Kombat X vs Tekken 7

• Thread starter Thread starter Museu
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این طور تاپیک های مقایسه ای همین طور خشک و خالی نباید باشه :|
یه چند تا عکس و اخرین اخبار و یه پیشینه ای از هر دو بازی و مهمتر از همه اینکه گزینه نظرسنجی جای خالیشون بشدت حس میشه!
------------
من خودم تو بازی های فایتی هر چی جمبل و جادو و کلن وسیله پرتابی "کمتر" توش بکار برده بشه بیشتر حال میکنم.

اتمسفر مورتال بهتره ولی گیم پلی تیکن رو یه نمه بهتر و حرفه ای تر میدونم.
واسه همین هم تیکن 7 برام اولویته.

من Kombat رو بخاطر گیم پلیش بشتر دوس دارم!فیتالیتی هم که جای خود دارد!:دی
البته یکم از نسخه ی X ناامیدم8-|
(بهتر بود برای تاپیک نظر سنجی میزاشتید)

اصن به نظرم MK با Tekken قابل مقایسه نیست شاید مورتال اتمسفرش یکم خشن تر باشه ولی از لحاظ تعداد کمبو و داستان قوی و جذابیت کاراکترها خیلی عقب تر از تکنه

مقایسه این دو فرنچایز مثل مقایسه بین بازی DARK با GTA V میمونه!
فقط ی مبارزه بین Jin با scorpion رو تو مغزتون تصور کنین ببینین چیمیشه:djin مادر مرده هیچی ازش نمیمونه (ب جز ناخوناش ک واسه تجزیش خیلی زمان میبره:)))
یا مثلا مبارزه kitana با lili رو تصور کن!(برای افزایش شبیه سازی ب فیتالیتی 2 کیتانا ک تازه منتشر شده مراجعه کنید!:)))

ترجیح میدم بازی انجام بدم که طراحی شخصیتاش زیبا و قابل تحمل باشه تا یه بازی که شخصیتاش از ته دل مزخرفات طراحش اومده بیرون :d

و اینکه ترجیح میدم بازی انجام بدم که شخصیتاش کومبو های جالبی داشته باشن و Chain کردنشون لذت بخش و یه حالت روان داشته باشه :d

پس مطمعنا Tekken ^~^

• Like
Reactions: Farazkazama
داداش ماها الان داریم Mortal kombat X بازی میکنیم ، در نتیجه جو ساب زیرو و اسکورپین گرفتتمون میگین مورتال .

2 روز دیگه که تکن 7 بازی کنیم جو پاوول ، ادی ، جین و یوشیمیتسو میگیرتمون میگیم تکن :D

در نتیجه واقعا نمیشه نظر داد . جفتشون عالین خدایی ...

و اینکه ترجیح میدم بازی انجام بدم که شخصیتاش کومبو های جالبی داشته باشن و Chain کردنشون لذت بخش و یه حالت روان داشته باشه :d

خدایی کمبو و چین کردن ضربات تو MK محشره...به پای استریت فایتر نمیرسه ولی به نظرم از تیکن چیزی کم نداره

به هر حال
چجوری دارید بازی ای که نسخه XL ـش اومده و رسماً دخلشو آوردن با بازی ای که هنوز نمایش های پیش نمایش وار اش کامل نیست مقایسه میکنید :[

• Like
Reactions: Joghdmohammad
خدایی کمبو و چین کردن ضربات تو MK محشره...به پای استریت فایتر نمیرسه ولی به نظرم از تیکن چیزی کم نداره

به هر حال
چجوری دارید بازی ای که نسخه XL ـش اومده و رسماً دخلشو آوردن با بازی ای که هنوز نمایش های پیش نمایش وار اش کامل نیست مقایسه میکنید :[

آخه میشه حدس زد که tekken چقدر میتونه غول باشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or