L.A NOIR تاریخ خورد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

nero1371

کاربر سایت
lanoire.jpg

XBOX360 WORLD در اخرین شماره خود پرده از تاریخ عرضه این بازی برداشت!

بازی پر سر و صدای شرکت TAKE TWO یعنی L.A NOIR بعد از یک عالمه تاخیر و از این سال به اون سال انداختن ها,بالاخره در سایت Rockstar Base. اعلام شد بازی برای بهار سال مالی 2011 اماده عرضه خواهد بود!

بازی در ابتدا قرار بود در طول سه ماهه چهارم سال 2010 عرضه شود.
این بازی برای کنسولهای PS3 و XBOX360 در دست ساخت میباشد...

موفق باشید...

منابع:

با اون که چیز زیادی از بازی نگفتن اولین کار این کمپانی هم هست ولی فکر کنم با یکی از بازیهای شاهکار طرفیم. یه زمانی سر تعداد صفحه های دیالوگاش تو بازیسنتر دعوا بود.فکر کنم این قدر تاخیر بخوره که یه نسل کنسول عوض شه. چون *R مکس پین 3 رو داره و بازیهاشو با فاصله ی تقریبا زیاد میده بیرون.

به نظرتون اين بهتر ميشه يا مافيا؟
این که گفتی یعنی چی؟ اینا دو تا ژانر کاملا متفاوته. طبق اخبار در مورد این بازی تا حالا صحبتی راجع به تیراندازی نشده.(فکر کنم)

اين دو بازي يعني مافيا و L.A NOIR شباهت هاي زيادي با هم دارند.ولي فكر ميكنم مافيا بهتر از L.A NOIR باشه;)

فقط زمانشون یکیه. ولی این که سبکشون مثل هم باشن مثل این میمونه که HR رو با GTA مقایسه کنی.

آخرین ویرایش:
با اون که چیز زیادی از بازی نگفتن اولین کار این کمپانی هم هست ولی فکر کنم با یکی از بازیهای شاهکار طرفیم. یه زمانی سر تعداد صفحه های دیالوگاش تو بازیسنتر دعوا بود.فکر کنم این قدر تاخیر بخوره که یه نسل کنسول عوض شه. چون *R مکس پین 3 رو داره و بازیهاشو با فاصله ی تقریبا زیاد میده بیرون.

این که گفتی یعنی چی؟ اینا دو تا ژانر کاملا متفاوته. طبق اخبار در مورد این بازی تا حالا صحبتی راجع به تیراندازی نشده.(فکر کنم)
اين دو بازي يعني مافيا و L.A NOIR شباهت هاي زيادي با هم دارند.ولي فكر ميكنم مافيا بهتر از L.A NOIR باشه;)

به نظرتون اين بهتر ميشه يا مافيا؟

به نظر من که مافیا بهترمیشه حالا چون چیزی از l.a نشون ندادن نمیشه تصمیم گرفت باید منتظر بمونیم تا یه نمایش از l.a بیاد.
امیدوارم یه نمایش از l.a توی gamescome بیاد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or