بله ولی من یه جا خوندم اگه وسط ماموریت بری از مقامت کم میشه(نیاید بگید کجا نوشته و... چون یادم نیس:d)این بازی مثل مافیا و gta تو شهر میشه رفت دیگه ؟
بله ولی من یه جا خوندم اگه وسط ماموریت بری از مقامت کم میشه(نیاید بگید کجا نوشته و... چون یادم نیس:d)این بازی مثل مافیا و gta تو شهر میشه رفت دیگه ؟
الان یادم اومد تو سایت اصلی بازیسنتر خوندم:dوسط ماموریت نه همینطوری برم یه گشتی بزنم این ور و اونور :d
معلوم نیس ولی احتمالا باید آپدیت جدید داشته باشیوقتي اين بازي بياد حتما بايد update جديد مايكروسافت را استفاده كنيم يا معلوم نيست؟

من با GOMP اجراش کردم ولی کلا نمیشه تو برنامه ی دیگه ای اجراش کرد؟؟؟؟؟
خدا کنه راک* دست از این سیستم مسخره ی سیوی که توی GTA هست برداره واقعا ً سیو کردنش روی اعصاب میره !
Auto Save رو میگی یا اونی که واسه Save کردن باید رفت خوابید؟به نظر من که مشکلی ندارن.بعد هر ماموریت خودش Auto Save میشه.خدا کنه راک* دست از این سیستم مسخره ی سیوی که توی GTA هست برداره واقعا ً سیو کردنش روی اعصاب میره !
Auto Save رو میگی یا اونی که واسه Save کردن باید رفت خوابید؟به نظر من که مشکلی ندارن.بعد هر ماموریت خودش Auto Save میشه.
Auto Save رو میگی یا اونی که واسه Save کردن باید رفت خوابید؟به نظر من که مشکلی ندارن.بعد هر ماموریت خودش Auto Save میشه.
فقط بايد يك مقدار اين سيستم سيوينگ رو دقيقتر برنامه ريزي كنن
توي red dead فقط اتويسو هارو لود ميكرد
از اخرين سيو بازي لود نميكرد !!!

حالا شاید اونقدر ها هم بازی با زبان کاری نداشته باشه و بشه مثل GTA راحت بازی کردخوش به حال کسایی که انگلیسی بلدن
چه حالی کنن با این بازی