Konami سرمایه‌گذاری روی عناوینش به غیر از PES را متوقف کرده

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
konami_large_header-600x337.jpg

طبق گزارش‌های منتشر شده Konami سرمایه‌گذاری بر روی عناوین AAA به جزء Pro Evolution Soccor را متوقف کرده است.

این گزارش در پی خبر جدایی کارگردان Fox Engine منتشر شد و منبع آن هم همان سایت فرانسوی است که این جدایی را گزارش کرده بود. عناوین تحت تاثیر این اقدام Metal Gear و Silent Hill است و Pes از این قاعده مستثناست هر چند اعلام شده که Metal Gear Online به کار خود ادامه می‌دهد.

چندی قبل بود که مدیر کونامی Hideki Hayakawa از ادامه تولید بازی‌های بزرگ و گسترش این بخش در کنار بازی‌های موبایلی خبر داد اما حالا به نظر می‌رسد شرایط عوض شده است.

سایت VG247 فعلا منتظر جوابیه رسمی کونامی است.

منبع

آخرین ویرایش:
از این کمپانی دلم میخاست عنوان SH رو روی PC تجربه کنم ک به فنا رفت ... کسلونیا رو هم دوست داشتم. MGS هم که خوشبختانه اومد ... باقیش هم خدا بیامرزتشون. PES هم ذره ای براش اهمیت قائل نبودم =))

بهترین خبری بود که شنیدم! چون مطمئناً اگر می خواستن سری MGS و حتی سری های دیگه رو ادامه بدن مثل Pes سالانه عرضه می کردن و یه عنوان کم خرج و بی کیفیت ارائه می دادن و جدا از جدایی هیدئو کوجیما مطئناً وقت زیاد و هزینه زیاد در اختیار تیم جدید قرار نمی داند و این یعنی نابودی تمام خاطرات با تمام سری ها ( MGS، SH و .. ) ..

در یک جمله بخوام خلاصه کنم :

غم نبودنشون بهتر از بودنشونه در حال حاضر ..

با این شرایط امکانش هست چوب حراج بزنه به IP هاش؟ خب وقتی قرار نیست اینا روی AAA ی مثل Silent Hill سرمایه گذاری کنن (اونم با فن بیسی که داره) خب بفروشنش به یکی دیگه انها ادامه ش رو برن!.
حیف این چیزهای که کونامی صاحبشون هست. حیف :|.

اینجا باید زد توی دهن کونامی ، تنها تکیه گاه قرص کونامی ، کوجیما بوده ، وگرنه عُرضه و انجام ریسکو هیچوقت نداره ، حالا که رفت ، حداقل یه چند روز رو پاهات بمون نگن بی پدرو یتیم شده کونامی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or