Konami با کارکنانش مثل زندانی‌ها رفتار می‌کند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

بنا به گزارشات Nikkei، داستان بی‌اهمیت شدن Kojima و تیمش، از آنجایی شروع شد، که Konami با بودجه زیر 1 میلیون، عنوان Dragon Collection را روانه بازار تلفن‌های همراه کرد و سود حاصل، چشم مدیران Konami را گرد کرد. مدت زیادی نگذشت، که توجه مدیران Konami، از تولید بازی‌های hardcore، به تولید بازی‌های کم خرج ولی پرسود جلب شد.
طبق گزارشات اخیر، مبلغی بالغ بر US$80 million، صرف تولید ساخته اخیر Kojima، یعنی Metal Gear Solid V شده است. رقمی که اصلا با خواسته‌های مدیران Konami، هماهنگ نیست.
این چکیده‌ای از گزارشات Nikkei، درباره رفتار Konami با کارکنانش هست. بعضی از آن‌ها را از قبل می‌دانستیم، اما بعضی را خیر:

• Kojima Productions، دیگر Kojima Productions نیست. دیگر قسمت مربوط به kojima و تیمش، با عنوان “Number 8 Production Department” شناخته می‌شود. همچنین افراد این تیم، دیگر به اینترنت دسترسی ندارد. تنها پیام‌های داخلی مجاز به رد و بدل شدن است.
  • افرادی که برای صرف ناهار از استودیو خارج ‌می‌شوند، همراه خود کارتی را می‌برند تا مدت زمان ورود و خروج خود را ثبت کنند. اما قسمت جالب ماجرا وقتی شروع می‌شود که یکی از افراد از وقت تائین شده، دیرتر بازگردد. در آن صورت Konami اسم شخص را در شرکت اعلام می‌کند.
  • در محل کار آن‌ها، دوربین‌هایی نصب شده است. اما نه به خاطر مسائل امنیتی! به خاطر زیر نظر داشتن Kojima و تیمش.
  • اکثر افراد Kojima Productions، ایمیل دائمی تجاری ندارند و هر چند وقت ایمیل آن‌ها عوض می‌شود.
  • آن افرادی که در تیم Kojima، از نظر مدیران Konami به صرفه نیستند، مشغول به تمیز‌ کردن اشیا و نگهبانی ‌می‌شوند. بعضی هم در قسمت مربوط به pachi-slot machine مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • افرادی که در Facebook، ترک کردن Konami را به مقصد جای دیگر اعلام کنند، شغل خود را از دست ‌می‌دهند. کسانی هم که آن پُست را Like کنند، شغل‌ ـشان توسط مدیران و بنا به خواسته آن‌ها، عوض می‌شود.

Report: Konami Is Treating Its Staff Like Prisoners

آخرین ویرایش:
با اخباری که از پرچم دار های کونامی بیرون میاد و خبر امروز از صمیم قلب آرزو دارم اتفاقی برا capcom بعد از بسته شدن clover studio و رفتن نخبه های کپکام افتاد همین بلا سر کونامی جهان خوار بیاد

از کجا معلوم این حرفا درسته؟
چون بعضی مواردش خیلی تخلیه

.
از اونجایی که اگه دروغ میگفتن ، مسئولین کونامی تو رسانه ها جرشون میدادن !

الآن من تو این تاپیک بگم کاربر HalfLife G تو اتاق من یه دوربین گذاشته که من رو باش بپاد ، واکنشی نشون نمیدی !؟ :-/
biggrin1.gif

این خبر که به احتمال زیاد درست نیست اما حتی اگه باشه نمیشه بخاطر چند نفر یک ملیت رو مسخره کرد. تو این " ژاپنی جماعت... :-j" افرادی مثل kojima هم هست.

مشکله شما اینه که فک کردی من یه ملیت مسخره کردم و جملمم نقله قول کردی در صورتی که اگر کمی دقت به همون شکلکی که جلوی جملم گذاشتم میکردی میفهمیدی جملم کاملا از روی شوخی بوده.
هیچکسی از روی جمله منم نمیاد بگه که اون ملت مشکل داره.
همه ما هم میدونیم که ژاپنیا سلیقه های خیلی متفاوتی نسبت به بقیه مردم جهان دارن. اون جمله منم دقیقا به همین نکته اشاره داشت .
مطمئن باش یکی مثله من که کوجیما براش حکم خدایی داره به هیچ عنوان نمیاد کوچکترین توهینی هم به اون طرف با هر ملیتی هم که داشته باشه بکنه چه ژاپنی چه آمریکایی.
این بحثم تموم کن چون ربطی به تاپیک نداره.

