Korea: Also Getting 40GB White PS3

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

75097_hs.jpg

خوب همونطور که مشخصه Kotaku اعلام کرده که جديداً خبری منتشر شده که
PlayStation 3 های 40gig جديد که سفيد رنگ هم هستند برای ژاپن چندی پيش تاييد شدند فقط برای اين کشور نيستند
حالا کشور کره هم اينارو همزمان با ژاپن توش منتشر ميشه با قيمت 384،000 won يا همون 350 دلار امريکا
ميگن اين ميتونه معنی اين باشه که برای کريسمس در امريکای شمالی هم اين کنسولها پخش بشند (انتظارش ميره)

من یک جا خوندم نوشته بود 40 گیگا بازی های ps2 و ps1 را ساپرت میکند.درسته؟

درود،

نه متأسفانه در مدل های 40 گيگ، از backward compatibility پشتيبانی نميکنه.
يعنی بازی های ps1 و ps2 اجرا نخواهد شد !

بله کاملاً درسته
رضا جون، از شما بعيده, البته حق هم داری چون انقد تو بخش اخبار فعاليت ميکنی، اين اشتباه های کوچيک پيش مياد.;)
در هر حال بخاطر اينکه زحمت ميکشی اخبار رو ترجمه ميکنی، ممنون هستم.:love:

سلام
نه من حواسم بود و اشتباهی نکردم
bc توی مدل جديد به صورت سخت افزاری برداشته شده
حالا bc چی بوده ؟ اجرای بازيهای ps2 فقط نه ps1 اون هم توسط چيپ سخت افزاری
حالا sony برای کاهش هزينه های خودش و برداشتن اين موضوع چيپ رو برداشته
در نتيجه ، توی مدل جديد بازيهای ps2 به شکل نرم افزاری اجرا ميشند نه مثل قبل سخت افزای
علاوه بر اين امکان اجرای بازيهای ps1 که قبلاً توی مدل قبلی نبود توی اين مدل اضافه شده
اگه نيازی هست به مدرک در خدمتيم
در نتيجه هر 2 امکان رو داره

رضا جون، از شما بعيده, البته حق هم داری چون انقد تو بخش اخبار فعاليت ميکنی، اين اشتباه های کوچيک پيش مياد.;)
در هر حال بخاطر اينکه زحمت ميکشی اخبار رو ترجمه ميکنی، ممنون هستم.:love:

This is to dispel some confusion among potential consumers mind. Although the 40 gig PS3 isnt backwards compatible with ps2 games (AT THE MOMENT) it can fully emulate all PS1 games.

However look forward to firmwire updates which would make software emulation of PS2 games possible on PS3.

This is what BIZ DAILY is reporting :-

"GameDaily BIZ also contacted SCEE spokesman Nick Sharples who told us, "We have made clear on many occasions that our priority is on developing innovative new features and services for PS3 and not on backwards compatibility. The 40GB model no longer contains any elements of the PS2 chip set which powered backwards compatibility in previous models, and is therefore only compatible with PS one titles."

يعنی بازی های ps1 و ps2 اجرا نخواهد شد !
مدل 40 گیگابایتی با بازی های PS2 سازگار نیست ، ولی بازی های PS1 رو اجرا میکنه...

Emotion Engine نداره و به طور نرم افزاری هم نمی تونه بازی های PS2 رو اجرا کنه...
علاوه بر اين امکان اجرای بازيهای ps1 که قبلاً توی مدل قبلی نبود توی اين مدل اضافه شده
مدل های قبلی (60 ، 20 ، 80) همگی قابلیت اجرای بازی های PS1 رو دارن...
However look forward to firmwire updates which would make software emulation of PS2 games possible on PS3.
عجیبه!! روی جعبه های 40 گیگ بزرگ نوشته که این وسیله با بازی های PS2 سازگار نیست ، فکر نکنم اصلا با firmware update درستش کنن... (بالاخره این اختلاف قیمت باید یه دلیلی داشته باشه دیگه...)

