Kratos در God of War Ascension مردم عادی را نخواهد کشت

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
God-of-War-Ascension.jpg

God of War: Ascension یک Kratos متفاوت را نشان خواهد داد، کسی که نیازی به از بین بردن هر چیزی که در سر راهش قرار دارد نمی‌بیند؛ وی همچنین از کشتن افراد بی‌گناه سرافکنده خواهد شد. این سخنان، توضیحات طراح شرکت Sony Santa Monica آقای Mark Simon می‌باشد.
در مصاحبه با Polygon، آقای Simon در مورد این که Kratos به انسان های دیگر شباهت دارد توضیح می‌دهد: "برای مثال باید از لبه یک دیوار که زیر آن آتش قرار دارد و یک نفر هم در این لبه است، عبور کنید؛ در حالت عادی Katos وی را خواهد کشت و به راهش ادامه می‌دهد، اما در این نسخه او سعی می‌کند تا به نوعی به فرد مذکور کمک کند تا از این لبه بگذرد و سعی نمی‌کند تا برای عبور خود، وی را قربانی کند. Kratos سعی نمی‌کند تا کسی را برای انجام کارهای خود، بکشد و این بار بر روی اعصاب و روان خود مسلط خواهد بود. چرا که Kratos در این نسخه ژنرال Spartan بوده و هزاران نفر را از بین برده است؛ اما افراد بی‌گناه با آن هزاران نفر کشته شده یکی نیستند. در این نسخه شاهد کشتن هیچ فرد بی‌گناهی نیستیم و کسانی که مردم عادی را می‌کشند، دشمنان شما خواهند بود و باید به جنگ آن ها بروید. لازم به ذکر است که افرادی که کارگران را به زور به سلطه‌ی خود درآورده اند نیز در گروه مذکور قرار می‌گیرند و Kratos به جنگ آن ها خواهد رفت و بدین ترتیب، کشتار های او قهرمانانه خواهند بود. مثلا وقتی یک Juggernaut آمده و سه نفر از افراد عادی را می‌کشد، Kratos عصبی شده و با وی خواهد جنگید؛ این جاست که معلوم می‌شود Juggernaut یک هیولاست نه Kratos!"
منبع
 
خیلی هم خوب :دی کریتوس توی نسخه های قبلی یه A$$Hole به تمام معنا بود :دی که اتفاقا همین موضوع باعث میشد خیلی ها از جمله خودم ازش خوشمون بیاد ، اما اینبار میخواییم ببینیم این کچل مهربون چطور تبدیل میشه به اون کچل وحشی که ما میشناسیم و دوستش داریم >:d< بی صبرانه منتظر عرضه شدن بازی هستم ، سانتا خوب کارش رو بلده :x
 
خب دیگه بیان اسم رو هم عوض کنن که یه کم ست بشن با هم 8-| . Kratos و نریختن خون موجودی جنبنده ؟ :d

هر انسانی که قرار نیست مادرزاد هیولا به دنیا بیاد که !
هر کسی وقتی سرکش میشه علتی داره ، دونستن اینکه چی شد که کراتوس شد هیولا میتونه خالی از لطف نباشه.
البته اگه سانتا مونیکا کارش رو خوب انجام بده که میشه گفت قطعا همینطور خواهد بود.

ولی اینکه اسمش عوض بشه اصلا خوب نمیشه به نظرم.
 
همیشه دوست داشتم به بُعد خوب و انسانی کریتوس بیشتر پرداخته بشه.
چون همیشه در مورد کریتوس این ذهنیت رو داشتم که ذاتا" آدم خبیص و رذلی نیست بلکه سرنوشت به این سمت کشوندتش.
تو نسخه های قبل هم چند جایی دیدیم که بعضی وقتا حتی به دشمناش یه فرصتی هم میده تا به اصطلاح بیخیال جریان بشن :دی
مثلا تو GOW II وقتی به اون پیرمرده میرسه میگه از سر راهم برو کنار در عوض منم میذارم زنده بمونی که اونم سیریش شد و باقی ماجرا :دی
یا مثلا کریتوس نمیخواست با پرسیوس بجنگه، خود پرسیوس پررو بازی درآورد واسش :دی
در کل حرکت خیلی خوبی کردن. همیشه به سانتامونیکا ایمان داشتم، میدونم اینبار هم سنگ تموم میذارن.
 