بنظرم کونامی حق داره هر قانون و سخت گیری رو که دوست داره به کارمنداش اعمال کنه کسی هم نمیتونه حرفی بزنه۰۰۰کسایی هم که ناراحتند میتونن استعفا بدن خیلی راحت۰۰۰۰از قدیم گفتن چهار دیواری اختیاری۰

باشه، پس من هم از فردا تو رو استخدام می‌کنم و هر روز زندانی‌ات می‌کنم ولی کسی نمی‌تونی حرف بزنه نه؟ چون چهار دیواری و اختیاری، درست می‌گم؟ آخه انسان! مگه خونه‌ی خودته که اون‌ها اختیار داشته باشن (که تازه اگه چنین بلایی رو تو خونه خودت هم سر کسی بیاری مستقیم می‌ری زندان)؟ یه سری قوانین وجود داره، این همه union هست، کلی حقوق دارن این کارمندها، طویله نیست که هر کسی یه شرکتی راه انداخت با همه هر طور که دلش خواست—مثل حیوان—رفتار کنه. این تفکر تو خطرناکه، خیلی خطرناکه، پیشنهاد می‌کنم هر چه سریعتر یه دور قوانین رو مرور کنی تا اگه یه روز بلایی سر خودت اومد بتونی از خودت دفاع کنی و از همه مهم‌تر این تفکرت رو عوض کنی. قانون و سخت‌گیری یه چیزه، تعقیب کردن و مثل big brother زیر نظر داشتن کارمندها یه چیز دیگه. دیگه الان قرن ۱۸ام نیست که کارمندها زندانی باشن و متعلق به رئیس‌شون. همین تفکره که الان کلی کارخونه تو چین داریم که کلی بچه تو بدترین شرایط توشون کار می‌کنن، در حدی که هر روز خیلی‌هاشون خودکشی می‌کنن تا از این همه ظلم خلاص بشن.

جالبه بدونید که EA و خیلی از شرکت‌های دیگه هم تا یه حدی شبیه به Konami هستن، ولی چون آمریکا قوانینش سخت‌گیرانه‌تره اجازه نمی‌دن همچین غلط‌هایی ازشون سر بزنه. دستشون برسه بهتر از Konami با کارمندهاشون رفتار نمی‌کنن.

یعنی واقعا باورتون میشه طرف درس بخونه (اونم نه مثل اینجا که مدرک الکی پُر باشه) بعد نظافت چی یا نگهبان بشه؟
yahoo_22.gif

بله باورمون می‌شه. باور کن فقط تو ایران نیست این مشکل. همین‌جا هم کلی بیکار باسواد داریم. مشکل بیکاری همه‌جا هست. نصفش به اراده‌ی طرف ربط داره اما بقیه‌اش برای همون آمار رو به افزایش جمعیت هست که باعث می‌شه کلی بیکار داشته باشیم. چه تو ایران، چه در بقیه‌ی کشورها.

آخرین ویرایش:
باشه، پس من هم از فردا تو رو استخدام می‌کنم و هر روز زندانی‌ات می‌کنم ولی کسی نمی‌تونی حرف بزنه نه؟ چون چهار دیواری و اختیاری، درست می‌گم؟ آخه انسان! مگه خونه‌ی خودته که اون‌ها اختیار داشته باشن (که تازه اگه چنین بلایی رو تو خونه خودت هم سر کسی بیاری مستقیم می‌ری زندان)؟ یه سری قوانین وجود داره، این همه union هست، کلی حقوق دارن این کارمندها، طویله نیست که هر کسی یه شرکتی راه انداخت با همه هر طور که دلش خواست—مثل حیوان—رفتار کنه. این تفکر تو خطرناکه، خیلی خطرناکه، پیشنهاد می‌کنم هر چه سریعتر یه دور قوانین رو مرور کنی تا اگه یه روز بلایی سر خودت اومد بتونی از خودت دفاع کنی و از همه مهم‌تر این تفکرت رو عوض کنی. قانون و سخت‌گیری یه چیزه، تعقیب کردن و مثل big brother زیر نظر داشتن کارمندها یه چیز دیگه. دیگه الان قرن ۱۸ام نیست که کارمندها زندانی باشن و متعلق به رئیس‌شون. همین تفکره که الان کلی کارخونه تو چین داریم که کلی بچه تو بدترین شرایط توشون کار می‌کنن، در حدی که هر روز خیلی‌هاشون خودکشی می‌کنن تا از این همه ظلم خلاص بشن.

