L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه من توی این مرحله گیر کردم بعد این که اون دختره توی ایالستگاه راه اهن توسط اون یارو کشته ودستگیر میشه بعد این مرحله نه نقشه ونه دفترچه راهنمایی نمیکنن البته به طور اتفاقی دو تا مکان رو پیدا کرم که کات اسکین هم نمایش داد یکی اونی که روی لوستر سالن یه چیزایی پیدا کرد یکی دیگه فکر کنم وسط ابشار کوچیک میدان یه چیزایی پیدا کردم از این جا به بعد دیگه سر نخی پیدا نکردم کمککککککککککک:-/

سلام به همه من توی این مرحله گیر کردم بعد این که اون دختره توی ایالستگاه راه اهن توسط اون یارو کشته ودستگیر میشه بعد این مرحله نه نقشه ونه دفترچه راهنمایی نمیکنن البته به طور اتفاقی دو تا مکان رو پیدا کرم که کات اسکین هم نمایش داد یکی اونی که روی لوستر سالن یه چیزایی پیدا کرد یکی دیگه فکر کنم وسط ابشار کوچیک میدان یه چیزایی پیدا کردم از این جا به بعد دیگه سر نخی پیدا نکردم کمککککککککککک:-/
باید بچرخی تو شهر و خودت پیدا کن;)ی

سلام به همه من توی این مرحله گیر کردم بعد این که اون دختره توی ایالستگاه راه اهن توسط اون یارو کشته ودستگیر میشه بعد این مرحله نه نقشه ونه دفترچه راهنمایی نمیکنن البته به طور اتفاقی دو تا مکان رو پیدا کرم که کات اسکین هم نمایش داد یکی اونی که روی لوستر سالن یه چیزایی پیدا کرد یکی دیگه فکر کنم وسط ابشار کوچیک میدان یه چیزایی پیدا کردم از این جا به بعد دیگه سر نخی پیدا نکردم کمککککککککککک
راهنمایی بازی تو سایته اصلی بازیسنتر (لینک زیر ) رو بخون که فرنود زحمتشو کشیده ..... همه مکان هارو نوشته .
http://www.bazicenter.com/ps3/action-adventure/L_A_Noire/articles/157

سلام

من یسوال داشتم
اینکه اگه اون زن ها رو یقاتل زنجیره ای کشته
پس چرا ما بعضی هارو سر هر کدوم پرونده ها دستگیر میکنیم
مگه قاتل اون زنا ی نفر نیس

Last edited by a moderator:
باسلام من یسوال داشتم
اینکه اگه اون زن ها رو یقاتل زنجیره ای کشته
پس چرا ما بعضی هارو سر هر کدوم پرونده ها دستگیر میکنیم
مگه قاتل اون زنا ی نفر نیس

خب اول که نمی دونیم :d بعد که می ریم جلو تر معلوم می شه

Last edited by a moderator:
یه سوال داشتم
قضیه این آتش سوزی ها چیه؟ کلاً چرا این کار رو میکنن؟

چون داستانش مربوط به اخر بازی میشه اگه بازی رو تموم نکردی باز نکن:
این کار به دلیل این بود که خونه ها در مسیر ساخت بزرگراهی که قرار بود ساخته بشه قرار داشتن
همینطور با این کار اونا از بیمه هم اخاذی کردن

اقا مجرم اصلی پرونده The Gas man کدوم بود هنوز تو کفشم:|
ورلی بود یا رایان ؟
بستگي به نحوه ي اينتر ويو خودت داره ..
ولي در واقع هر جفتشون مجرم هستند !!
ولي يادم نيست كدوم متهم اصليه .. اما هر كدوم رو انتخاب كني درسته ولي با انتخاب يكيشون 5 ستاره نميشي ;)

اقا مجرم اصلی پرونده The Gas man کدوم بود هنوز تو کفشم
ورلی بود یا رایان ؟
راهنمای سایت هم ظاهرا نوشته به انتخاب خودتون

ولي يادم نيست كدوم متهم اصليه .. اما هر كدوم رو انتخاب كني درسته ولي با انتخاب يكيشون 5 ستاره نميشي

اگر رایان رو انتخاب کنی 5 ستاره میشی

ولي يادم نيست كدوم متهم اصليه .. اما هر كدوم رو انتخاب كني درسته ولي با انتخاب يكيشون 5 ستاره نميشي ;)
اتفاقا جفتشون مجرم بودن فقط رایان حرکاتش و حرفاش بودار تر بود واسه همین
رایان انتخاب کردم
با تشکر از وقتی که برای جواب سوال من گذاشتین :d

اینجا فرقه بین شاهکاره R* و بازیه TM مشخص میشه

در مورد پایانه بازی هست ....... اگه بازیو تموم نکردین اسپویلرو باز نکنین

داستان در دیسک سوم یکم قشنگ تر شد واگه بخوام رک و راست بگم تازه داستان شروع شد ....... ولی روایتش زیاد جالب نبود و مثلا شخصیت پردازی السا و بقیه شخصیت ها در حده خوبی نبود و نپرداختن به شخصیت زناشویی کول واقعا مسخره و ابتدایی بود ....... رابطش با السا و طلاقش از زنه قبلیش قشنگ کار شده بود و داستانو وارد مرحله جالبی گذاشت و لی متاسفانه شخصیت پردازیه رک و خشکه کول و اکثر شخصیت ها یکم توی ذوق میزد ومرگ کول هم واقعا مضحک و ضعیف کار شده بود..... نه اثری از خانوادش بود نه اون حسه مرگ یک شخصیت مهم در پلیس به گیمر میداد و سکانسه بسیار ضعیفه آخر یعنی تو کلیسا و نشون ندادن اثری از تشیع جنازه کول خیلی احمقانه بود و همینجاها تفاووت های فاحشه سطح نویسندگان TB و R* معلوم میشد ........ و نواقص واقغا جدی در گیم پلی و افت فریم و نقص کمی در داستان باعثه عدم شاهکار شدنه این بازی میشه که امیدوارم این کمپانی ب اآب و تاب دادن با بازی بعدیشون و رفع نواقص جدیه بازی یه شاهکار در مدت ساخته کمتر بدن که پتانسیشلو دارن .......

• Like
Reactions: PXG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or