L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه جایی گیر کردم.اون مرحله هست تو دیسک 2 که یه زن از اتوبوس پیاده میشه و بعد توسط یکی از اون کسانی که داخل کمپ هستن کشته میشه.بعد از این مرحله دیگه مرحله نمیاد.داخل کیس ها هر چی میگردم نیستش.اسمش چیه.البته یه بار رفت مرحله بعد که هنگ کرد ودیگه وقتی میزنم روی resume سیو این مرحله جدیده نیست.یه بار از مرحله قبلش دوباره رفتم(کمپ) تا شاید اتوماتیک بره مرحله بعد .ولی بعد از اون دوباره وارد منو شد

Last edited by a moderator:
21 پرونده است که من الان 13 ام توی دیسک 2 و با غرور تمام میگم که زبانم خیلی خوبه
و هر کی توی پیدا کردن اون محل هایی که قاتل با شعر بهشون اشاره میکنه مشکل داشت بیاد بگه

یه جایی گیر کردم.اون مرحله هست تو دیسک 2 که یه زن از اتوبوس پیاده میشه و بعد توسط یکی از اون کسانی که داخل کمپ هستن کشته میشه.بعد از این مرحله دیگه مرحله نمیاد.داخل کیس ها هر چی میگردم نیستش.اسمش چیه.البته یه بار رفت مرحله بعد که هنگ کرد ودیگه وقتی میزنم روی resume سیو این مرحله جدیده نیست.یه بار از مرحله قبلش دوباره رفتم(کمپ) تا شاید اتوماتیک بره مرحله بعد .ولی بعد از اون دوباره وارد منو شد

Last edited by a moderator:
حالا کسی جواب رو نمیدونه.بدجوری گیر کردم
دوست عزیز بالا هم اینو پرسیدی!
الان اگه منم این ماموریتو نرفته بودم بهت گیر میدادم.
بازیت خرابه!
-----------------
لبته یه بار رفت مرحله بعد(ایستگاه قطار ).بعد که یه بار هنگ کرد دیگه نرفت.و این هنگ برای مرحله های قبل به وجود امد .ولی مشکل حل شد؟
:(( :(( :((
بخدا میتونی از این
spoiler.gif
استفاده کنی:((
کافی رو نوشته ـت کلیک کنی بعد این شکلو بزنی:((

آخرین ویرایش:
لبته یه بار رفت مرحله بعد(ایستگاه قطار ).بعد که یه بار هنگ کرد دیگه نرفت.و این هنگ برای مرحله های قبل به وجود امد .ولی مشکل حل شد؟

بچه ها توی پرونده هایی که آخر سر با دو نفر بازجویی می کنیم آخرش میگه دکمه ی A یا B بزنیم کدوم دکمه متهم رو مجرم تشخیص میده !؟
همچنین آیا امکانش هست برگردیم و یه پرونده رو از اول شروع کنیم !؟ حتی بعد از پایان بازی ؟

دوستانی که دسیک 2 رو تموم کردند :
من الان اونجام که یارو برام سرنخ میزاره اون میدون و اون ساختمونه که میریم رو لوسترشو رفتم نمیدونم دیگه کجا باید برم :d

دوستانی که دسیک 2 رو تموم کردند :
من الان اونجام که یارو برام سرنخ میزاره اون میدون و اون ساختمونه که میریم رو لوسترشو رفتم نمیدونم دیگه کجا باید برم :d
در این مرحله باید چند تا منطقه را بری و سرنخ ها را پیدا کنی این مرحله در ابتدا هیچ کمکی به شما نمیشه و با توجه به سر نخ ها باید قدم به قدم جلو برید البته اگه نتونید جایی را پیدا کنید بعد از چند دقیقه بازی به شما اشانتیون میده و اون مکان رو علامت میزنه :d
مکان هایی را که باید برید
el pueblo de los angeles
la public library
hall of records
westlake tar pits
la county art museum
intolerance set
christ crown of thorns

:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PouяiД