چندتا TR همزمان می سازند؟ از اون که چندتا عکس اومده بود بیرون خبری نشده؟این بازی اصلا Tomb Raider 9 نیست بلکه یک بازی دانلودی هست که اخر امسال عرضه میشه.
این بازی اصلا Tomb Raider 9 نیست بلکه یک بازی دانلودی هست که اخر امسال عرضه میشه.

زمانی که بازی اسم نداره باید از خودمون اسم در کنیم ؟ Underworld هشتمین سمت سری TR هست و تا وقتی نمی دونیم اسم شماره بعدی چی هست بهش میگیم TR 9. وقتی سازنده های بازی می گند این بازی TR 9 نیست من نمی دونم شما چرا جوش می زنی. خواهشا اول مطمئن بشید حرف خودتون درسته بعد نظرتون بگید.بچه ها
خیلی زشته کا به عنوان گیمر از بازی ها اینجوری اسم ببریم
متاسفانه این طرز نام گذاری توی این جا افتاده ... اما خیلی ضایعست
حداقل ما که اسم خودمون رو گیمر میذاریم باید به این موضوع توجه کنیم :smile:
زمانی که بازی اسم نداره باید از خودمون اسم در کنیم ؟ Underworld هشتمین سمت سری TR هست و تا وقتی نمی دونیم اسم شماره بعدی چی هست بهش میگیم TR 9. وقتی سازنده های بازی می گند این بازی TR 9 نیست من نمی دونم شما چرا جوش می زنی. خواهشا اول مطمئن بشید حرف خودتون درسته بعد نظرتون بگید.
اوالا شما نیازی نیست پست خودمو بهم تحویل بدی. توجه کن گفتم این بازی TR 9 نیست. این یعنی چی ؟ یعنی جز قسمت های اصلی بازی به حساب نمیاد و دنباله Underworld نیست و صرفا یک spin-off هست. دوما به گفتم سازنده های اصلی توی Facebook اعلام کرده این بازی TR 9 نیست. خود سازنده از کلمه 9 استفاده می کنه بعد شما به من اسم گذاری یاد میدی ؟دومندش اگه یه نگاهی به پایین تصاویر بندازی میبینی که اسم داره
نیازی نیست شما واسش اسم انتخاب کنی!
ادم بد نیست اول فکر کنه بعد اظهار نظر کنه. شما بهتره جای بحث کردن رو.ی حرق غلطت خودتو انتقاد پذیر کنیبد نیست یکم انتقاد پذیر باشیم :smile: