L.A Noire بعلاوه Firmware جدید برابر با یک PS3 داغ داغ

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
سلام

گویا مشکلات قصد ندارند دست از سر شرکت سونی و کنسول محبوبش PS3 بردارند.

اینبار دیگر خبری از هک شدن سایت نیست ، خبر از داغ شدن بیش از حد کنسول است.

burtps3.jpg

عکس رو جدی نگیرید!

در چند روز گذشته ریپورت هایی از سوی کاربران PS3 در بلاگ سونی ارسال شد که مضمون آنها این بود " کنسول ما پس از انجام L.A Noire داغ و خاموش شده است"

این مشکل فقط شامل حال کسانی شد که مدت زمان طولانی را صرف انجام این شاهکار جدید راکستار کردند.
اما به زودی معلوم شد ، کسانی هم که کنسولشان را به firmware 3.61 به روز رسانی کرده اند نیز دچار مشکل خاموش شدن ، چراغ قرمز و داغ شدن بیش از حد کنسول شده اند.

البته سونی و راکستار اعلام کردند که انی مشکل نه به بازی L.A Noire مربوط است نه به Firmware جدید.

بخش پشتیبانی سونی و راکستار نیز اعلام کردند در حال کار بر روی این موضوع و یافتن دلایل این مشکلات هستند.

اما خبر بدتر دیشب منتشر شد ، کاربران مدل های 60GB و 80GB بیشتر از سایرین دچار این مشکل شدند. آنها اعلام کردند ، هنگامی که مدت طولانی بازی L.A Noire را انجام میدهند کنسولشان فریز ، خاموش ، اورهیت و در موارد وخیمتر چراغ قرمزش روشن میشود.

در همین راستا راکستار پیشدستی کرده و این مشکلات را ناشی از فریمور دانسته نه بازی L.A Noire .

گزارش های اولیه نیز این اعلامیه راکستار را تایید می کنند. در آنها آمده است که کنسول پس از آپدیت به فریمور جدید دچار این مشکلات شده است ، اما با انجام این بازی مشکلات دوچندان می شود.

البته قول مساعد شرکت سونی مبنی بر حل کردن این مشکل در روز های آتی کاربران کنسول PS3 را دلگرم کرده است.

منبع

منبع

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بروز رسانی خبر:

راکستار پس از چند روز از اعلام خبر فوق تصمیم بر به روز رسانی و رفع نواقص موجود در بازی L.A Noire گرفت.

این به روز رسان که ورژن 1.00 نام دارد ، پس از اتصال شما به شبکه های PlayStation Network یا Xbox LIVE به صورت خودکار بر روی بازی شما نصب و مشکلات زیر را رفع می کند:

- رفع نقص وارد کردن سن برای خرید DLC ها از درون بازی
- رفع باگ های کم یاب و مواردی از مشکلات گیم پلی
- رفع نواقصی خفیف در نقشه ها / اهداف / گفتگو ها
- بهبود وضعیت اطلاع رسانی های بخش Social Club

اگر هنوز هم مشکلی یا سوالی پیرامون نواقص یا ایراد های بازی دارید سوالتان را با ما (راکستار) در میان بگذارید.
با تشکر بخش پشتیبانی راکستار
منبع

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جدا از خبر:
تمام دوستانی که کنسول PS3 یا Xbox 360 دارند ، بدون ترس و لرز بشینید بازی رو انجام بدید. هر بار 2 ساعت بازی کنید یک استراحت به خودتون و یک استراحت به کنسول بدید و اینجوری بازی رو کم کم تموم کنید.

آخرین ویرایش:
اصلا ps3 یه همچین چیزی نداره و نهایتا چراغ زرد داره!!!!!!!!!!!!!
که تازه اینم فقط مربوط به سری فت میشه

ببخشید اما :
“Primary reports seem to be that updating to firmware 3.61 will cause PlayStations to overheat. There have been various reports of this on a few different games now, all reporting their PS3s turning off or ‘Red Lighting’ after having installed 3.61.

