L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا انقدری که ازش تعریف میکنند شاخ هست یا نه ؟! اینجوری که پیداست یه بازی باید باشه در حد نمره 9 به بالا . ولی من خودم تا حالا اسمشو نشنیده بودم .

حالا انقدری که ازش تعریف میکنند شاخ هست یا نه ؟! اینجوری که پیداست یه بازی باید باشه در حد نمره 9 به بالا . ولی من خودم تا حالا اسمشو نشنیده بودم .

این همه بچه ها دارن لَه لَه میزنن واسه بازی پس برای چیه!:d
حالا میگی شاخه یا نه؟!
یه تریلر ازش ببینی قضیه رو میگیری که چه بازی ای هستش

از زمان معرفي اين بازي تا حالا فقط يه خبر خوش شنيدم...اونم از انحصار در اومدنش بود!!!
انصافا خيلي نا مردي بود اگر اين بازي تو انحصار ميموند.
در ضمن يه سوال اين بازي بخش انلاين هم داره؟؟؟

چه سبک جالبی ! رمز آلود :d

اینجوری باشه چیز جدید میشه فقط چه حالی میده اگر سبک mass effect بیان برای همه جای بازی گزینه بذارند و روند پرونده های جنایی هم نسبت به گزینه هایی که ما میزنیم متفاوت باشه .

نمیدونم چرا منو یاده heavy rain میندازه؟
نمیدونم کارکترش شبیه اونه ، گرافیکش اون مدلیه یا ....؟
فكر مي كنم داستان بازي و اون انتظاري كه همه ازش دارند و مرموزي !
اليته گيم پلي بازي خيلي متفاوته چون HR يك بازي دكمه زني بود اما ايم گيم پلي وسيعي داره ..

آخرین ویرایش:
*R گفت این بازی سندباکس نیست.

با اینکه این بازی یک بازی Open-Ended هست اما نمیشه اونو سندباکس نامید. یعنی نمیشه تو شهر راه افتاد (عین GTA و RDR) و گیم پلی رو با کنترل و اختیار خودمون شکل بدیم.
This is story-driven. The world is open for the player to explore and there are activities which may allow you to deviate from the straight and narrow – for example, on the way to a crime-scene you may get a call that a bank heist is in progress and you may want to head over there and stop it. You can explore the city and find LA landmarks and such.
باور کنید دیگه حس ترجمه ـش نبود خودتون ادامه ـش رو بخونید:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or