LA Noire به 25 ساعت زمان برای به اتمام رساندن نیاز دارد .

Bayonetta

کاربر سایت
درود ...

la_noire_360x270.jpg

بر طبق این گزارشRockstar در جریان همایش آخر هفته PAX به حظار گفت پایان رساندن خط داستانی L.A.NOIRE به 25 تا 30 ساعت زمان نیاز دارد .
این زمان شامل "پرونده های نامشخص" ، که تاریکی داستان را در مورد شخصیت های جانبی روایت میکند نمی باشد .
......................................................
L.A.NOIRE ، ساخته استودیو Team Bondi ، در تاریخ 17 ماه می در اِمریکا ، و در 20 اُم همان ماه در اروپا برای XBOX 360 & PS3 عرضه میشود .
میتونید دومین تریلر گیم پلی بازی رو در اینجا تماشا کنید .

آخرین ویرایش:
این مورد اسپویل نمیکنه ؟ یعنی شاید خیلی ها باشند که داستان پرونده های اصلی بازی رو بدونند و این مهم راه حل معماها رو خیلی آسون تر کنه واسشون! مگر اینکه دستخوش تغییراتی شده باشند البته نه بنیادی...

ببين خب ما آنچنان با جزئيات چگونگي حل پرونده ها در اون زمان آشنا نيستيم و كليت چيزي كه از اين جنايات ميدونيم چيزي هست كه مثلا روزنامه ها گفتند، ولي خب اگر واقعيات رو بدوني مسلما راحت تر ميتوني پرونده رو حل كني. خود Team Bondi گفته بود اگر پرونده هاي اون زمان رو پيگيري كنيد خيلي راحت ميتونيد پرونده ها رو جلو ببريد، ولي خب هيجان اصلي چي ميشه ؟:d

این مورد اسپویل نمیکنه ؟ یعنی شاید خیلی ها باشند که داستان پرونده های اصلی بازی رو بدونند و این مهم راه حل معماها رو خیلی آسون تر کنه واسشون! مگر اینکه دستخوش تغییراتی شده باشند البته نه بنیادی...
پرونده ها برگرفته از واقعیت هستند. یعنی دقیقا همون نام و همون شخصیت ها الزاما نیستند بلکه برگرفته شده از پرونده های واقعی هستند.

ببين خب ما آنچنان با جزئيات چگونگي حل پرونده ها در اون زمان آشنا نيستيم و كليت چيزي كه از اين جنايات ميدونيم چيزي هست كه مثلا روزنامه ها گفتند، ولي خب اگر واقعيات رو بدوني مسلما راحت تر ميتوني پرونده رو حل كني. خود Team Bondi گفته بود اگر پرونده هاي اون زمان رو پيگيري كنيد خيلي راحت ميتونيد پرونده ها رو جلو ببريد، ولي خب هيجان اصلي چي ميشه ؟:d
هیجان که پاینت اصلی هست بدون شک اما خُب اونایی که از شانس بدشون با ماهیت کلی و شیوه حل این پرونده ها در واقعیت آشنا هستند بازی واسشون آسون تر میشه که باید برای هیجان مضاعف رو بیارن به همون پرونده های نامشخص :d
کلاً اقتباس از داستان های رئال بنظر من هیجان زیادی نداره.

پرونده ها برگرفته از واقعیت هستند. یعنی دقیقا همون نام و همون شخصیت ها الزاما نیستند بلکه برگرفته شده از پرونده های واقعی هستند.
بله خُب اما ماهیت کلی یکی هست :d

اگه از این 25 ساعت 10 ساعتش مشغول طی کردن خیابان های یکنواخت شهر مثل مافیا 2 نباشیم بسیار خوشحال خواهیم شد...

که البته احتمال ناراحت شدنمون فقط 15 درصد هستش...

والا bondi هم که توسط شخص شخیص Brendan McNamara تاسیس شده که قبلا برای Team Soho کار میکرده و بازیه معروفی هم که ساخته the getaway بیده.

از قرار معلوم بازی زیاد جالبی هم نبیده!:دی

همین یکم من رو که این همه واسه l.a noir منتظر بودم نسبت به بازی بدبین کرده./:)

این هم لینک نقد the geta way از گیم اسپات...

امید وارم بازم ناامید نشیم.../:)

بله خُب اما ماهیت کلی یکی هست :d
نه دیگه فرق داره. خیلی از پرونده های بازی توی دنیای واقعی هم کلا حل نشدند. ( 11 تاشون ) اینجاست که قوه تخیل سازنده ها کار کرده :دی

اگه از این 25 ساعت 10 ساعتش مشغول طی کردن خیابان های یکنواخت شهر مثل مافیا 2 نباشیم بسیار خوشحال خواهیم شد...

که البته احتمال ناراحت شدنمون فقط 15 درصد هستش...

والا bondi هم که توسط شخص شخیص Brendan McNamara تاسیس شده که قبلا برای Team Soho کار میکرده و بازیه معروفی هم که ساخته the getaway بیده.

از قرار معلوم بازی زیاد جالبی هم نبیده!:دی

همین یکم من رو که این همه واسه l.a noir منتظر بودم نسبت به بازی بدبین کرده./:)

این هم لینک نقد the geta way از گیم اسپات...

امید وارم بازم ناامید نشیم.../:)

تصحیح میفرماییم که لینک بالا مربوط به بسته الحاقی بازی میباشد!

لینک بازی اصلی اینور بازاره لینک بازی اصلی

به نظر همه چیز داره خوب پیش می ره فقط امیدوارم مثل مافیا که خیلی بزرگش کرده بودند نشه
البته این یکی کاملا فرق میکنه وRockstar پست قضیه هست :d

سوال من اینجاست که چرا بعضیا نگرانن که بازی خوب از آب درنیاد.
واقعا از راکستار چه انتظاری دارید؟

کلا از راکستار این جوری نیست از همه انتظار دارن که باید بازی هاشون همش .... کنن و چنان بعضی ها برای خودشون داستان پروری میکنن جدیدن که هر بازی میاد تا هرچی میشه بازی رو به باد انتقاد میگرن .

الان این راکستار هم همین وضع رو داره اگه L.a با اون چیزی که برای خودشون مجسم کردن در امد که عالی اگه نیومد میشه ... .

که بازی اصلا خوب از آب در نیامده و .... راکستار یا هر شرکت دیگه ای میشه در پیت .

R* به نظرم تو یه زمینه خیلی موفق بوده، و اونم نشون دادن فرهنگ آمریکاس توی زمانهای مختلف، حالا چه فرهنگ خوب باشه، چه بد، تونسته به خوبی این فرهنگ رو معرفی کنه
R* به دو بخش اصلی تاریخ کشورش پرداخته (GTA, RD) و همین LA Noire میتونه تکه ی نهایی پازلش باشه.
پس لطفا با توجه به شناختی که همگی از R* داریم نگین که بازی ممکنه خوب نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or