خوب حالا پیشنهاد شما چیه تا من تصحیح کنم؟

خبر رو همونطور که دلتون میخواد ترجمه می کنید نه؟ الان این جمله کجا رفت:
نه دوست من اینطور خبر گذاشتن با عقیده من سازگار نیست تا برای داغ شدن بحث جایی رو حذف کنم. اضافه کردم این بخش رو.
شرمنده که کمی بی دقتی کردم.

پ.ن:
خدمت شما و سایر دوستان عرض کنم اگر خبر قبلیم رو که توش از کارای ماکروسافت نوشتم رو خوندید و الان اینور دیدید از مشکل سونی صحبت کردم و با خودتون به این نتیجه رسیدید که "بله ایشونم طرفدارن فلان شرکتتند" باید عرض کنم "خیر" من هیچگاه از هیچ شرکتی طرفداری نکردم و دوستانی که تا به حال پستها و اخباری که من گذاشتم رو پیگیری کردند متوجه شدند که من فقط ترجمه می کنم و از بازی کردن لذت میبرم و هیچ کدوم از این شرکتا برام زره ای ارزش ندارند.

• Like
Reactions: taherism
من نمی دونم شما می خوای چیکار کنی ولی کلا همچین چیزی رو ps3 وجود نداره اشکال از متن خبر کسی از شما ایراد نگرفته !!!!!
من نمیخوام کاری کنم.
من میگم برای اون کلمه اگر پیشنهادی وجود داره من تصحیح کنم.
خدا رو شکر بی کنسول نبودم که ندونم این چیز وجود داره یا نه!

• Like
Reactions: aliatlas
مهمترین قسمت خبر همون قسمتی بود که کیوان بهش اشاره کرد و شما هم خواسته یا ناخواسته یادت رفته بود بذاری !! این مشکل نه به بازی ربط داره و نه به فریمور جدید ! فقط مال یه سری افراد که یه بازی سنگین و open world رو ساعت های متمادی انجام دادن و به دستگاه فشار اوردن و به مشکل خوردن ! حالا اون ساعت های متمادی نمی دونم 10 ساعت بوده یا 12 ساعت و ...

p.s : من از نسخه ps3 و همین فریمور جدید استفاده می کنم و کوچکترین مشکلی ندیدم . هر دفعه هم 4 یا 5 ساعت دستگاه با همین فریمور و روی همین بازی روشنه !

من نمی دونم شما می خوای چیکار کنی ولی کلا همچین چیزی رو ps3 وجود نداره اشکال از متن خبر کسی از شما ایراد نگرفته !!!!!
همچنین چیزی وجود داره.
شاید چون خیلی کمیابه شما فکر میکنی اصلا وجود نداره.:

0.jpg

آخرین ویرایش:
اقا این حرف چی میزنی خبر که درست هست من خودم تعجب کردم تو 247 هم خبر تایید شد
باید ببینیم مشکل کجا بوده !!!!!!!!!!!

خبر کاملا شر و ورره ... هیچ همچین چیزی نیس...
فک کن ps3 توی شاهکارهایی مث mgs-gow3-u1 & 2 و.... کم نیاره اون وقت توی یه بازی مولتی پلتفورم کم بیاره و داغ کنه !!! :دی

---------------

شرمنده همین الان بلاگ سونی رو دیدم...در عین ناباوری حقیقت داره....
Rockstar Games And Sony Joint Statement On L.A. Noire

We have received a very small number of customer support questions about PS3s overheating or shutting down while playing L.A. Noire. At this time, Rockstar Games and Sony can confirm that neither L.A. Noire or firmware update 3.61 are causing the PS3 hardware to overheat. We are both committed to working hard to find solutions to this and any issues that may arise. If you are experiencing any issues with L.A. Noire or your PS3 hardware, please contact technical support using any of the means provided below:
Rockstar Support: www.rockstargames.com/support
Rockstar Support on Twitter: twitter.com/RockstarSupport
Playstation 3 Support EU: http://eu.playstation.com

