل 210 خریدم . پس ...

موفق و پاینده باشی

دوست عزیز من به رخ کسی نکشیدم اما ایشون داشتن مثلا تیکه مینداختن . من نوشتم منم 45 میخواستم اما به احترام نفر قبلی کنار میکشم اما ایشون تیکه اول رو ندید و اونجوری جواب داد.

در مورد اون MGS هم کل کل من با صاحب تاپیک آرمان جان بود که گفتم مزایده نزار بده من اول آخرش مال منه، اما گذاشت. مطمئن باش کسی بالاتر هم میگفت فرقی نمیکرد.

تو این که از من قوی تر هم هست شکی نیست داداش من. من نه پولدارم نه بچه بالا شهر. اتفاقا هم بی پولم هم بچه جنوب شهر تهران( پیروزی ) . کوچیک همه هم هستم.

به هر حال اگذ بی احترامی به کسی شد، من معذرت میخوام.

دمت گرم
همین طوری ادامه بده
ببینم تا چند روز تاپیکو بالا نگه می داریا !!!
بعله! بنده از اون اسپمر های بیکار و سادیسمی هستم که طی اهداف خیر خواهانه و گاهی هم نامعلوم تاپیک شما را بالا نگاه داشته و در بعضی مواقع رو اعصاب شما رژه هم میرم:d الان برم یه استراحتی بکنم واسه سانس بعد آماده شم:d

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ----------

راستی آواتارتم خیلی نازه=))

بعله! بنده از اون اسپمر های بیکار و سادیسمی هستم که طی اهداف خیر خواهانه و گاهی هم نامعلوم تاپیک شما را بالا نگاه داشته و در بعضی مواقع رو اعصاب شما رژه هم میرم:d الان برم یه استراحتی بکنم واسه سانس بعد آماده شم:d

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ----------

راستی آواتارتم خیلی نازه=))

آورین، آورین ...
طیب الله انفاسکم ...

..................
در مورد آواتارم نباید چیزی بگی، حواست باشه. :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or