شایعه Kotaku از عرضه PS4.5 می‌گوید

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Hazmat

7th Day
عضو تحریریه
وبسایت «Kotaku» (کوتاکو) اخیرا ادعا کرده‌است که از منبعی آگاه شنیده که سونی قصد عرضه «PS4.5» را خواهد داشت. در ادامه با بازی‌سنتر همراه شوید.

chlcgnyumtpc0l5rkd4l.png

بر طبق اداعای کوتاکو، کمپانی سونی قصد دارد تا ورژن جدیدی از PS4 را عرضه کند که دارای قدرت گرافیکی بیشتر خواهد بود و توانایی اجرای بازی‌ها با رزولوشن 4K را خواهد داشت.
البته منبع آگاه چیزی در مورد کاربران فعلی PS4 نگفته‌است که آیا قادر خواهند بود با خرید قعطه‌ای خاص قدرت پردازشی کنسول خود را افزایش دهند یا خیر، هرچند این‌طور به نظر می‌رسد که سونی در حال صحبت با توسعه‌دهندگان است.
بر طبق صحبت‌هایی که بین سونی و توسعه‌دهندگان رد و بدل شده‌است، PS4.5 در بخش GPU آپگرید را تجربه کرده که شامل ساپورت دو قابلیت اجرا بازی‌ها در رزولوشن 4K و همچنین منبع پردازشی بیشتر جهت بهبود اجرا عناوینی که از PlayStation VR استفاده می‌کنند، می‌شود.
در حال حاضر PS4 قادر است تا تصاویر و ویدیوهایی با رزولوشن 4K را پخش کند ولی توانایی اجرای بازی‌ها با این کیفیت تصویری را دارا نیست. با GPU جدید ممکن است که که حق انتخاب دومی به سازندگان برای برگزیدن رزولوشن بهتر، افکت‌های بیشتر یا ویژگی‌های گرافیکی که باعث بهتر شدن ظاهر اثر می‌شوند، داده شود.
اکنون تعداد افرادی که درباره PS4 قدرتمندتر می‌دانند محدود است. کوتاکو ابتدا خبر را از یک منبع قابل اعتماد می‌شنود، ولی خیلی زود منابع دو برابر می‌شوند. یکی از منابع به کوتاکو گفته‌است که احتمالا این کنسول امسال منتشر نخواهد شد.
ظاهرا PS4.5 تنها نخواهد بود، چرا که اخیرا صحبت‌هایی نیز پیرامون آپگرید Xbox One به گوش می‌رسد.
باید منتظر ماند و دید که ادعای کوتاکو تا چه اندازه به حقیقت نزدیک خواهد بود.

این همونطور که گفتم تقصیر سازنده هاست نه قدرت PS4. این کنسول راحت The Order و Uncharted 4 رو اجرا میکنه ولی سازنده ها با تنبلی نشستن یا ریمستر میکنن یا به زور چهار تا بازی که درست و حسابی از قابلیتهای موتورهایی مثل UE4 استفاده نمیکنه میدن بیرون. تقریبا غیر از 1st Party ها و تعداد معدودی 3rd Party کار همه شون همینه.
مثله تنبلی نیست بیشتر ربط داره به Publisher ها و خوده consumer . چون بازی سازا سودی نمیبینن از ریمستر کردن و الانم این نسل چون خیلی ها از xbox 360 اومدن PS4 اینجوری شده . ولی مثلا من خودم که از PS3 اومدم تا بحال بازی ریمستر نگرفتم چون بیشتر باعث رواج این قضیه میشه .

• Like
Reactions: Skull Knight
ببین الان مسئله اینه که ما نمیدونیم دقیقا PS5 چیه
شما فاصله گرافیکی که بینه PS1 تا PS2 رو اومد نگاه کن بعد ببین PS2 تا PS3 چی شد اصلا به کل تفاوت نسل و حس میکردی ولی این نسل کنسول PS4 تا PS3 آنچنان فرقی نداره بیشتر شبیه PS3.5 ـه
امیدوارم سخت افزار PS5 طوری بسازن که حداقلش نه ما بهمون فشار بیاد نه زود نسل تموم شه نه سازنده از کیفیتش بزنه که فریم زیر 90 نیاد
این نسل از اولش هم فاجعه بود ولی سونی ماکروسافت میخواستن یه چیز ارزون از ول بدن بیرون اشتباشون همین بود اگه از اول 100 گرون تر بود و از نظر سخت افزار قوی تر واقعا ارزششو داشت

من نمیدونم شما روی PS3 چی بازی کردی که Driveclub , Order1866 , Shadow fall,.... برات فرقی با نسل قبل نداشته و تفاوتی حس نکردی!
حالا بازی های مولتی پلتفرم مثل NFS , Star Wars , Divison , ... به کنار
شما و یه سری دیگه هم یه 100 دلار یاد گرفتین و چپ و راست میگید اگه 100 دلار بیشتر هزینه میشد این مشکلات نبود و وقتی یه جماعتی دنبال این هستن که رزولیشن بازی چنده و نمیدونم افت فریم یه لحظه داره که بیان کل زحمت سازنده رو ببرن زیر سوال ، حتی اگه کنسول 600 دلاری هم سونی تحویل میداد باز هم یه سری دنبال ایراد میگشتن!