جالبه بدونید که EA و خیلی از شرکت‌های دیگه هم تا یه حدی شبیه به Konami هستن، ولی چون آمریکا قوانینش سخت‌گیرانه‌تره اجازه نمی‌دن همچین غلط‌هایی ازشون سر بزنه. دستشون برسه بهتر از Konami با کارمندهاشون رفتار نمی‌کنن.

بله باورمون می‌شه. باور کن فقط تو ایران نیست این مشکل. همین‌جا هم کلی بیکار باسواد داریم. مشکل بیکاری همه‌جا هست. نصفش به اراده‌ی طرف ربط داره اما بقیه‌اش برای همون آمار رو به افزایش جمعیت هست که باعث می‌شه کلی بیکار داشته باشیم. چه تو ایران، چه در بقیه‌ی کشورها.
ببین شما الان بخوای هر شرکتی استخدام شی یه قرار داد جلوت میزان و قوانین کار رو میگن توجیه میکنن و تو با علم کامل به قوانین و بند های قرار داد اون رو امضا میکنی ۰ مطمئن باش که خود اون شخص کارمند کونامی با علم کامل به قوانین اومده استخدام شده

ضمن اینکه بعضی از این قوانین که تو خبر اومده یکم تخلیه و غیر قابل باور۰

ببین شما الان بخوای هر شرکتی استخدام شی یه قرار داد جلوت میزان و قوانین کار رو میگن توجیه میکنن و تو با علم کامل به قوانین و بند های قرار داد اون رو امضا میکنی ۰ مطمئن باش که خود اون شخص کارمند کونامی با علم کامل به قوانین اومده استخدام شده

ضمن اینکه بعضی از این قوانین که تو خبر اومده یکم تخلیه و غیر قابل باور۰

دوست عزیز همون‌طور که گفتم قوانین همه جا هست، ولی در حدی نیستن که قوانین کلی بین کارمند و کارفرما رو نقص کنن. مثلا این که برای بیرون رفتن باید کارت بزنی تقریبا همه جا رعایت می‌شه، ولی این که هر کی که پست فیس‌بوک طرف رو لایک کنه اخراجش کنن می‌شه گفت غیرقانونی هست. یعنی اون قوانینی که تو می‌بینی و امضا می‌کنی نباید اینقدر وحشیانه باشن، شما حتی کارمند هم نباشی می‌تونی بری اعتراض کنی و دادگاه می‌تونه حکم بده تا اون شرکت قوانین‌اش رو عوض کنه. نمی‌دونم وضع ژاپن چطور هست ولی مطمئن باش این قوانین در کشورهای دیگه قابل تحمل نیستن. Policy یه شرکت یه چیزه، زیر نظر داشتن لایک‌های فیس‌بوک طرف یه چیز دیگه. این کارمندها از ترس اخراج نشدن چیزی نگفتن احتمالا، این‌طور که به نظر می‌رسه این قوانین تازه اجرا شدن و قبلا این‌طور نبوده.

بعد از خوندن متن خبر و مخصوصا اون قسمت تحت نظر بودن بوسیله ی دوربین و این چیزا به این نتیجه میرسه ادم که یا منبع و اون کسیکه خبرو منتشر کرده خیلییییی تحت تاثیر متال گیر جدید بوده و تو جو یا اینکه مدیرا کونامی خیلی تحت تاثیر بازی قرار گرفتن 8-|:d

ماجراي كوجيما و تيمش با كونامي هم واقعا خنده دار و بچه گانه شده . پروژه متال ٥ كه تموم شد و رفت . كونامي هم كه فازش مشخصه و حالا به هر دليلي ديگه دوست نداره با اينا كار كنه . الان سوال اينجاست كه كوجيما و تيمش ديگه منتظر چي هستن ؟ خيلي راحت شمارو رو هوا مي زنن هر جا مي خواين بريد يا استوديو مستقل بزنيد يه ناشر پيدا كنيد يا به استخدام يه شركت ديگه در بياين ، اينهمه شلوغ بازي و كونامي فلان كارو مي كنه و ... نداره كه . گور پدر رييس كونامي و پدرش با هم :دي الان اينا منتظر چي هستن دقيقا ؟ كه اجازه مي دن با دوربين چك بشن و ... ؟ ناشر يا استوديو جديد رو معرفي كنيد زودتر ، كونامي هم با بقيه كسايي كه موندن هر غلطي مي خواد بكنه !

