L.A. Noire | PC

LA-Noire-Logo.jpg

Developer : Team Bondi
Publisher : Rock star
Genre : Historic Action Adventure
Release Date : Fall 2011

ظاهرا R* قصد دارد تا حضوری دوباره را بر روی پلتفورم رایانه های شخصی تجربه کند !

پس از نا امیدی طرفداران ار عرضه ی RDR بر روی PC امروز R* تایید کرد عنوان موفق Team Bondi در پاییز امسال با جلوه های گرافیکی ارتقاء یافته ، پشتیبانی از ماوس و کیبورد به علاوه ی حالت 3D برای PC در دو قالب عرضه ی دیجیتالی Steam و Retail عرضه خواهد شد .

یادش به خیر
رو ایکس باکس این بازی رو اجرا می کردم و یک آهنگ zedbazi هم همزمان پخش میکردم و هی بازی میکردم آقا یَک حالی میداد که چی
آخر هم کول فیلیپس...

دوستان DLC این بازی چند تا مرحله و پرونده داشت ؟
آخه من همه دی ال سی ها رو ریختم ولی فکر کنم کلا 3 تا مرحله داشت و بازی هم تموم شد.
آخرای بازی رو هم درست و حسابی متوجه نشدم اصلا چی شد !

دوستان میشه لطف کنید بگید این بازی روی یه سیستمی با مشخصات زیر اجرا میشه یا نه ؟

Intel Core i5-2430M 2.4GHz
Nvidia Geforce GT 540M With 2 GB Dedicated VRAM
Ram 4 GB DDR3​

خوب اجرا میشه یا در حد معمولی ؟
این مشخصات لپ تاپه.اگه همین مشخصات واسه یه pc بود به راحتی اجرا میشد اما الان با یه خورده شک و تردید باید بهش نگاه کرد.اجرا میشه حتما اما نمیدونم که کاملا روون اجرا میشه یا نه!

خوب اجرا میشه یا در حد معمولی ؟

دقیقا مشخصات لپتاپ من هم همین هست.تفاوت گذاشتن تنظیمات در بالاترین حد تا پایینترین حد 5,6 فریم هستش 25 تا 30 حدودا.البته با آخرین پچ, چون یکی از پچ هایی که اومد (اگر اشتباه نکنم 1.26 ) شدیدا performance بازی رو روی dx11 افزایش میده.

مشکل:
من توی اون مرحله ای که میره با همکارش توی موزه نقاشیهای ... لئوناردو داوینچی گیر کردم
میرم تو موزه ولی نمیدونم باید چیکار کنم
راهنمایی کنید

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or