این داستان در مورد One هم صدق میکنه و ملت دنبال قاتل بروسلی میگردن به جای بازی کردن!

در نهایت هم تغییر نسل فقط به قدرت گرافیکی کنسول خلاصه نمیشه و شرکت ها سعی میکنن در نسل جدید همه قابلیت هاشون رو ارتقا بدن!
از بهینه بودن مصرف برق بگیر تا امکانات آنلاین و ...

آخرین ویرایش:
من باز میپرسم مگه تو نسلای قبل همینطور نبود؟ اونوقت چطور این بازه 7 ساله دیگه تموم شده؟ نسل قبل از همون اول نسل خیلیا تلویزیون و مانیتور فول اچ داشتن و در مقابل PS3 و 360 قدرتشون در حد اجرای همه بازیها با رزولوشن Native فول اچ دی نبود! چطور اونموقع PS3.5 نیومد؟ یا نسل شش که کنسول رقیبب PS2 یعنی ایکس باکس خیلی قویتر بود؟
من موندم رو چه حسابی سرعت تکنولوژی بیشتر شده؟ نکنه ماشینهای پرنده اومدن و میشه تو یه لحظه تله پورت کرد کرات دیگه ما خبر نداریم؟
این نسل درد همه پول شده چه سونی و مایکروسافت چه بازیسازا.
دوما همون PC شما یه کارت گرافیک مخصوص بازی به روز بخر ساپرتش از سمت سازنده بیشتر از دو ساله. PC فن هم خیلی با خریدار کنسول فرق میکنه... و صد البته اکثر فنهای PC که من میشناسم هم هر 5-6 سال یه بار ارتقا میدن و هر کسی توان مالی دو سال ارتقا دادن رو نداره.
این نسل شروع نشده تموم شد... به قول دوستان 10 تا بازی و IP جدید خوبم نمیشه لیست کرد! راحت خودشون رو راحت کردن و بازی نمیسازن و فکر کنسول بعدین!
بعد این برنامه ای که دارن کاملا به ضرر ماست. این پیشرفت فقط قراره برای VR باشه و چه بسا این وسیله فروش کنه نسل بعدم گیر بدن به 90 فریم و 120 فریم و کلی از سر و ته بازیا بزنن.

این همونطور که گفتم تقصیر سازنده هاست نه قدرت PS4. این کنسول راحت The Order و Uncharted 4 رو اجرا میکنه ولی سازنده ها با تنبلی نشستن یا ریمستر میکنن یا به زور چهار تا بازی که درست و حسابی از قابلیتهای موتورهایی مثل UE4 استفاده نمیکنه میدن بیرون. تقریبا غیر از 1st Party ها و تعداد معدودی 3rd Party کار همه شون همینه.

من PS1 و PS2 نداشتم.

از سال 2011 شدم کنسول فن.

واسه همین در مورد نسل قبل و الان میتونم نظر بدم.

PS3 وقتی اومد با سیستمهای زمان خودش برابری میکرد .

منتها PS4 چی ؟

نیومده گرافیکش منسوخ شده بود.

به قول دوستان PS4 بیشتر PS 3.5 هست تا نسل جدید.

الانه درد کی پول نیست که درد کنسول سازا پول نباشه ؟

من نمیدونم یه خبر که شایعه هستش فعلا و اصلا سونی تایید نکرده چه بحثی داره که اینقدر کش میدین؟! صبر کنید اگه E3 چنین چیزی تایید شد بعدش گفتگو کنید.الان فقط در حد یه شایعه با احتمال زیر 5 درصده.

• Like
Reactions: pedram13
اگه 4.5 فقط تفاوتش تو اجرای بهتر بازیهای vr باشه مشکلی نیست ولی اگه قرار باشه تو بازیها هم تفاوت محسوس ایجاد کنه بنظرم کار درستی نیست و این رویه جالبی نیست واسه سونی.
اعتماد خریدار هم سلب میشه و زمان معرفی کنسول بعدی این احتمال که بعد از 2 سال ورژن بهتر قراره بیاد بنظرم جالب نیست.