این قوانین وحشیانه است و ضد انسانی هم هست، حتی چین هم که بچه ها رو تحت شرایط سخت برای زودتر عرضه کردن کنسول استفاده می کرد از همچین قوانین استفاده نمی کرد و باز نرم تر رفتار می کرد!

حالا بحث اینه که چرا کوجیما چیزی نمیگه و اعتراضی از طرفش و حتی بقیه افراد تیم نمیشه. خب این چند تا دلیل داره:

1. از همون اول که این قضیه فاش شد گفته شد که کوجیما می تونه از کونامی شکایت کنه، به راحتی آب خوردن، اما چرا اینکارو نمی کنه؟ بخاطر فن ها که نمی خواست MGSV رو رها کنه و بره و حاضر با هر شرایطی بسازه و بسوزه تا این پروژه تموم بشه و تمامی کارکنان خودش رو هم تشویق کرده که بخاطر هواداران این پروژه که آخرین نسخه MGS زیر نظر کوجیما است رو با قدرت تموم کنن.

2. کوجیما بخاطر همچین مسئله و بخاطر هوادارها و گیمرها این کارو انجام میده دقیقاً مثل اون مسئله ی که نمی خواد یِلخی بازی رو سالی یکبار بده بیرون، وقتی کونامی همچین موردی رو می بینه و از اونور هم می بینه همه دارن بهش اعتراض می کنن، هوادارهای بر ضدش پست می زارن و توئیت می کنن و وقتی می بینه کوجیما یه آدم متعد به کارش و ول کنه MGSV نیست با خودش میگه خب بزار حالا که این بالای سر پروژه هست هر کاری بکنیم پس بزار این روزای آخر حسابی از خجالت کوجیما و تیمش ( که احتمالاً هوادارش هستند ) در بیایم، اینجوری میشه که سوگولی های کوجیما رو اذیت و حسابی از خجالتش در میاد.

3. و احتمالاً این کارها برای اینه که اینا خودشون استعفا بدن از اونجای یکه کونامی خیلی پول دوسته دوست نداره کوجیما اخراج بشه و احتمالاً جریمه ای بهش داده بشه همینطور مابقی تیم، برای همین شرایط رو جوری می کنه که اینا خودشون استعفا بدن ولی خب کوجیما و تیمش هم می خوان حسابی حال اینارو بگیرن و از اونور بخاطر ما فن ها نمی خوان پروژه رو نیمه کار رها کنن.

4. احتمالاً پس از قرارداد و رفتن کوجیما همه تیم KP باهاش کوچ می کنن به جای جدید واسه همین کونامی می خواد یه جورایی این کار رو تلافی کنه و فشار رو زیاد کنه تا اونا خودشون استعفا بدن و اینطوری قرار نباشه پولی داده بشه ( منظور پول جریمه ای که از اخراح داده میشه البته اگر اینطور باشه )

5. این صحبت هایی که کردم حدسیات خودم ِ و شاید جوری باشه که بگید این حرفها می خواد کوجیما رو قهرمان قضیه نشون بده، ولی من مطئنم اگر کوجیما قهرمان نباشه حداقل حق با کونامی نیست، هر شرکتی حاضر IP متال گیر رو داشته باشه و بیشتر از 80 میلیون خرج نسخه های این بازی کنه چون فروش این بازی تضمین شده است و یکی از بزرگترین فرانچایزهای تاریخ صنعت گیم ِ من نمی دونم با چه استدلالی قرار این کار منطقی به نظر برسه هر درآمدی هم که کونامی داره بخاطر معروف بودنش ِ که این رو هم از زیر سایه متال گیر و آی پی های دیگه بدست آورده. خلاصه این رسمش نبود اگر هم می خواستن این کار رو واقعاً انجام بدن می تونستن با احترام و با یک خداحاقظی بزرگ انجام بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or