psxgamer عزیز فن بازی درنیار دیگه من طوری فن ps3 هستم که میتونم بازی که در 360 نمره 10 میگرد را ایرادای مختلفی بگیرم و بلاعکس ( یعنی لازم نیست که بیخودی فن بازی دربیارم چیزی که بزرگ و زیبا هست دیگه فن بازی چیه ) این مدل هیچکدام را ساپورت نمیکند. :biggrin1:

خيلی جالبه
اين آقای پست بالايی من ميآد و با يک نظريه شخصی حرفی که Nick Sharples زد رو رو رد ميکنه
58.gif
چون که حرفش پایه و اساس نداره ، اون مدل های 60 گیگابایتی PAL و 80 گیگی های U/C این قابلیت رو دارن که از طریق نرم افزاری بازی های PS2 رو اجرا کنن ، و از طریق firmware update فقط به تعداد عنوان های PS2 اضافه میشه...
psxgamer این مدل هیچکدام را ساپورت نمیکند. :biggrin1:

مگه من چیز دیگه ای رو گفتم ؟! گفتم بازی های PS2 رو اجرا نمی کنه، ولی PS1 رو چرا...
این فن بازیه...؟!

آخرین ویرایش:
نه من حواسم بود و اشتباهی نکردم
متأسفانه شما هم مثل بنده اشتباه کرديد ! الان عرض ميکنم :biggrin1:

اينکه گفتی support ميکنه، جواب شما رو از روی خود جعبه کنسول ميدم، عمراً منبع معتبر تر از اين پيدا کنی :biggrin1:
1zmczly.jpg

پس چی؟ يعنی PS2 رو support نخواهد کرد !!!!!!!!!!!!!!!:biggrin1:

امکان اجرای بازيهای ps1 که قبلاً توی مدل قبلی نبود توی اين مدل اضافه شده
بعد از اينکه firmware 1.7 امد، اين قابليت برای اجرای بازی های ps1 درست شد:biggrin1:
Source :
http://www.bit-tech.net/news/2007/04/20/PS3_supports_ps1_games/1

پس چی شد؟ مدل های قديمی تماماً بازی های ps1 رو support ميکنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin1:

---------------------

و اما اشتباه من، که پوزش ميخواهم.

در مدل جديد ( 40 گيگ ) تنها بازی های PS1 اجرا ميشه! اينهم مدرک :
http://www.n4g.com/ps3/News-72559.aspx

http://boardsus.playstation.com/pla...read.id=2011529&view=by_date_ascending&page=1

پ.ن : من نميفهمم چرا نوشته در منبع AT THE MOMENT. مگه روی جعبه ننوشته که support نميکنه ؟!:sick:

يعنی واقعاً ... استقفرلّا ، خوب فکر کنيد بعد حرف بزنيد
سونی بياد رو جعبه کنسولش اينو بنويسه > اين کنسول فعلاً نميتونه بازيهای ps2 رو اجرا کنه
ولی بعداً احتمال داره ما فريمور بديم تا بتونه اينکارو انجام بده به شکل نرم افزاری امّا قول نميديم !!
بابا اين خيلی سادست که انقدر کشش ميديد
تو خبر ها اومده امکان مستقيم اجرای بازيهای ps2 برداشته شده "در حال حاضر" و امکان اين موضوع هست که سونی بعداً فريمور عرضه کنه تا اين اجرا به صورت غير مستقيم و نرم افزاری امکان پذير بشه
سونی هم روی کنسولش مينويسه اين دستگاه نميتونه اجرا کنه اين بازيهارو !! خوب درستم نوشته رو جعبش ، اون اجرا توسط نرم افزاری خيلی سادست که يک امکان مستقيم محسوب نميشه و يه جوری خدمات زيادی هست که بدن شايد برای کاربرانش
بعداً چون توسط نرم افزاری خيلی چيز ها ممکن هست!!
that set

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or