La-Mulana

واقعا عجیب بود که هنوز کسی تاپیک این بازی رو نزده بود پس خودم دست به کار شدم.
lamulana.jpg

La-Mulana یه بازی indie هست که در سال 2005 منتشر شده و امسال(2013) هم Remake بازی منتشر و بر روی ستیم هم رلیز شد.
بازی 2D هست و سبک اکشن-ادونچر داره.میشه گفت یکم شبیه Castlevania میمونه.
توی این بازی شخصیتی به نام Lemeza که باستان شناس هست رو کنترل میکنید(شبیه Indiana jones میمونه) و شلاق سلاح اصلی شماست.
محوطه ی بازی بسیار بزرگه و از چندین مپ مختلف شکل گرفته با کلی آیتم,مناطق مخفی,باس و مینی باس که واقعا باید زحمت بکشید و از تمام راهنمایی های تو بازی کمک بگیرید تا بتونید پیداشون کنید.
من خودم حدود 10 ساعت بازی کردم و چیزی به جز Indie GOTY نمیتونم بهش بگم.با اینکه بعضی از جاهای بازی خیلی سخته ولی واقعا ارزش تموم کرد و حتی چند بار بازی کردن رو هم داره چون داستان خطی نداره که فقط برید جلو,از اول بازی متونید وارد هر مپی بشید و باید راهتون رو خودتون و با کمک افراد تو بازی پیدا کنید.

چند تا عکس از محیط بازی:

la-mulana-20090923104153178.jpg

184525-LaMulana.jpg

la-mulana-2.jpg

Indie بازها حتما این رو امتحان کنید و اگه دیدید خیلی سخته بازی رو نزارید کنار سعی کنید باش کنار بیاید :دی اگه هم سوالی در مورد آیتم ها و چگونه پیدا کردنشون بود اینجا بپرسید,اگه بدونم تا اونجایی که بشه کمک میکنم.

صفحه ی Steam برای افرادی که از Steam استفاده میکنند:
La-Mulana on Steam

من این بازی رو چند ماه پیش گرفتم (ورژن آپدیت شدش همین هفته اومد) بازی قشنگی هستش با گرافیک خوب ولی حداقل برای من یکی خیلی سخت بودش یا شایدم من خیلی ضعیف بودم!

من این بازی رو چند ماه پیش گرفتم (ورژن آپدیت شدش همین هفته اومد) بازی قشنگی هستش با گرافیک خوب ولی حداقل برای من یکی خیلی سخت بودش یا شایدم من خیلی ضعیف بودم!

آره ورژن اصلی 3-4 روز پیش اومد.همونطور که گفتم بازی واقعا سخته ولی به خاطر سختیش نزاریدش کنار.این Wikiaش هست:
La-Mulana Remake Wiki
یه نگاه بنداز و سعی کن که بازی روبری وقتی یکم بری جلو دیگه دستت میاد.من الان خودم 1 روزه سره یه مینی باس گیر کردم ولی خب هنوز بیخیالش نشدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or