PS3 رم 256 داشت، سال 2006 سیستمها با رم 256 ویندوز XP رو به زور بالا میاوردن. فقط گرافیک و پردازنده ش قوی بود اونم نه خیلی قوی و بعدها هم سختیهای بازی ساختن برای پردازنده سل برملا شد جوری که تو اکثر بازیهای مولتی نسخه 360 گرافیک بیشتری داشت. الانم PS4 وقتی که عرضه شد رم و پردازنده خوبی داشت.

درکل از نظر من زمان لانچ PS3 سیستمهای بهتری هم وجود داشت. منظور شما هم از سیستم مسلما سیستم 600 دلار به بالاست و خب اینطوری مشخصه که سیستم گرون از کنسول ارزون و باقیمت مشخص تو هر بازه زمانی ای قویتره.

بازیهای PS4 هم وقتی تازه شروع کردن به کار کشیدن از انجینهایی مثل UE4 چه توقعی دارید. بعضی سازنده ها تا الان رسما برای نسل قبل بازی میساختن و یه دستی به سر و روش میکشیدن به عنوان بازی نسل هشت میدادن بیرون. کنسول میتونه The Order و UC4 اجرا کنه ایرادش چیه. سازنده هان که از قدرتش استفاده نمیکنن اکثرا.

بعد من الان برای این ناراحتم که سونی داره فقط و فقط برای یه دیوایز که بهترین نمونه مشابهش چنین وضعی داشته همه چی رو قمار میکنه نه اینکه واقعا دنبال ارتقای گرافیک بازیها باشه. شما هم فکر کنم گمان میکنید واقعا قراره به نفع من یا شما باشه قضیه در صورتیکه از شواهد پیداست اصلا اینطور نیست و در صورت موفقیت این پلن هم تو نسلهای بعد هر دو طرف (کسایی که مثل شما گرافیک براشون مهمه و کسایی مثل من که بازی براشون مهمه) ضرر میکنن چون ارتقاها قراره نه برای پیشرفت واقعی گرافیک بلکه برای فریم بیشتر برای هدستهای واقعیت مجازی سونی باشه. احتمال داره جوری شه با PS5 بشینیم بازیهای با گرافیک PS4 رو بازی کنیم به خاطر این موضوع فریم بالا خواستن VR. فکر نکنم این دور از ذهن باشه با اینهمه مانوری که برای این وسیله و حمایت ازش انجام میدن.

من قانع شدم.:x

• Like
Reactions: Skull Knight
PS3 رم 256 داشت، سال 2006 سیستمها با رم 256 ویندوز XP رو به زور بالا میاوردن. فقط گرافیک و پردازنده ش قوی بود اونم نه خیلی قوی و بعدها هم سختیهای بازی ساختن برای پردازنده سل برملا شد جوری که تو اکثر بازیهای مولتی نسخه 360 گرافیک بیشتری داشت. الانم PS4 وقتی که عرضه شد رم و پردازنده خوبی داشت.

درکل از نظر من زمان لانچ PS3 سیستمهای بهتری هم وجود داشت. منظور شما هم از سیستم مسلما سیستم 600 دلار به بالاست و خب اینطوری مشخصه که سیستم گرون از کنسول ارزون و باقیمت مشخص تو هر بازه زمانی ای قویتره.

بازیهای PS4 هم وقتی تازه شروع کردن به کار کشیدن از انجینهایی مثل UE4 چه توقعی دارید. بعضی سازنده ها تا الان رسما برای نسل قبل بازی میساختن و یه دستی به سر و روش میکشیدن به عنوان بازی نسل هشت میدادن بیرون. کنسول میتونه The Order و UC4 اجرا کنه ایرادش چیه. سازنده هان که از قدرتش استفاده نمیکنن اکثرا.

بعد من الان برای این ناراحتم که سونی داره فقط و فقط برای یه دیوایز که بهترین نمونه مشابهش چنین وضعی داشته همه چی رو قمار میکنه نه اینکه واقعا دنبال ارتقای گرافیک بازیها باشه. شما هم فکر کنم گمان میکنید واقعا قراره به نفع من یا شما باشه قضیه در صورتیکه از شواهد پیداست اصلا اینطور نیست و در صورت موفقیت این پلن هم تو نسلهای بعد هر دو طرف (کسایی که مثل شما گرافیک براشون مهمه و کسایی مثل من که بازی براشون مهمه) ضرر میکنن چون ارتقاها قراره نه برای پیشرفت واقعی گرافیک بلکه برای فریم بیشتر برای هدستهای واقعیت مجازی سونی باشه. احتمال داره جوری شه با PS5 بشینیم بازیهای با گرافیک PS4 رو بازی کنیم به خاطر این موضوع فریم بالا خواستن VR. فکر نکنم این دور از ذهن باشه با اینهمه مانوری که برای این وسیله و حمایت ازش انجام میدن.

