Konami از کنترل جدید بازیکن ها در Pes 2012 میگوید

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
pes-2012.jpg

درود بر دوستان بازیسنتری​

شرکت Konami از سیستم جدیدی در بازی رونمایی کرد که در این سیستم شما میتوانید همزمان دو بازیکن را کنترل کنید . نام این سیستم Teammate است.
Konami میگوید : در این سیستم علاوه بر بازیکنی که توپ را در اختیار دارد میتوانید بازیکن دیگری را به صورت خوب و روان هدایت کنید. این سیستم یک نواوری شگفت آور در سری Pes خواهد بود.
این سیستم یا کنترل جدید در دو حالت کار میکند >>>
بهترین حالت برای کنترل نفر دوم analogue است که با این دکمه آزادی عمل بیشتری دارید.شما میتوانید در دفاع تیم حریف نفوذ کنید و سپس پاس را در زمانی مناسب دریافت کنید. درحالت دوم شما میتوانید دکمه ی R3 را بگیرید اما اینبار هوش مصنوعی است که بازیکن دوم را حرکت میدهد و میتوانید هر موقع که خواستید این روش را کنسل کنید و به فکر کار دیگری باشید.
Konami در ادامه میگوید: در این نسخه سیستم پنالتی زدن هم نسبت به قبل تغییر کرده است. همچنین Konami تایید کرده است علاوه بر سیستم Teammate در حال کار بر روی یک سیستم جدید است.
ما در حال ساخت یک سیستم جدید بودیم که شما بتوانید هر کاری در زمین دوست داشتید انجام دهید .
Konami در اخر گفت : ما در Pes 2012 تغییرات زیادی را انجام داده ایم و سعی میکنیم که عنوانی جدید از این سری را نشان همگان دهیم.

PES 2012 در در پاییز امسال برای PS3, 360, Wii, PC, PSP و PS2 عرضه خواهد شد.

منابع
1 و 2

دو ویدیو جدید از سیستم Teammate ( با فرمت MP4 HD )

آخرین ویرایش:
واسه امثال من که با این سری بزرگ شدن فرقی نمیکنه چه زهرماری تحویلمون بدن.
بر حسب عادت همینو بازی میکنیم و فکرم میکنم لذت میبریم.:d

تو رو خدا کنترل همون یه نفر آدمو درست کنین , 2 تا نخواستیم ! بعضی وقتا که با دوستان بازی میکنم , بعد از 2تا بازی و تحمل کنترل مسخره ی بازیکنایی که مثل بازیکنای تیم جانبازان و معلولان میمونن , از زندگی نا امید میشم و با خودم میگم کاش تو انگلیس به دنیا اومده بودم تا از شر این نکبت ژاپنی که 2,3 ساله که داره آبروی ورزش فوتبالو میبره و نمیدونم چرا اینقدر تو جهان سوم طرفدار داره , راحت میشدم ... :(

معلوم نيست باز چه گلي ميخوان سرگيمرها بزنن
آخه آدم چچجوري هم دريبل بزنه هم R3 :d
كلا كونامي هركار بلد نباشه درضمينه تعريف وتمجيد و اميد كشكي دادن استاده:d

این کار می دونی چه قدر تمرکز می خواد؟تو فیفا هماهنگ کردن دو تا آنالوگ ها برای دریبل زدن سخته!حالا چه برسه که بخوای دو نفر رو نگاه کنی...

مرسی صابر جان .
یکی دیگه از این کنترلرها Assisted Mod هستش که شما با نگه داشتن R3 میتونید بازیکن دوم رو به صورت اکتیو در میاره .
یکی دیگه هم Greater Control mode هستش این مد به مانند Manuel modda به شما امکان اداره بازی کن رو میده با این مد شما به راحتی میتونید تمامی حرکتهای بازیکن دوم رو کنترل کنید .
فرار از دست بازیکنهای حریف ، دادن پاسهای فرار ، به بازیکنی که در حال فرار است پاس دادن و دیگر کارهای دیگه به مانند فضای خالی پیدا کرد برای پاس .

از دیگر نکات بازی سیستم پنالتی زدن هست که به طور کل تغییر کرده در سری جدید .

یکی دیگه از این کنترلرها Assisted Mod هستش که شما با نگه داشتن R3 میتونید بازیکن دوم رو به صورت اکتیو در میاره .
این قابلیت در حد ضعیفتر چندسالی میشه که هم توی فیفا و هم توی PES هست. به این صورت که اگر دکمه L1 کنترلر (همون دکمه تغییر بازیکن در دفاع) رو فشار بدی، یک نفر از افراد روبروت به سمت دروازه حریف فرار میکنه و میتونی براش پاس تو عمق بفرستی
یعنی دیگه لازم نبود پشت به دروازه پاس کاری کنی و نگران در نرفتن بازیکنت باشی :d

این Assisted Mod هم احتمال 80% همونه.

بنظرمن که ایده ی خوبیه ... ویدیو رو ندیدم ولی احتمالا با جوی استیک دومی بازیکن دوم باید کنترل بشه ... ولی این ایده باید به سر فیفایی ها میزد که توی یه بازی کامل استفاده میشد .

طرح باحالیه
قبلآ هم میتونستیم با نگه داشتن مثلث دروازه بان رو بیاریم جلو یا هنگام دفاع کردن غیر از بازیکن معمولی میتونستیم با نگه داشتن مربع یک بازیکن دیگه هم اضافه کنیم و پرسینگ کنیم
اینا تو دفاع بود اما اینی که دارن میدن تاکیدشون روی حمله هستش و خوبه:دی

این قابلیت به یک چشم اضافه و شصت اضافه نیاز داره .:d
اینا برن همون کنترل خشک و بی روحه بازیکنه اولو درست کنند بعدا برن سره کنترل بازیکن دیگه ای.

PES کاملا راه خودشو گم کرده اخه من نمیدونم چی شد این بازی اینجوری شد گیم پلی بازی حالتی پیدا کرده که اصلا هیچ کاریش نمیشه کرد یعنی هسته ی گیم پلی دچار مشکل اساسی شده و با این امکانات جانبی به اصل گیم پلی بازی نمیشه کمک کرد این بازی فقط در صورت تغییر نسل و تغییر موتور بازی یا یک طراحی کاملا نو و متفاوت با قبل البته از پایه میتونه به روزای اوجش برگرده

آخرین ویرایش:
این جمله صد بار اینجا تکرار شده ....

همین 1 دونه اش رو به زور کنترل میکنیم به نظر من باید رو هوش مصنوعی بازیکن ها و باگ هاشون کار کنن تا کنترل 2 بازیکن...

امروز ها کونامی زیاد چرت و پرت میگوید...

واقعا خاک بر سرتون. یعنی اینا حالیشون نیست که هسته گیم پلی مشکل داره نه این خرعبلات و موارد فنی؟ بابا هسته رو درست کن بعد بورو بقیه چیزا رو بساز. اینا همشون چیزای اضافین اول به وضع خود بازی برسین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or