L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
.و امیدوارم که مثل کمبت آپدیت جدید ماکروسافت را نداشته باشه.:-s
چون دیگه به این زودی ها نمیشه بازی کرد.

مگه کمبت آپدیت داشت؟ من که بازی کردم مشکلی نداشتم.
ولی ترس من فقط داشتن ap2.5 و یا آپدیت جدید داشبورد روی بازی هست
اخه من lt+ هم نریختم :d

لعنت بر راک * !
مشکل داره که همه بازیاشو تو امتحانا میده؟RDR هم تقریبا همین وضعو داشت !(یادم نیست:دی)
ولی POP که اینجوری بود نه؟:دی
کلا 10 تا دیسکم باشه من میخرمش چون بازیش عالیه!
سبکش ACTION ADVENTURE دیگه؟

یا خدا!!!!!!!!!!!!!
پس چیزی که توی تریلر ها نشون میدادند(موشن کپچر و گرافیک و صدا و.......)به هیچ وجه کشک نبوده!!!!!!
خدا رو شکر من که الیت دارم و 120 گیگ هارد ولی واقعا موظلی هست برای آرکید دارا البته میشه مثل فاینال فانتزی برای 360 دارا و میشه گفت تقریبا چیز جدید و تعجب برانگیزی نیست.......

نکته جدا:
حالا فکر کنید این که L.ANoier هست پس گیرز و فورزا و...... چی؟؟؟!!!! آرکید دارا بجنبید تا هارد ها تموم نشده!!!!!

یا خدا!!!!!!!!!!!!!
پس چیزی که توی تریلر ها نشون میدادند(موشن کپچر و گرافیک و صدا و.......)به هیچ وجه کشک نبوده!!!!!!
خدا رو شکر من که الیت دارم و 120 گیگ هارد ولی واقعا موظلی هست برای آرکید دارا البته میشه مثل فاینال فانتزی برای 360 دارا و میشه گفت تقریبا چیز جدید و تعجب برانگیزی نیست.......

نکته جدا:
حالا فکر کنید این که L.ANoier هست پس گیرز و فورزا و...... چی؟؟؟!!!! آرکید دارا بجنبید تا هارد ها تموم نشده!!!!!
چه ربطی داره؟!
یه مقدار از بازی رو با یه دیسک میری و بقیشو به دیسک های دیگه مثل ME2. اصلا نیاز به هارد نداره.

یا خدا!!!!!!!!!!!!!

نکته جدا:

چیزی که زیاده هارد هست من چند هفته پیش یه 120 خریدم حتی 250 گیگشو 85 میداد اگه میخواستی . شاید تو اون مغازه فقط جلوی من 1000 تا هارد بود تازه یه مغاره .
کیلویی میارن ناراحت نباشید

مگه کمبت آپدیت داشت؟ من که بازی کردم مشکلی نداشتم.
ولی ترس من فقط داشتن ap2.5 و یا آپدیت جدید داشبورد روی بازی هست
اخه من lt+ هم نریختم :d
فک کنم منظورش این بوده که مث کمبت که آپدیت نداشت اینم نداشته باشه!

1. پیشنهاد دوستانه:دی
تا بازی اومد نخرینش!بذارین دوستان چک کنن اگه آپدیت داشت نابود نشیم!:دی (حالا اولین نفری که بازیو میخره خودمم:دی)

بابا چه خبرتونه شوخی کردم که هارد داره بخرید!!!!!!!!(عجب ملتی داریم والا ها)
ولی به نفعتون هست که هارد بخرید................
اونی که گفته نیاز به هارد نداره :
Forza 3 که دو دیسکه هست و داستانی هم نیست سبکش و ریسینگ هست رو چجور میخوای بدون هارد یا فلش بری؟؟؟؟؟؟؟

بابا هارد میخواد چی کار؟؟؟ ولی راست میگه jaki!!!! فکر ما بد بختا رو نمیکنن تو این هاگیر واگیر امتحانا میدن بیرون؟ 20 روز اون ور تر میدادن چی میشد که ما هم نیفتیم شهریور!!! ولی چییییی زدن که افتاده رو 3 تا DVD !!!!! از این لحاظ دمشون جیییز:d

بابا هارد میخواد چی کار؟؟؟ ولی راست میگه jaki!!!! فکر ما بد بختا رو نمیکنن تو این هاگیر واگیر امتحانا میدن بیرون؟ 20 روز اون ور تر میدادن چی میشد که ما هم نیفتیم شهریور!!! ولی چییییی زدن که افتاده رو 3 تا DVD !!!!! از این لحاظ دمشون جیییز:d
دوستانی که به اومدن بازی تو موقع امتحانات اعتراض دارن باید بگم و مطمعنم خودتونم میدونید که RDR هم وسط امتحانات اومد که خیلی ها همون موقع مثل خودم تمومش کردن.;)

لعنت بر راک * !
مشکل داره که همه بازیاشو تو امتحانا میده؟RDR هم تقریبا همین وضعو داشت !(یادم نیست:دی)
ولی POP که اینجوری بود نه؟:دی
کلا 10 تا دیسکم باشه من میخرمش چون بازیش عالیه!
سبکش ACTION ADVENTURE دیگه؟

RDR اواخر اردیبهشت اومد
یادمه نصفشو قبله امتحانا رفتم نصفشو بعد امتحانا!:d
اوهوم اکشن ادونچره

Forza 3 که دو دیسکه هست و داستانی هم نیست سبکش و ریسینگ هست رو چجور میخوای بدون هارد یا فلش بری؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم که برای بازی کردن L.A Noire نیازی به هارد نیست صحبتی راجع به Forza 3 نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or