دوست گرامی زمان ps2 هم بازیهایی که مشترک بودن با pc اون زمان یادمه رو ویندوز xp نیاز به رم 512 و گرافیک 128 بود و این در حالی بود که خود ps2 رمش 32 بود و فکر کنم 6 هم گرافیکش!!!{بر حسب مگابایت}

دوره ps3 هم برای اجرای بازیهای مشترک حداقل 1.5 تا 2 گیگ رم نیاز داشتیم و یه گرافیک حداقل 256.در حالی که ps3 رم سیستمش 256 بود و رم گرافیکش 256.{البته این دو تا از طریق یه باند به اشتراک گذاشته میشدن با هم}

نکته اصلی اینه که کلا معماری cpu هر دو کنسول یعنی ps2 وps3 با pc فرق میکرد برعکس ps4 که معماری cpu ش دقیقا همون معماری x86-64 کامپیوتر هست و این تصمیم سونی بود برای راحتی بازیسازها.منتها معماری x86 کلا فضای بیشتری دستوراتش داخل رم اشغال میکنن برای همین مقدار رم باید بیشتر باشه.پس کلا 8 گیگ رم برای این معماری زیاد چیز عجیبی نیست {تازه اطلاعات گرافیک هم هست و مشترکه و حدود 1 تا 2 گیگ هم رزرو سیستم هست}و نباید با 256 پلی3 مقایسه بشه.

دوره ایی هم که ps3 معرفی شد چیپ گرافیکش جزو رده دوم یا سوم قویترین چیپ انویدیا بود و یه چیز مهم که ps3 رو متمایز میکرد cpu بسیار نیرومندش بود برعکس ps4 که تو cpu واقعا ضعیفه و یکی از ضعیفترین cpu های x86-64 رو داره.

قدرت ps3 جایی حجتش رو تموم کرد که gow3 اومد و اون زمان فکها به زمین افتاد و همه فهمیدن که ps3 چه قدرتی داره.الانم order1886 گرافیکش خوب بود ولی اونقدر که gow3 اون زمان روم تاثیر گذاشت این حتی 10 درصد اون هم تاثیر نزاشت.

نمیدونم بازیهای مشترک PS2 با PC رو بازی کردین یا نه. ضمنا زمان PS2 روی PC بازی ای مثل فارکرای عرضه شده بود و عناوین دیگه. 32 مگ اول و آخرش همون 32 مگه حالا شما بگین کنسول برای بازی ساخته شده و از روی سیستم کامپیوتر مشابه چند پله قویتره قبول. ولی معماری این وسط تغییر واقعا خاصی تو قدرت کنسول نمیده.
PS3 هم باز همینطور، باید بگم PS3 روی کاغذ پردازنده ی قوی ای داشت ولی بازی ساختن براش سخت بود. درمورد جیپ گرافیکشم اگه خوب بود سونی این نسل نمیرفت سراغ AMD. میتونید یه سرچ در مورد کیفیت بازیهای مشترک روی 360 و PS3 بکنید.
هر دو کنسول در زمان خودشون قوی بودن ولی از لحاظ قدرت تو زمان خودشون چیز بی نقصی نبودن و نسبت به الان PS4 برتری ندارن به نظر من. (از لحاظ قدرت عرض میکنم) PS4 هم یه کنسوله و برای بازی ساخته شده و معماریش از این جهت به PC نزدیکه که کار سازنده ها راحت تر باشه. بعد وقتی تازه آروم آروم یه بازی با گرافیک بالا مثل مس افکت آندرومدا با تاخیر داره 2017 عرض میشه تقصیر کنسول چیه این وسط! یا کلی بازی با گرافیک بالای مشابه که قراره عرضه بشن!

من بحثم با اون تیکه :
PS3 رم 256 داشت، سال 2006 سیستمها با رم 256 ویندوز XP رو به زور بالا میاوردن.

هست .و گفتم ps3 کلا معماریش فرق میکرد و نباید مقدار رمش با کامپیوترهای خانگی مقایسه بشه.

32 مگ مقدارش 32 هست ولی با همین 32 مگ شما قادری دستورات بیشتری رو با معماری risc توش قرار بدی تا معماری cisc{که شامل معماری x86 هم میشه}.

کلا این بحث تخصصی سخت افزاره و بحثش اینجا نمیگنجه و بارها سرش بحث شده.

