La Noire pc version

• Thread starter Thread starter art73
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خواستم این سوال رو یکجایی کرده باشم ولی تاپیکای مربوطه قدیمی بودن لطفا اگر اینو جای اشتباهی زدم این تاپیک منتقل بشه دو ماه پیش راک استار خبر این بازی رو داد ولی

راک استار جدیدا خیلی زیر آبی میره سر این قضیه شما چی فکر میکنید؟ دوست دارم نظر شما رو بدونم

اینم از جواب آدمین های راک استا توی مرداد و شهریور من با اسم art1373 اونجا کامنت میزارم. توی ماه اوت ( august) یه چیزی میگفتن الان یه چیز دیگه جدیدا هم دیگه جوابی در مورد ورژن پی سی نمیدن

این برای ماه جولایه:( خرداد و تیر)
And guys, we'll have more on the PC version of L.A. Noire in the coming weeks, keep up to date with the Rockstar mailing list:
http://www.rockstargames.com/subscribe

جواب آدمینها در اوت :( مرداد )
Thanks all, look for more details in the coming weeks including system requirements, the information in the article above is all that we've released on the PC version of L.A. Noire

We'll have more on the PC version of L.A. Noire here on the Newswire, stay tuned all

18 اوت: Look for an official release date announcement soon.
24 اوت: More details on the PC version of L.A. Noire are coming guys, please refrain from posting unofficial guessed release dates from other websites as we have not yet announced an official one
29 اوت :Again guys, this is not a place to ask or demand official responses from Rockstar, if you want our attention on something or if you have something unrelated you'd like to say, e-mail us at mouthoff@rockstargames.com
و 2 سپتامبر : As stated previously, we'll be sure to update you guys on the latest with L.A. Noire for PC as soon as we're ready to do so, be sure to sign up for the Rockstar mailing list:
http://www.rockstargames.com/subscribe

یعنی این ممکنه به معنی کنسل شدن بازی باشه؟

خدا نکنه کنسل شه!:((

من میدونم چی میشه ته تهش تا دسامبر خبری نمیدن بعدش میگن سال دیگه بهار میاد با تاریخ دقیق که سر و صدا بخوابه و فروش مکس پین به خطر نیفته بعدشم سر اون سال میگن کنسل شد بای بای یا ریلیزش میکنن میشه جی تی ای 4 پر باگ و مشکلات که خودت از خیر نصبش میگذری و پرتش میکنی آشغالی.

شما احتمالاً تو كارتون گاليور نقش اون مرد "من ميدونم" رو بازي نكردي؟! دوبله چي؟ دوبلش هم كار تو نبود؟

...

مرد مؤمن با يه چند تا كلمه اونم تو قسمت كامنت اين همه نتيجه گيري منفي ميگيري؟!

شما احتمالاً تو كارتون گاليور نقش اون مرد "من ميدونم" رو بازي نكردي؟! دوبله چي؟ دوبلش هم كار تو نبود؟

...

مرد مؤمن با يه چند تا كلمه اونم تو قسمت كامنت اين همه نتيجه گيري منفي ميگيري؟!

شرمنده قاتی کردم یه لحظه ولی پتانسیلشو داشتم ( من میدونستم این ال ای نوآیر نمیاد) ولی یه دلیل منطقی بگو که چرا هیچ حرفی درموردش نمیزنن جدی میگم توی کامنتا و توییتر و فیس بوکم سوال پرسیدن درباره این قضیه جواب نمیدن اصلا

دوستان عزیز اینو مطمئن باشید راک استار همیشه سر حرفش میمونه حتی اگه سرش بره ( سر که ن:dداره ) این بازی مراحل ساختش خیلی وقت پیش تموم شده و الان در حال پولیش و بالا بردن گرافیک بازی هستن و باگ های موجود ( پورت کنسولی ) رو دارن میگیرن دلیلینداره که کنسل بشه

من اینو قول میدم بازی نهایتا تا دسامبر 2011 برای PC هم میاد

پس من یقه این دوستمونو میگیرم اگر نیومد

این باگ رو خوب اومدی ولی خدا باگ رو نابود کنه همین که راک استار north پورت نمیکنه باید صلوات فرستاد:p

---------- نوشته در 08:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:17 PM ارسال شده بود ----------

حالا آقا صابر به نظرت روی استیم میدن یا گیم فور ویندوز :-/؟

پس من یقه این دوستمونو میگیرم اگر نیومد

این باگ رو خوب اومدی ولی خدا باگ رو نابود کنه همین که راک استار north پورت نمیکنه باید صلوات فرستاد:p

---------- نوشته در 08:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:17 PM ارسال شده بود ----------

حالا آقا صابر به نظرت روی استیم میدن یا گیم فور ویندوز :-/؟

والله تا اینجای کار روی GFWL دادن باید اینم این کارو کنن !

یه بحث دیگه هم هست اینکه چرا راک استار لیدز ؟ آخه راک استار لیدز کلا بازی های راک استار رو برای موبایل میزنه یا نسخه موبایلش مثل همین china town wars بازی های کنسولیشون هم برمیگرده به طفولیت راک استار آخریش هم بازی gta liberty city stories بود که من خودم اصلا حال نکرد باش چون بعد از سان آندریاس اومد فکر کنم بعد بازم توی دریا غرق میشدی :دی

بچه ها يه مشكلي هست:
شركت ROCKSTAR با استوديوي سازنده اين بازي TEAM BANDAI بحثشون شده,ممكنهمشكلي پيش بياد چون TEAM BANDAI قصد داره براي بازي بعديش يه ناشر ديگه پيدا كنه.
ولي خدا كنه مثل RED DEAD REDEMPTION نشه
GOD! PLEASE HELP US

بچه ها يه مشكلي هست:
شركت ROCKSTAR با استوديوي سازنده اين بازي TEAM BANDAI بحثشون شده,ممكنهمشكلي پيش بياد چون TEAM BANDAI قصد داره براي بازي بعديش يه ناشر ديگه پيدا كنه.
ولي خدا كنه مثل RED DEAD REDEMPTION نشه
GOD! PLEASE HELP US

برای من که فرقی نمیکنه کی میده بیرون باندای که خیلی وقته مشکل پیدا کرده دقت کنی الان توی ویکی پدیا هم ناشر پی سی بازیو زده راک استار لیدز پس کلا باندای رو بیاد بیخیال شی:p

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or