Lanning : شک دارم ماکروسافت 100 سال دیگر هم باشد

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
mario-yay.png

موسس استدیوی Oddworld Inhabitants آقای Lorne Lanning احساس میکند که نینتندو جایگاه دائمی در عرصه بازی های ویدیویی برای آینده ی طولانی و قابل پیش بینی دارد. اما در مورد ماکروسافت و زینگا مطمئن نیست.

در مصاحبه ای که ایشان با سایت VentureBeat داشتند اند، بیان کردند بعد از اینکه با اندیشه ی کمپانی نینتندو آشناتر شدند و دیدن که آنها اعتقاد دارند، برکناری موقتی کارکنان به روحیه ی آنان ضربه میزند و ترس کارکنان ازبرکناری موقت باعث ساخت بازی بی کیفیت میشود، علاقه به کار کردن دوباره نینتندو را دارند.

[SUP][FONT=&amp]"وقتی که Satoru Iwata بیرون اومد و مردم ازش پرسیدند که چه موقع قرار است شما کارکنان خود را برکنار کنید ؟ دقیقا یادم نمیاد که چه چیزی گفت اما در کل این بود که، بر کنار کردن، مشکلات ما را حل نخواهد کرد. ساخت بازی های عالی،کاریست که ما انجام میدهیم و قصد داریم به انجام دادن آن ادامه دهیم."
[/FONT]
" به نظر من وقتی او این حرف رو زد، خودش رو در جامعه ی هنری جاودانه کرد. من علاقه به کار کردن با او برای دومین بار را دارم. وقتی مردی در چنین مقامی، در دنیایی که قاعده ی زرین،قانون است و این چیزیست که در کمپانی های عمومی انتظار میرود، می ایستد و میگوید،این چیزی نیست که ما درباره اش هستیم، ما درباره ی ساخت چیزهای بزرگ ایم و افرادی که آنها را بسازند را داریم و انجامش خواهیم داد."

[/SUP]
[FONT=&amp][SUP]"وقتی من به تاریخچه ی نینتندو نگاه میکنم، میگویم که آنها صد سال دیگر هم اینجا خواهند بود. من شکی ندارم، شک من در رابطه با ماکروسافت خواهد بود که صد سال دیگر خواهند بود یا نه، من میدانم که زینگا 100 سال دیگر نخواهد بود و من بیشتر از زینگا اینجا خواهم بود (خنده)"

[/SUP]
[/FONT]
Lanning در پایان گفت :[FONT=&amp][SUP]

" ما تیتر های روزنامه ی وال استریت رو نمی سازیم، اما هنوز چیزی را که برایش ساخته شدیم را می سازیم. حالا ما باید در طرز فکر خود، باهوش تر و کوچکتر باشیم، اما حالا ما خود مختارتر تر از همیشه هستیم.”

منبع[/SUP]
[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]

آخرین ویرایش:
من وصیت میکنم نوه هام درصورت نابودی ماکروسافت از هیچ OS دیگری استفاده نکنن :دی
---

100 سال دیگه اصلا میخاد باشه میخاد نباشه به ما چه ! :دی
100 سال دیگه ما هم نیستیم! اونوقت گور بابای مایکروسافت و سونی و نینتندو
90% ایرانیها دقیقاً همین منطق رو درمصرف سوخت و آب‌آشامیدنی و استفاده از فضای سبز و صاحل دریا و اینا دارن بکار میبرن :دی.

100 سال دیگه ما هم نیستیم! اونوقت گور بابای مایکروسافت و سونی و نینتندو

صد سال دیگه هستیم اون دنیا . باید از الان به فکر توشه آخرت بود ! . اگه اون دنیا کاز هیرای برای جهنمو بهشت قفل منطقه ای گذاشت من اسممو عوض میکنم .

سلامٌ علیکم و رحمة الله
90% ایرانیها دقیقاً همین منطق رو درمصرف سوخت و آب‌آشامیدنی و استفاده از فضای سبز و صاحل دریا و اینا دارن بکار میبرن :biggrin1:.
در دراز مدت ما همه مرده ایم [c] کینز :d
تا اون موقع البته قاعدتا هم سوخت و هم آب آشامیدنی و هم فضای سبز و اینا خیلی بهتر از امروزش تولید میشه :d
بیخیال بابا آخه خود بیل گیتس بمیره چی از شرکتش باقی میخواد بمونه ؟ مگه اپل ـه بلانسبت ؟ :d

یعنی چی به ما چه
ما این همه زحمت میکشیم کار میکنیم پول در میاریم بعد بچه هامون ویندوز نداشته باشن؟؟؟
پس ما واسه کی داریم این همه زحمت میکشیم؟:d

به نظرم در مورد مایکروسافت اشتباه میکنه...چون مایکروسافت واقعا غوله و مطمئنا بعد از دو نسل فعالیت در صنعت گیم(Xbox و X360) مطمئنا به این راحتی ها کنار نمیره و کنار گذاشته نخواهد شد!

اما Zynga رو مطمئنم تقریبا که شرایطش خیلی داغونه و شاید تا همین 2014 کلا بسته بشه! دان متریک هم واقعا اشتباه کرد که مایکروسافت رو ترک کرد و رفت Zynga !

مطمئنید 100 سال دیگه اصلا همینطوری میمونه اوضاع ؟ یهو شاید دیدی اون زمان اصلا نیازی به دنیای الکترونیک نبود

بول شت.

اتفاقا علم پیشرفت میکنه و جلوی مرگ و میر انسان هارو میگیره. هممون عمر جاودانه پیدا میکنیم و مایکروسافت هم سایش تا هزار سال بالای سر هممون مصتدام میشه!:دی

غیب گفته ؟ :|
من تضمین میکنم تا 50 سال دیگه نابوده :))
هیچکس از جاسوسی خیر ندیده که این شرکت ببینه :))

- - -ویرایش - - -

مطمئنید 100 سال دیگه اصلا همینطوری میمونه اوضاع ؟ یهو شاید دیدی اون زمان اصلا نیازی به دنیای الکترونیک نبود :-?
اره همه غارنشین میشن و با نقاشی روی دیوار روزگار میگذرونن .. :))
خدا رو چه دیدی یه دفعه دیدی دوباره ما هم متولد شدیم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or