Konami: جایگاه Fifa به خاطر وجود PES است

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
سال ها از زمانی می گذرد که Pro Evolution Soccer در میان بازی های ورزشی حکمرانی می کرد و FIFA حرفی برای گفتن نداشت ولی بعد از عرضه این دو بازی در سال 2008 سکه برگشت و این بار FIFA بود که در صدر جدول فروش قرار گرفت و روز به روز PES از جایگاه خود فاصله گرفت. سرپرست تیم سازنده PES در اظهار نظری جالب می گوید که جاگاهی که در حال حاضر Fifa کسب کرده است فقط به دلیل وجود PES بوده که اظاهار نظر بسیار جالبی است.

Jon Murphy در مصاحبه خود با یوروگیمر می گوید: "کیفیت بازی های ما همیشه از آن ها جلوتر است ولی نتوانستیم در بحث فروش از آن ها پیشی بگیریم. " وی معتقد است که سازندگان FIFA به آن ها مدیون هستند و در این مورد می گوید: "به نظر من هنوز نتوانستیم که در این سبک نوآوری انجام بدیم ولی تیم سازنده FIFA هنوز باید چیزهایی را که ما انجام دادیم دنبال کنند. مردم نباید فراموش کنند که چگونه به چیزی که در حال حاضر در اختیارشان هست، رسیده اند و هم‌چنین نباید فراموش کنیم که تمام ابداعاتی که در گذشته توسط PES انجام شده است، توسط FIFA کپی شده است. شاید در بعضی موارد این موضوع اتفاقی باشد ولی در حال حاضر شما می بینید که آنها به کاری که ما در سال گذشته انجام دادیم واکنش نشان داده اند. به عنوان مثال امسال آن ها از هوش مصنوعی و گیم پلی به عنوان ویژگی اصلی عنوان جدید خود صحبت می کنند در حالی که این دقیقا همان چیزی بود که سال گذشته به عنوان ویژگی های کلیدی به آن اشاره کردیم. مطمئنا این اتفاقی نیست. "

در ادامه آقای Murphy میگوید که من این واقعیت که آن ها این سبک را گسترش داده اند را زیر سوال نمی برم ولی باید یادمان باشد که جایگاهی که FIFA در نسل جاری کسب کرده به خاطر PES بوده و این بدین معنی نیست که آنها همیشه این جایگاه را داشته باشند.

PES 2013 و FIFA 13 مثل هر سال آبان ماه امسال عرضه خواهند شد و می توان اطمینان داشت که این بار رقابتی جانانه بین این دو عنوان در خواهد گرفت.

20120615pes.jpg

باید از ریشه بکوبن دوباره درستش کنن pesاگه می خواد به دوران اوجش برگرده !
یادم هست pes2009را چقدر با دوستان می زدیم !بعد از 9 رفتیم به سمت فیفا تازه فهمیدیم دنیا دست کی هست !

برای من فرقی نداره فیفا ازش بهتر باشه یا نباشه،من تا هر موقعی که بازی می کنم فقط و فقط PES رو قبول دارم.

دوست عزیز منم از طرفدارای تعصبی PES بودم اما امسال بعد از چهار سال دوباره فیفا بازی کردم دیدم واقعا بازیش جذاب تره. مشکل PES اینه که زیادی واقعیه و زیادی واقعی بودن توی بازی فوتبال واقعا اذیت کننده ست. باید بیشتر به سمت جذابیت گیم پلی بره تا واقعیتش.

به یکی از دوستان فوق تعصبی PES ـی که به شدت از PES دفاع میکرد و اکثرا جر بحث سختی هم بین ما پیش میدومد،یک روز فیفا 12 رو نشون دادم !
از اون روز به بعد با چرخ ـش 180 درجه ای از مواضین قبلی به یک FIFA ـی تعصبی تبدیل شده و روزی هم کم کم 4 ساعت بازی میکنه فیفا رو :|
در کل به این یارو جان مرفی باید گفت حـیس لطفا

چی داره میگه این چه نو آوری داره pes؟
هر سال که همونه
نه گیم پیلیش خوبه نه هوش مصنوعیش
ما که پیشرفتی تو این بازی ندیدیم مثلا دویدن بازیکناش بیشتر شبیه درختن تا آدم!

همین که کونامی هنوز فوتبال میزنه صدقه سر فیفان :دی تیم فیفا برای این که هر بازی بتونه پیشرفت بکنه تا فروش مستمر داشته باشه ، ایده ها رو شماره به شماره پیاده می کنن و گرنه اگه یه جا همه ایده ها و برنامه های چن سالشون رو پیاده کنن تو فیفا مثلا 15 که کونامی باید خداحافظی کنه از فوتبال :دی

100 درصد حرفش درسته به جزء کیفیت که فعلا فیفا جلوتر هست تو تمام موارد از PES تقلید کرده
شاید شماهای که 5 - 6 ساله با فوتبال آشنا شدین این رو قبول نکنید ولی این کاملا روشن هست که اگر PES نبود فیفا از چه بازی باید تقلید میکرد..?

من که تا به حال چیزی از فیفا ندیدم که تقلید کنه اینا خودشون یه نگاهی به فیفای سال قبل بندازن میبینن که خودشونن دارن تقلید میکنن.فیفا اول be a pro رو داشت بعد pes اومد become a legend رو گذاشت.فیفا پاسهاش قدرتی بود pes هم اومد همین کار رو کرد.چرخش 360درجه از فیفا10 اضافه شد ولی من هنوزم توی pes2011 چرخش 360 درست و حسابی ای ندیدم هر چند که اسمن 360 درجه هست حالا 2012 رو نمیدونم.دریپل هاشم که امسال شده مثل فیفا حالا فیفا از کجای pes تقلید کرده من نمیدونم اگه کسی میدونه به من هم بگه.

=================================================
خدا کنه PES هم یه پیشرفتی بکنه تا حداقل Fifa بعدا افت نکنه.
پ.ن:خیلی خز بود ولی خب واقعیت داره:دی

Last edited by a moderator:
تا اونجايي كه من ميدونم رو سگاه هم Fifa بود پس تقليدي در كار نبوده اگه fifa نبود pes هم نبود​

ربطی به تقلید کردن نداره شما از دوربین بگیر بیا تا منو بازی همه و همه تقلید از PES هست که از نسلهای قبل شروع شده..

PES الان بیشتر مشکلش کیفیت هست که به خاطر موتور گرافیکیش نمیتونه به فیفا برسه..

کونامی چه ترول بزرگی کرده. :دی
والله تا اونجایی که من یادم هست سری PES همیشه زیر سایه سنگین فیفا بوده و این فیفا بوده که به عنوان شبیه ساز فوتبال یکه تازی میکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or