اون بحث اجرای بهتر بازیهای مولتی پلتفرم رو 360 نسبت به ps3 هم دیگه خواهشا پیش نکشید که چندین ساله داره راجبش بحث میشه و این قضیه هیچ ربطی به انتخاب amd از طرف سونی نداره و فقط جنبه مالی مطرح بوده.

همین کنسول ps4 برای کسایی که میخوان رو 30 فریم و 900p بازی کنن انتخاب خوبیه .

اون بحث اجرای بهتر بازیهای مولتی پلتفرم رو 360 نسبت به ps3 هم دیگه خواهشا پیش نکشید که چندین ساله داره راجبش بحث میشه و این قضیه هیچ ربطی به انتخاب amd از طرف سونی نداره و فقط جنبه مالی مطرح بوده.

دوست عزیز یه مقدار اطلاعات خودتونو ببرید بالا بد نیست!
درسته که قیمت نقش تعیین کننده ای داره ولی شما باید ببینی که اگه سونی نمیرفت سراغ AMD چه کاری میتونست بکنه!

اگه میخواست با اینتل همکاری کنه طبیعتا قیمت کنسول خیلی بالاتر از این حرفا میشد و از طرفی اینتل توی APU ها اصلا از نظر گرافیکی حرفی برای گفتن نداره و فقط سونی میتونست روی قدرت Cpu حساب کنه!

اگر هم میرفت سراغ Nvidia هم که دیگه همه میدونن از نظر قیمت چه وضعیتی داره و از طرفی هم APU که تولید نمیکنه و باید سونی Gpu و Cpu رو از 2 تا شرکت مختلف تهیه میکرد و هم از نظر هزینه خیلی گرون تر در میومد و هم از نظر مصرف برق و ابعاد کنسول هم به این شکلی که هست دیگه در نمیومد!

پس میبینی که سونی و مایکروسافت انتخاب های زیادی نداشتن و اتفاقا با قیمت 400 دلار یکی از بهترین نسل ها رو داریم تجربه میکنیم(به نسبت قیمت به کارایی)
حالا الان که کنسول ها شدن 300 دلار و این صحبت ها رو با توجه به شروع نسل گفتم!

• Like
Reactions: Masta_killa
دوست عزیز یه مقدار اطلاعات خودتونو ببرید بالا بد نیست!
درسته که قیمت نقش تعیین کننده ای داره ولی شما باید ببینی که اگه سونی نمیرفت سراغ AMD چه کاری میتونست بکنه!

اگه میخواست با اینتل همکاری کنه طبیعتا قیمت کنسول خیلی بالاتر از این حرفا میشد و از طرفی اینتل توی APU ها اصلا از نظر گرافیکی حرفی برای گفتن نداره و فقط سونی میتونست روی قدرت Cpu حساب کنه!

اگر هم میرفت سراغ Nvidia هم که دیگه همه میدونن از نظر قیمت چه وضعیتی داره و از طرفی هم APU که تولید نمیکنه و باید سونی Gpu و Cpu رو از 2 تا شرکت مختلف تهیه میکرد و هم از نظر هزینه خیلی گرون تر در میومد و هم از نظر مصرف برق و ابعاد کنسول هم به این شکلی که هست دیگه در نمیومد!

پس میبینی که سونی و مایکروسافت انتخاب های زیادی نداشتن و اتفاقا با قیمت 400 دلار یکی از بهترین نسل ها رو داریم تجربه میکنیم(به نسبت قیمت به کارایی)
حالا الان که کنسول ها شدن 300 دلار و این صحبت ها رو با توجه به شروع نسل گفتم!
چند چندی؟
مگه من چی گفتم؟
وقتی میگم مسائل مالی مطرح بوده یعنی چی؟
یعنی شرکتای دیگه هم بودن ولی پول بیشتری باید میداده سونی.

چند چندی؟
مگه من چی گفتم؟
وقتی میگم مسائل مالی مطرح بوده یعنی چی؟
یعنی شرکتای دیگه هم بودن ولی پول بیشتری باید میداده سونی.

منم میگم فقط بحث پول نیست...
بحث مصرف برق و یکپارچه بودن Cpu , Gpu برای سونی مطرح بوده!

واچ داگز اول نسل رو که یادته رو ps4.حالا بعدش اپدیت دادن درستش کردن یا نه دیگه تو جریان نیستم.

فکر کنم منظورت AC BlackFlag باشه. که اول 900p لانچ شد، ولی با آپدیت 1080 شد.
به جز AC Unity هم من بازی خاصی رو به یاد ندارم که 900p بوده باشه روی 4.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or