Lanning : شک دارم ماکروسافت 100 سال دیگر هم باشد

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
mario-yay.png

موسس استدیوی Oddworld Inhabitants آقای Lorne Lanning احساس میکند که نینتندو جایگاه دائمی در عرصه بازی های ویدیویی برای آینده ی طولانی و قابل پیش بینی دارد. اما در مورد ماکروسافت و زینگا مطمئن نیست.

در مصاحبه ای که ایشان با سایت VentureBeat داشتند اند، بیان کردند بعد از اینکه با اندیشه ی کمپانی نینتندو آشناتر شدند و دیدن که آنها اعتقاد دارند، برکناری موقتی کارکنان به روحیه ی آنان ضربه میزند و ترس کارکنان ازبرکناری موقت باعث ساخت بازی بی کیفیت میشود، علاقه به کار کردن دوباره نینتندو را دارند.

[SUP][FONT=&amp]"وقتی که Satoru Iwata بیرون اومد و مردم ازش پرسیدند که چه موقع قرار است شما کارکنان خود را برکنار کنید ؟ دقیقا یادم نمیاد که چه چیزی گفت اما در کل این بود که، بر کنار کردن، مشکلات ما را حل نخواهد کرد. ساخت بازی های عالی،کاریست که ما انجام میدهیم و قصد داریم به انجام دادن آن ادامه دهیم."
[/FONT]
" به نظر من وقتی او این حرف رو زد، خودش رو در جامعه ی هنری جاودانه کرد. من علاقه به کار کردن با او برای دومین بار را دارم. وقتی مردی در چنین مقامی، در دنیایی که قاعده ی زرین،قانون است و این چیزیست که در کمپانی های عمومی انتظار میرود، می ایستد و میگوید،این چیزی نیست که ما درباره اش هستیم، ما درباره ی ساخت چیزهای بزرگ ایم و افرادی که آنها را بسازند را داریم و انجامش خواهیم داد."

[/SUP]
[FONT=&amp][SUP]"وقتی من به تاریخچه ی نینتندو نگاه میکنم، میگویم که آنها صد سال دیگر هم اینجا خواهند بود. من شکی ندارم، شک من در رابطه با ماکروسافت خواهد بود که صد سال دیگر خواهند بود یا نه، من میدانم که زینگا 100 سال دیگر نخواهد بود و من بیشتر از زینگا اینجا خواهم بود (خنده)"

[/SUP]
[/FONT]
Lanning در پایان گفت :[FONT=&amp][SUP]

" ما تیتر های روزنامه ی وال استریت رو نمی سازیم، اما هنوز چیزی را که برایش ساخته شدیم را می سازیم. حالا ما باید در طرز فکر خود، باهوش تر و کوچکتر باشیم، اما حالا ما خود مختارتر تر از همیشه هستیم.”

منبع[/SUP]
[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]

آخرین ویرایش:
غیب گفته ؟ :|
من تضمین میکنم تا 50 سال دیگه نابوده :))
هیچکس از جاسوسی خیر ندیده که این شرکت ببینه :))

- - -ویرایش - - -

اره همه غارنشین میشن و با نقاشی روی دیوار روزگار میگذرونن .. :))
خدا رو چه دیدی یه دفعه دیدی دوباره ما هم متولد شدیم :))

یاد fallout افتادم :دی

باید اون موقع نظر داد الان زوده...به شخصه 100 سال دیگه رقبتی به خرید محصولات سونی نخواهم داشت شمارو نمی‌دونم... در کل باید با زمان پیش رفت، 100 سال مدت کمی نیست باید خودمون رو به روز کنیم و محصولات دیگه‌ای رو هم تست کنیم... من فکر می‌کنم صنعت گیم بسیار بسیار و بسیار پیشرفت کنه و مارو بیشتر ارضا کنه...

باید اون موقع نظر داد الان زوده...به شخصه 100 سال دیگه رقبتی به خرید محصولات سونی نخواهم داشت شمارو نمی‌دونم... در کل باید با زمان پیش رفت، 100 سال مدت کمی نیست باید خودمون رو به روز کنیم و محصولات دیگه‌ای رو هم تست کنیم... من فکر می‌کنم صنعت گیم بسیار بسیار و بسیار پیشرفت کنه و مارو بیشتر ارضا کنه...
شما مگه تا 100 سال دیگه زنده ای ؟؟ :oما که نیستیم :d

--------------------------------

در مورد این یارو lanning من هم شک ندارم تا 100 سال دیگه 10 تا کفن پوسونده!

یکی نیست بهش بگه شما وضعیت 20 سال دیگه دنیای گیم رو میدونی چ خبره که حرف 100 سال دیگه رو میزنی ؟
عزیز اینا سازنده ی آینده ی بازی هستن ، انتظار داری تحلیل نداشته باشن ؟ حالا برآورد و نتیجه اش جداست که درست باشه یا غلط .
با همین فاجعه Wii U ببینیم نینتندو تا آخر نسل دووم میاره؟ صد سال دیگه پیشکش...
سری کنسولای Wii سکوی پرتاب نسل های قبلی به نسل های بعدی هست اینطور که نشون داده . زیاد ربطی نداره به اینکه سرشون نمیشه چیکار کنن .

ایشون رو به حال خودشون بزارید که با کرایشیش و استاد قمصورشون حال کنند, نمیخواد از استاد میاماتو دفاع کنی در برابرش!
ظاهرا جوات برات تبدیل به کابوس شده که تو هر تاپیکی می ری یادی ازش می کنی !
من خودم خیلی از نینتندو خوشم نمیاد
اما انصاف بگو خدا وکیلی.تاحالا این کنسول و از نزدیک دیدی؟! پشت ویترین منظورم نیستا!
عزیز با ایشون چند ماهی سرگرم این کنسول بودیم !
به نظرم تنها جذابیتی که داشت صدای بود که از بلندگوی دستش تو بعضی از بازی ها بیرون می امد :))

من اصلاً شک دارم صنعت گیم تا صد سال دیگه هم باشه!!!دلش خوشه ها!!!چه حالی میده آخرش اینا این قدر بدبخت شن که شروع کنند ادقام شدن با هم دیگه!Nintensoft Make Belive

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or