منبع

Question: I am crashing / freezing in L.A. Noire! Somebody please help!
Answer: We are sorry to hear the game is freezing! We have received a few tickets about some isolated crashes / freezes and we are investigating them individually to find out the causes and the resolution.
Here is what to do if you are crashing or freezing in L.A. Noire:
1. Delete your L.A. Noire Game Data (not save data) from the PS3 Game Data Utility. If on 360, clear the 360 cache.
2. Create a new temporary PS3 user to ensure that new save files are created. If on 360, create an offline Silver Gamertag.
3. Launch the game and try again. If you are on PS3, try playing while signed out of PSN.
4. Check your disc for scratches, dust, dirt, or other damage. Clean if necessary.
5. Check other game discs in your PS3/360 to see if issues are occurring in other games, suggesting a potential console problem.
6. Try your L.A. Noire disc in a different console or try a different L.A. Noire disc in your console to determine with certainty whether the issue could be with the disc or console, rather than the software.
7. If your console is overheating, try moving it to a more ventilated area or contact Sony/Microsoft for further console troubleshooting.
If the issue is still happening, please click "Submit a Request" at the top of this page and provide as much detail as possible about what PS3/360 model you are playing on and what steps you follow in the game when it crashes. Let us know exactly what you see (e.g. freeze, black screen, return to system software, etc). and what you are doing in the game when the issue occurs.
Also, if you are on PS3 please move your L.A. Noire save files onto a USB drive and then transfer them to a PC. Compress the folder on the USB drive called "PS3" and attach that file. We will take a look at your save file to see if we can learn more about the issue and its resolution.
Thanks for your patience!

آخرین ویرایش:
خوب یه سری اقدامات در مقابل این پدیده:

Sometimes, Playstation 3 may show a red light because of overheating. You should immediately turn it off and give it some time to cool down. After around 20 minutes, you can restart and check for red light.
You should also make sure that all the connections are in place and there is no loose contact. Taking of the connections and fixing them back is a good idea.
In addition, you should also take out the hard-drive and reinsert it. You can try doing this step a couple of times as many users have found it useful.
گفته که بلافاصله بعد از دیدن این چراغ کنسول رو خاموش کنید و تا 20 دقیقه بعد دوباره اونو روشن کنید + اینکه اتصلات کنسول رو چک کنید تا یه وقت شل و ول نباشن و بعد میتونید هارد درایو خود رو در بیارید و اونو ری استارت کنید برای چندین بار.

خبر کاملا شر و ورره ... هیچ همچین چیزی نیس...
پس این کاربرا که اطلاع دادن از اسمون پیداشون شده؟قبل از پست دادن یکم تامل کنید.

آخرین ویرایش:
این مشکل بخاطر ناسازگاری فریمور 3.61 با این بازی هست که هنوز مشخص نیست طرف قضیه سونی هست یا راکستار.

بعد هی این ps3 فن ها میگن ایکس باکس مشکل سه چراغ شدن داره.
به شخصه همین دو روز پیش بالغ بر15ساعت این شاهکار رو رو ایکس باکس بازی کردم صدای فن دستگاه هم زیاد نشد.
ROFLCOPTER

• Like
Reactions: Robin Hood
من PS3 Fat دارم از این قدیمیا ! :دی نَرَم بازی کنم مال منم بسوزه ؟! :دی حالا اونایی که تو کشورهای دیگه هستن دستشون به یه جایی بنده ولی تو ایران هیچ حرکتی نمیشه کرد و مستقیمآ باید PS3 رو بندازیم سطل زباله :دی

احتمالا سونی به اونایی که PS3 یـــشون سر این قضیه سوخته، یه PS3 نو میده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or