واقعا بسی خوشحال شدم,به سانتا ایمان دارم,خدایی هنوزم پس از گذشت دوسال gow3باز بازی میکنم انقد که میچسبه اونم پشت سرهم!! تصور اینکه با این موتورگرافیکی چی میخوان بسازن دیوانه کنندس!
 
خود من به عنوان يكي از مخالفين بازي و كريتوس ولي از اين حركت سانتا مونيكا به شدت حمايت ميكنم اميدوارم تا مي تونن شعار اين عنوان ازبازي رو هرچي بيشتر تحقق ببخشن .
وجوه انساني كريتوس هرچي بيشتر باشه و بهش بيشتر پرداخته بشه خيلي خوبه.
 
آخرین ویرایش:
اصل حال به این بود که کریتوس آدم و غیر آدم حالیش نمیشد واسه هدفش همه رو از وسط پاره میکرد...!!!اون از خبر اول که کریتوس به زنها حمله نمیکنه و چهره ای دوست داشتنی پیدا کرده...!!!حالا چند وقت دیگه خبر میاد کریتوس به همه تو بازی گل میده..!!!اینا تا یه بلای سر عنوانهای مشتی در نیارن ولکن نیستن نه..؟!!!چرا کمپانیهای بازی همه می خوان یه جورایی شیرین بزنن..؟؟
 
جلل خالق اون جونوره دو پا مگه رحمم سرش میشه دو روز دیگه میگن وقتی داری از کنار یه دیوار رد میشی میبینی ملت دارن در میرن وای میسه واسه مردم قلاب میگیه رد شن :|
ولی من کریتوس رو با همون خشونته دوست دارم ملت رو له کنی تا سلاحت آپگریت شه :d
 
آخرین ویرایش:
یا مثلا کریتوس نمیخواست با پرسیوس بجنگه، خود پرسیوس پررو بازی درآورد واسش

بهترين مثال رو ميشه جنگ با هركول در نسخه سوم اشاره كرد كه پشت سر هم و چندبار بهش گفت كه ما با هم برادريم و جنگي با هم ديگه نداريم و از سر راهم برو كنار . كلا سر چندتا جنگ انسانيت خودش رو نشون ميده ولي ملت پر رو بازي در ميارن :d

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

اصل حال به این بود که کریتوس آدم و غیر آدم حالیش نمیشد واسه هدفش همه رو از وسط پاره میکرد...!!!اون از خبر اول که کریتوس به زنها حمله نمیکنه و چهره ای دوست داشتنی پیدا کرده...!!!حالا چند وقت دیگه خبر میاد کریتوس به همه تو بازی گل میده..!!!اینا تا یه بلای سر عنوانهای مشتی در نیارن ولکن نیستن نه..؟!!!چرا کمپانیهای بازی همه می خوان یه جورایی شیرین بزنن..؟؟

عزيز كريتوس ادم هست مثلا !! دليل تجاوز به زنها توسط كريتوس اين دليل ميتونه باشه كه 6 ماه بيشتر از قتل همسرش توسط خوش نميگذره و هنوز عذاب وجدان داره و مثل هر مرد و انسان ديگه قصد خيانت به زنش رو نداره . از اين بگذريم كريتوس يه فرمانده اسپارتاني بوده كه خب معلوم هست كه قبل از وقاياع يه ادم درست و حسابي بوده . بر عكس نشون دادن چهره انساني كريتوس بيشترين چيزي بود كه من ميخواستم يا حداقل يه گاو فن . حتي من انتظار داشتم يكي از نسخه هاي psp به اين موضوع اشاره كنه كه متاسفانه هيچكدوم از اين دو نسخه جز GOS كه مردم به كريتوس احترام ميزارند دعاي من رو مستجاب نكرد .

كلا سانتا دست رو بهترين موضوع ممكن گذاشته .
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or